Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Prison Break / Бягство от затвора - дискусии и links

Featured Replies

Мисля че ако има повече от 2 сезона ще стане досадно.

Иначе сериалчето е добро.

Такива сериали като Prison Break са само 2-3 сезона (не повече)!Иначе филма става безинтересен и аудиторията намалява! Доколкото знам сценаристите не смятат да правят 3-ти сезон. А Prison Break е страхотен сериал. :ph34r:

• Отговори 561
  • Прегледи 119k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Prison Break S02E01 HDTV XviD - LOL Prison Break S02E02 HDTV XviD - LOL Prison Break S02E03 HDTV XviD - LOL Prison Break S02E04 HDTV XviD - LOL Prison Break S02E05 HDTV XviD - XOR Priso

Такива сериали като Prison Break са само 2-3 сезона (не повече)!Иначе филма става безинтересен и аудиторията намалява! Доколкото знам сценаристите не смятат да правят 3-ти сезон. А Prison Break е страхотен сериал. :ph34r:

напълно си прав, ама като гледам има още доста време до 3 сезон :ph34r:

хора всичко сме на мение че "Бягство от затвора" не може да бъде повече от 3 сезона и че не трябва да се прекалява с неговото продължение. Добре де обаче как си предсватяте края? Според вас как трябва да се развие сюжетната линия?

banned2.gif

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Сериалът е наистина много добър! Чакаме до утре за субс и ше видим кво ше стане с Келърман..

Може ли субтитри към новата серия плсссс

Някой имали sub. на 14 епизод на Prison Break????

Ето субтитри :yanim:Линк

започвам с :wors::clap::yanim::) и то бурни серията е с-ррррр , края не ми хареса особдено ама нали и Сара има доказателства че не Линк не е убивал никого

чудя се ако случайно Майкъл разбере че Келарман е изтезавал и отлякал Сара как ще реагира :)

Редактирано от tizi_mizi (преглед на промените)

Новатият епизод също е перфектен!!! Просто :RESPECT: за тоя сериал!!!

хора дайте линк за 14 епизод ама да не е торент много ви моля

тук http://store4.data.bg/angelinas/

ето и за 15 епизод торент, с линк към субтитри

тук http://store4.data.bg/angelinas/

ето и за 15 епизод торент, с линк към субтитри

Аз ги бях намерила и двата епизода, но мерси все пак :ph34r: А 15 епизод е много добър поне според мен. Как ще се развият нещата от тук как мислите?

Редактирано от miss_aleks (преглед на промените)

Абе тоя филм нещо много се разводни. Все по измислен става. Ако има и 3-ти сезон аз по добре да си пусна да гледам "Алиса в страната на чудесата".

Абе тоя филм нещо много се разводни. Все по измислен става. Ако има и 3-ти сезон аз по добре да си пусна да гледам "Алиса в страната на чудесата".

Абсолютно съм съгласна, но не мисля, че ще има 3 сезон- носят се различни слухове, но основният е, че няма да има 3 :) Поне се надявам де cool.gif

Този сезон е много по-интересен от първият. Много са интерестни новите серии. :P

Много взеха да го разводняват. Започна да затъпява, дано да не правят други сезони.

нз а вас, но на мен 2 сезон ми допада, сега за 3 не ми се вярва да има

напоследък сериите станаха интересни, нз за вас но на мен специално ми беше много интересно как ще е реагира Майкъл когато разбере че Пол е отвлякам Сара :clap:

факт е, че почнах да свалям новите епизоди първо на Heroes и след т'ва на Prison Break... факт е, че преди не беше така...

Редактирано от ViR2aL (преглед на промените)

Много взеха да го разводняват. Започна да затъпява, дано да не правят други сезони.

пич аре не го бъркай със сапунката Lost...

нз кат не ви харесва сериала не го гледайте мн е просто :speak:

А относно последните епизоди....ами според сценаристите прекалено мн се задълбочиха и нз как ше прдължат с3ти сезон...освен ,ако ония дето е шеф на Ким не се измъкне и не го завъртят в тая посока иначе нз..ам,а не веднъж са ни изненадвали,тка че само времето ше покаже!

п.с ето трейлър на 17ти и нали знаете,че излиза на 19ти следващата серия!!!

http://youtube.com/watch?v=BYI85wL24lY

и едно малко по дълго

http://youtube.com/watch?v=IS7LBCq-99g

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.