Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Здравейте след грамотевица ми изгърмя захранването

Featured Replies

• Автор

Проблема е че нямам толкова пари в момента даи нещто евтино за сега

Обясних ти че няма такива. Дори втора ръка никой няма да ти продаде нещо струващо стотина лева за 20. 

Просто като се пусне нещо читаво по-евтино разбирай 50/60 лв. се купува бързо.

пс. Ето едно което е в долната граница разбирай ниско качество но все пак не е като бомбичката която гледаш - 

http://obiavi.data.bg/single/542629/corsair-vs450-%D0%BD%D0%B0-6-%D0%BC%D0%B5%D1%81%D0%B5%D1%86%D0%B0-%D0%B2-%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%BD%D1%86%D0%B8%D1%8F

В магазина е 85 лв.

Редактирано от Roujin Z (преглед на промените)

Абе китайско, китайско, ама то всичко китайско. Аз ли съм късметлия не знам, но ползвах едно китайско захранване 6-7 години преди да го разкарам. За това време ме удари гръмотевица ( 2005 година), изгоря ми вградената лан карта на дъното и в последствие се оказа, че имам проблеми и с 1-2 PCI  слота на дъното. След това токов удар два пъти и двата пъти компа ни ума ни дума. Е, тоя комп още си работи, заедно с изгорялата лан карта на дъното. Във фирмата, от която взех дъното не искаха да ми го ремонтират или сменят и вече 11 години така си бачка това дъно на другата щайга. Процесорът му е клокнат, захранването един чифтек, дето сдаде багажа с GTX460 и i5, обаче си крета. Все пак не се осмелих да оставям китайското захранване на хиляда години, понеже мислех да клоквам Пентиума, дето взех за 6 лева. Та така, доволен съм от китайския боклук. Все пак си имаше защити, щом изтрая на гръмотевица и токови удари. Е, чаках 5-6 минути да се свести, но това е допустимо. И вас да цапардоса някой в главата и вие ще трябва да се свестявате даже повече от 5 минути.  Казвам това не за да надъхвам някой да си купува захранване за 20 лева ( аз толкова го купих ново), а за да напомня, че може би 80% от всички компютри по домовете са с такива захранвания. И това, че дадох 80 лева навремето за чифтека не го спаси след 5 години. Сдаде багажа преди китайското, а чифтека си бе и е американдъ. Добре, че Форда ми не е американски...

Кажи си конфигурацията. В OLX има Fortron-и 450W по 30-35лв. За 50лв има и едно FSP 500W. На пръв поглед - FSP 450W - ЦЪК

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Тези саги не са лоши , имах няколко проблемни - сменяме им кондензаторите за 2лв. една нова перка за 5,6 лв. и са като нови :)

• Автор

Кажи си конфигурацията. В OLX има Fortron-и 450W по 30-35лв. За 50лв има и едно FSP 500W. На пръв поглед - FSP 450W - ЦЪК

Компа ми е интел и 5 4460 радеон р9 280 евтино дьно гигабаит

За колко време може да събереш 80-90 лв. за ново захранване , ако е до месец просто изчакай да си вземеш нещо ново и хубаво.

Ти си взел нов комп и карта не е желателно да слагаш вехти захранвания.

За в бъдеще препоръчвам да си вземеш контакт/разклонител със защита! Не са толкова скъпи защото и елементната им база не е сложна - основно един трансил.

Това от обявата Delux не ти го препоръчвам ако си цениш компа!

Захранването е добре, да е качествено, както и колегите ти казаха, аз бих предпочел Fortron на старо, първо защото ватовете му са истински, второ има филтри и защити, трето има на добра цена.

Абе послушай хората горе. Събери пари и си купи добро. Да си вземеш втора ръка захранване е като да си купиш използван презерватив.

Абе послушай хората горе. Събери пари и си купи добро. Да си вземеш втора ръка захранване е като да си купиш използван презерватив.

Вие какво не разбрахте в това, че момчето няма пари? Консумацията на системата му е около максимум 334W за процесор и видео, цялата едва ли превишава 370W - то има още 2-3 вентилатора и един харддиск. По-горе съм дал един Fortron Saga 450W, който би трябвало да стигне. А сравненията между захранване и презерватив са неадекватни.

Вие какво не разбрахте в това, че момчето няма пари? Консумацията на системата му е около максимум 334W за процесор и видео, цялата едва ли превишава 370W - то има още 2-3 вентилатора и един харддиск. По-горе съм дал един Fortron Saga 450W, който би трябвало да стигне. А сравненията между захранване и презерватив са неадекватни.

Аз на пича мога да му изпратя за 10 лева едно njoy 450 wgx което държеше r9 270 и fx 6300 ако иска да дава адрес и пращам по еконт за негова сметка...

Ще намеря нещто на изплащтане мерси за сьветите

Преди да вземаш нещо пиши тука какво си избрал.

Редактирано от Can Oa (преглед на промените)

• Автор

ok

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.