Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Prison Break / Бягство от затвора - дискусии и links

Featured Replies

Бързо си пренапиши кирилицата,че ще бъдеш "шамаросан",тоест-санкциониран.А кога може да се очаква 14-16 епизод?

• Отговори 561
  • Прегледи 117,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Prison Break S02E01 HDTV XviD - LOL Prison Break S02E02 HDTV XviD - LOL Prison Break S02E03 HDTV XviD - LOL Prison Break S02E04 HDTV XviD - LOL Prison Break S02E05 HDTV XviD - XOR Priso

Бързо си пренапиши кирилицата,че ще бъдеш "шамаросан",тоест-санкциониран.А кога може да се очаква 14-16 епизод?

На 22 Януари ще има "Special one-hour recap of Season Twos first 13 episodes",така че 14-ти епизод ще го дадат на 29 Януари 2007 г.

Този сериал е страхотен!Всеки следващ епизод е по-интересен от предишния,изпълнен с мистерия и загадъчност този сериал направо затапи конкуренцията си поне засега!!!Много бих искала актьорския състав да дойде в България,представяте ли си да видите Уентуърт Милър наживо :) От този сериал най ме кефят Майкъл и Сара,а най ми е противна Вероника редом с оня младия дето все ги изпортва!!!

6_3afd8.jpg

Лейн Гарисън

Актьорът от сериала “Бягство от затвора” Лейн Гарисън (в ролята на David "Tweener" Apolskis) стана участник в трагична автомобилна катастрофа.

Неговата спортна кола се заби в дърво близо до Бевърли Хилс. 17-годишно момче е загинало, а 15-годишно момиче е в критично състояние след катастрофата. Друго момиче, също на 15 години, е ранено, но състоянието й е стабилно. Гарисън не е ранен. Полицията не уточни кой е шофирал спортната кола в неделната вечер. Имената на младежите не са обявени, тъй като разследването на инцидента все още тече, съобщава АФП.

Инфо: DIR.BG

Здравейте и аз съм фен на филмчето ;) Колко сезона ще са? Някой ми каза, че щели да бъдат 6 angry.gif И някакво трейлърче от 14епизод 2сезон? Мерси :wors:

• 3 седмици по-късно...

най добрия сериал...жалко че се чака дълго за някой друг епизод

Първи сезон го изгледах за 3 дена.А сега се точат много бавно епизодите от 2рия сезон. Те сега ли го снимат ?

Те сега ли го снимат ?

Да, снимат го и го пускат.. Затова и толкова чакаме всъщност :rolleyes:

Всеки понеделник излиза новият епизод в САЩ, а у нас пристига във вторник сутринта. Субтитри се появяват около обед. 14-ти епизод от втори сезон ще излезе у нас на 23.01.2007

Здравейте и от мене! Аз също се запалих дори без да съм гледал 1вия сезон. Та от няколко човека съм слушал че вече е излезъл 2рия целия сезон и дори 3тия,но тези от които съм го чувал казват че и те не са ги гледали :wors: Та всъщност до сега са създадени само до 2рия сезон до 13 епизод и тоя месец се очаква 14 епизод да излезе,нали :) . Не възможно някъде из нета да ги има след 13 епизод нали така :)

Поздрави на всички фенове и на всички именници!!!

излезнали са до 13та серия на 2-ри сезон. а 3ти сезон едва ли ще излезе според думите на сценаристите ;)

излезнали са до 13та серия на 2-ри сезон. а 3ти сезон едва ли ще излезе според думите на сценаристите ;)

Ще излезне и то не само 3-ти, а и 4ти ще има. Този сериал са решили да го правят бая дълъг.

много харесвам сериала само че мисля че повече от 4 сезона ще стане доста безинтересен, искам да кажа че ако има 5 сезон вече няма да има много неща за който да се хванат сценаристите

много харесвам сериала само че мисля че повече от 4 сезона ще стане доста безинтересен, искам да кажа че ако има 5 сезон вече няма да има много неща за който да се хванат сценаристите

И аз съм на същото мнение ;)

Напълно съ съгласна :cant believe:

P.S още малко време остава до 14 епизод :cant believe:

о0о не бързайте толкова с 3,4 или 5 сезон... :clap:

още 2-ри не е в пълен състав... :)

Незнам вие как го приемате този сериал,но аз буквално съм вманиечена, пристрастена ....

за този месец изгледах 1-ви и 2-ри сезон(до 13 епизод)

ии нямам търпение да дойде 23.1 за да гледам и 14 епизод

:PpPppP

А аз смятам,че всяко нещо което е направено много добре не омръзва и се гледа с интерес.И вярвам,че сценаристите ще сътворят още много хубави серии за нас с които да ни държат още повече в напрежение и ще им се наслаждаваме поне 3 или 4 сезона зависи колко серии ще направят на сезон.Това е сериал за който ще се говори с години и едвали ще свърши толкова бързо.Е,поне на мен не ми се иска.Ето,че ,,Приятели се събират за 11 сезон защо и ,,Бягство от затвора,, да не ги стигне.

Мисля че ако има повече от 2 сезона ще стане досадно.

Иначе сериалчето е добро.

Така става с Lost ...

И аз мисля , че като се направят повече от два сезона на 1 сериал впоследствие той омръзва ...

Мисля че ако има повече от 2 сезона ще стане досадно.

Иначе сериалчето е добро.

напълно съм съгласен

Много Велик Сериал. Първия сезон го изгледах на един дъх(около 1 ден и половина). Втория до 10 серия защото имам последно време много за учене sad.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.