Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бях на мач и ми стана лошо

Featured Replies

Здравейте , последният път , когато бях на мач ми стана лошо. Започна да ми се вие свят , едва не припаднах. Ходих на доктор и той ми каза , че това е от колата , защото аз бях пил кола , но ме съмнява да е от това. Може би ми е станало лошо , защото много виках и имаше доста хора. Другата неделя пак смятам да ходя , но ме е страх дали няма да ми стане пак лошо. Доктора ми мери кръвното и ми каза ,че е перфектно. Има ли вероятност да ми стане лошо ако пак отида , но не пия кола? 

П.С. Извинявам се ако съм сбъркал нещо , но за първи път пиша в този раздел. 

Колега, няма как тук от форума да ти се издаде диагноза. Още повече на нещо случило се в миналото и с такова ...ммм описание, което нищо не казва, ама съвсем нищо, за което да се хване човек.  По-добре си направи общ преглед на здравословното състояние...Имаш право един път годишно на един брой безплатен...Всъщност дори си задължен да го минеш. Оттам нататък, ако има нещо съмнително, предварително ще споменеш пред личният си лекар случката, може да се пусне направление за специалист.

• Автор

Аз не съм пълнолетен и на тези години няма кой да ме вземе на работа. Най-добре ще отида при доктора пак. 

Аз не съм пълнолетен и на тези години няма кой да ме вземе на работа. Най-добре ще отида при доктора пак. 

Никъде не съм споменавал и думичка за хващане на работа. Прочетох се няколко пъти, включително и по диагонал, ама не, няма такова нещо. Отиди при личният си лекар, с някой от родителите си. Може да се поразговориш предварително и с тях по-подробно, за да синтезират проблема ти и да обяснят по-добре на лекаря какво си преживял, нещо не се справяш кой знае колко добре с това.

Бях на нашите и доктора ми каза , че е от колата дето съм пил. 

пий лимонада бе пич

Не съм. Аз попринцип си пия кола , но ми няма нищо и ми е доста странно. Даже днес пих.

Навий вашите да направите годишният задължителен преглед. То тъй или иначе трябва д асе направи, иначе ще отнесат някоя глоба.

• Автор

Благодаря за съветите! Смятам да рискувам другата неделя. Ще отида , но няма да пия кола , само вода.

Не мога .. :D Искам да кажа , че цял фен не бях ял и сигурно ми е паднало кръвното

Ти пък цял фен да изядеш и то на мач. Следващият път изяж половин фен и ще си по добре. Дали не си попаднал още в бисерите на форума? Като пишете, след това го прочетете и тогава го публикувайте бре момчета!

Хахахаха ДЕН * :D :D

Ясно, че е ДЕН. Абе ден, фен, нали си гледал мача.Трябвало е да се сетиш, че веднага след като ти е станало лошо, ще  ти стане и добре.Пий си количката. И аз така правя, ама не ходя на мач.Последният мач който гледах, беше с Етър и тогава влезе за пръв път в АРФГ. Познай годината!

Баси заглавието. Недей да ходиш повече на мачове.

Спри да пиеш кола и всякакви подобни енергийни напитки. Изключително са вредни, натъпкани с какви ли не химикали. На тази възраст едва ли ти е нужно да приемаш кофеин под каквато и да е форма. Лимонадите и соковете също са пълни с E-та, така че и те са за отбягване. Направи си примерно едно фрешче с лимонче, може да го подсладиш малко ако ти е по-кисело. Със сигурност ще те тонизира много повече от вредната кола. И ако смяташ наистина, че ще ти стане зле на мача, по-добре недей отива.  

• 2 седмици по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.