Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Prison Break / Бягство от затвора - дискусии и links

Featured Replies

В момента гледам първи сезон на сериала. Не мога да кажа, че съм особено впечатлена. Може би защото преди това изгледах поред петте сезона на 24 и сега неволно сравнявам нещата.. та Prison Break нещо не успява да ме увлече, както 24 ме увличаше и се пуках по шевовете докато чаках следващата серия/сезон. Тук нещата са ми прекалено предвидими. Не че нещо, ама се сещах какво ще стане около 5-10 минути преди да стане наистина. Губи ми се тръпката. Иначе двамата братя са пичове :eek: големият е типичен мъжкар, а малкият с тая татуировка хваща окото (идеята за татуировката между другото им е много добра). Та .. ще продължа да го гледам, но само защото в момента няма нищо по интересно на хоризонта...

• Отговори 561
  • Прегледи 117,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Prison Break S02E01 HDTV XviD - LOL Prison Break S02E02 HDTV XviD - LOL Prison Break S02E03 HDTV XviD - LOL Prison Break S02E04 HDTV XviD - LOL Prison Break S02E05 HDTV XviD - XOR Priso

• Автор
Дай малко info за него.За какво се разправя? :doh:

supernatural.jpg

Двама братя, които търсят инчезналият си баща и междувременно ловуват разни "неща", насочвани от статии във вестниците и дневника на баща им в който пише всичко за тъмните сили, които бродят по земята . Още докато са били съвсем малки, нещо убива майка им, след това баща им започва да се интересува от всичко свръхестествено и ги възпитава и обучава да се борят срещу тъмните сили.. след години обаче изчезва, а приятелката на по-малкият брат умира по същият странен начин като майка му.. след това той зарязва колежа и се събира с брат си Дийн (Дженсен Екълс, познат ни от "Devour" и 4-ти сезон на Smallville).. междувременно те ще се сблъскат с доста интересни случай, като призраци убийци, демони самоубийци, шейпшифтъри (такива които си променят образа), разни уендигота и други митични създания, както и много други интересни неща, дори ще намерят духа на майка си, която ще унищожи друг полтъргайст и много други интересни неща..

Определено трябва да се гледа :) !

Благодаря на LuDi4kA че е пуснала инфо докато ме нямаше ;)

По принцип не харесвам сериали - мудни са ,но този е много гот.Хареса ми.А кога ще излезе 2 сезон?

По принцип не харесвам сериали - мудни са ,но този е много гот.Хареса ми.А кога ще излезе 2 сезон?

Аз също не гледам сериали, този обаче наистина е впечатляващ.Браво на тези който са го направили.Няма човек на който да съм го препоръчал и да не му е харесал.Чакаме с нетърпение втория сезон.

• 2 седмици по-късно...

И още едно въпросче докторката не умря ли в първия сезон, защото прочетох някъде не помня дали беше тук даже, и пишеше че щели през 2-рия сезон да наблегнат на жръзката им та затова задавам въпроса дали не е умряла защото според мен си беше мъртва като я откриха.

• Автор

ами щом я пише в актьорския състав за втория сезон значи е логично да оцелее :sobbing:

Ееее щом я пише я очаквам с най-голямо удоволствие(не ме разбирайте погрешно просто е сладурана пък си и отиват с Майкъл :sobbing: )

• 2 седмици по-късно...

Чакаме го с нетърпение !

Едно не мога да разбера в тоя тъп филм (PB). Брата на главния герой е осъден на смърт. Защото е убил брата на вицепрезидента. В същото време в затвора има множество убийци - на беззащитни жени, на малки деца - които не са осъдени на смърт. Линкълн обаче е осъден. Защото е убил брата на вицепрезидента . Те това ако не е дискриминация, кое е !!!???

Редактирано от Serenity (преглед на промените)

Едно не мога да разбера в тоя тъп филм (PB). Брата на главния герой е осъден на смърт. Защото е убил брата на вицепрезидента. В същото време в затвора има множество убийци - на беззащитни жени, на малки деца - които не са осъдени на смърт. Линкълн обаче е осъден. Защото е убил брата на вицепрезидента . Те това ако не е дискриминация, кое е !!!???

Той не е убит.Всичко е политическа мъгла и игра на високопоставени личности.

Той не е убит.Всичко е политическа мъгла и игра на високопоставени личности.

Знам. Гледала съм филма все пак. Изобщо не става въпрос дали е убит, говорим че пича осъден за убийството му, а... абе прочети пак това по-горе, че не ми се повтаря.

• Автор

NAME: Lincoln Burrows

biography_linkoln.jpg

BACK NUMBER: 79238

CRIME: First degree murder, Aggravated discharge of firearm

SENTENCE: Death by electrocution

TIME LEFT ON SENTENCE: 1 day

Е не е само убийството първа степен, а също и това за притежанието на огнестрелно оръжие което както е написано е отежняващо вината обстоятелство ... вярно Абруци получи само 120 годинки за 2 убийства, но не бяха първа степен, а и хората на вицепрезидента (понастоящем президента) се постараха да направят всичко възможно за да е такава присъдата.

Редактирано от Fernando (преглед на промените)

Мдам. Именно че хората на 'вицепрезидентката' го направиха. Щото който убие шестгодишно момиченце получава две доживотни и обжалва до припадък, а който убие някой от голямото добрутро сяда на стола и .. ride the lightning. Това ми направи впечатление просто...

Ама то на всякъде е така, когато си убил некогото трябва, т.е. някой високопоставен ще бъдеш осъден на смърт. Което е адски тъпо защото те не са нещо повече от нас простосмъртните, всъщност май и те са простосмъртни ако не се лъжа ohmy.gif

• Автор

Разликата е, че те са Власт имащи :down:

А нима Вие ако имахте властта и някой ваш близък е убит ще си останете безразлични и няма да ползвате връзките си? :)

Браво на тебе, изгледал си ги наведнъж, а аз чаках ли чаках, всеки епизод и след това няколко месечната пауза...ще ми се сега да го бях "открила" sad.gif

ВЪпросът не е към мен, но и аз да си кажа любимците.

Топ 3 любимци:

1.Теди

2.Майк

3.Абруци

След това са ДиБи и Ник, Келерман а може би и Сара

Топ 3 антипатични:

1.Всички черни

2.вероника

3....май няма други в тази категория

1.Майк

2.Теди

3.Сара

вероника яко ме нерви.въобще не ми харесва как играе.

Ти си тъпа(то за тва и не можеш да разбереш).Филма е the best.Като не те кефи не влизай във форума.

Редактирано от pe6onatora (преглед на промените)

Serenity, правиш ли разлика между кино и действителност?Явно не...

Все пак се говори за филм, а не за политика и несправедливости :beer:

Редактирано от PBF (преглед на промените)

pe6onatora,въздържай се от крайни изказвания и не обиждай юзерите от форума !

Prison-Break-1.jpg

Извън стените на затвора започва истинското бягство. Осем затворника се надбягват със смъртта, за да вкусят отново свободата!

В края на първия сезон от хитовия сериал на FOX - "Prison Break", планът за бягство най-накрая успя, след множество перипетии и несполуки. Затворниците избягаха на свобода! Премиерата на първия епизод на "Prison Break" бе на 29 август 2005 г. Година по-късно предстои началото на неговия втори сезон.

"Prison Break: Manhunt" обещава още повече емоции на горещите привърженици на сериала. Бандата се разделя, но е ясно, че пътищата на затворниците ще се пресекат отново - особено когато става въпрос за 5 млн. долара и дузина закоравели престъпници, които знаят как да се погрижат за тях!

Във втория сезон се запознаваме със специалния агент от ФБР Александър Махоун, който си поставя за задача да залови избягалите затворници. Концепцията на сериала се променя дотолкова, че основният акцент вече пада върху самото бягство и преследване, а не върху преживелиците в затвора.

Пълната статия

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.