Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Prison Break / Бягство от затвора - дискусии и links

Featured Replies

Ne мога да не се похваля, най- после са готови и първите ми две изобретения за ПБ, ако искате да ги видите ето

http://www.youtube.com/watch?v=a1OgaI086Co това не е много хубаво, но програмата беше яко прецакана

http://www.youtube.com/watch?v=gQB7VSAS0lk това много си го харесвам

Използвала съм музиката от филма, дано ви харесат :clap:

• Отговори 561
  • Прегледи 117,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Prison Break S02E01 HDTV XviD - LOL Prison Break S02E02 HDTV XviD - LOL Prison Break S02E03 HDTV XviD - LOL Prison Break S02E04 HDTV XviD - LOL Prison Break S02E05 HDTV XviD - XOR Priso

• Автор

Благодаря за това за жерава ... но съм леко вързан в правенето на такива работи и сигурно няма да мога да го направя :ph34r:

А иначе второто и на мен ми хареса много , браво :headphones:

а някой няма ли OST към филма, че немога да намеря иначе е добър филма, само дето малко повече излишен съдизъм има на моменти

Редактирано от excess (преглед на промените)

Не мисля, че има излишно... добре структуриран трилър и всичко си му е на мястото ;) Това го прави и интересен :) Всяка серия изненадва с нещо ново, а и държи в напрежение, което е готиното на целия филм :)

• Автор

Охо ... тъкмо като знам в кой град ще се местя :)

А тогава почват да снимат, ли?

• Автор

itms_prisonbreak.jpg

а Авокадото не искаш ли да го гледаш? biggrin.gif

SEASON TWO - CASTING NEWS!

William Fichtner will play FBI agent Alexander Mahone, who is assigned to track escapees - and proves to be just as smart and savvy as Michael Scofield!

а Авокадото не искаш ли да го гледаш? biggrin.gif

Нееее, ужасТ. Дано не го дават повече :blink:

Излишно е да казвам, че сериала е хубав :blink: Гледох епизодите 1 - 14

и немога да намеря останалите от 1-ви сезон от 15 до 22 ако може да ми дадете линкчета

Ще съм ви мн благодарен ...

BTW Вероника е мн грозна ;)

Все още няма, но ако беше прочела предишната страница щеше да разбереш, че втория сезон ще го пускат от 21 август :speak:

Благодаря ти, :wors: много! Още съм нова и не мога да прочета всички страници.Скачам от форум на форум-иска ми се да прочета всичко наведнъж,затова съм пропуснала предишната страница

Редактирано от meri1966 (преглед на промените)

Благодаря ти, :P много! Още съм нова и не мога да прочета всички страници.Скачам от форум на форум-иска ми се да прочета всичко наведнъж,затова съм пропуснала предишната страница

Е, няма нищо :P Радвам се, че феновете на Prison Break се увеличават с всеки изминал момент ;) Сериалът определено си заслужава вниманието :wors:

Хей сериалът е върха! :speak: С голямо удоволствие изгледах първият сезон и чакам следващият. Най-много ми допадна ролята на Wentworth Мiller.Ето и нещо интересно за него:He has one eye that is a different color than the other. His left eye is green while his right eye is hazel. Иначе чух че 100% ще има и 3-ти сезон където Майкъл е отново в затвора, а брат му прави опити да го измъкне.

Иначе чух че 100% ще има и 3-ти сезон където Майкъл е отново в затвора, а брат му прави опити да го измъкне.

Малко изтъркано ще стане, защото Майкъл какви ли не работи направи, за да измъкне брат му от затвора. А и.. ако е при същия директор, май ще си имат едно на ум. Иначе заради самите герои (особено Майкъл) си заслужава гледането :speak:

По принцип повечето сериали с 2-3 сезона започват да стават изтъркани, (ОC,Lost) но се надявам поне този да не го развалят.. :speak:

И аз го гледах първия сезон и останах поразен !!! Много ми хареса !!! Серияла е върха !!! И по това, което се пише 2 сезон ще е още по-готин от предишния !!! Нека да си пожелаем наистина да е така !!!

:baby: Чакам го с нетърпение !!! :clap:

• Автор

Хубаво е, че има интерес към филма :)

А на всички които чакат новия сезон с нетърпение бих предложил да изгледат някоя серия от supernatural-logo.jpg

със сигурност доста ще ви хареса :wors:

Даже мислех и за този филм да правя тема ... но в момента ме мързи

Хубаво е, че има интерес към филма :wors:

А на всички които чакат новия сезон с нетърпение бих предложил да изгледат някоя серия от supernatural-logo.jpg

със сигурност доста ще ви хареса ;)

Даже мислех и за този филм да правя тема ... но в момента ме мързи

Дай малко info за него.За какво се разправя? ;)

Ето и малко info:

Двама братя (Сам и Дийн) стават свидетели на мистериозното и свръхестествено убийство на майка им. Те оцеляват заедно с баща си и дават клетва да открият убиецa. Пораствайки момчетата научават всичко за призраците и духовете и как да ги убиват. След като и баща им изчезва двамата се впускат в издирване на баща си и на убиеца на майка си. В центъра на сериала са двамата братя пътуващи из страната, борейки се с редица свръхестествени същества.

normal_duo_05.jpg

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.