Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Windows Media Player (Windows 7 64bit)

Featured Replies

Здравейте, от няколко дена с windows media playera не ми отваря някой клипове които преди ги е отварял формат avi.
Като пусна клипа звука върви можеш да превърташ но няма картина post-339990-0-52778400-1438699663_thumb.

System:
- CPU: Intel Core i3-4160 CPU @ 3.60GHz
- VGA: GB N750OC-2GL- GTX750 2G GD5
- MOBO: Gigabyte GA-H81M-HD3
- RAM: 2X4G DDR3 1600
- HDD: SEAGATE 1tb & Toshiba 1tb
- PSU: 460W
- CASE: Thermaltake VN900K1W2N Commander GS-II Black

Този плейър си е така,защото такива са му възможностите.По-бързо ще си разрешиш проблема,като си инсталираш някой друг свястен плейър.

• Автор

Аз ползвам този и vlc но този си работи перфектно и ми харесва но този проблем ми излезе на скоро някой ако има някакво обяснение и решение на това да помогне.

• Автор

Пичове аз имам vlc искам да си оправя media playera не да тегля други и горе съм написал, че тези клипове ги е отварял преди това и нещо е станало и сега пуска само звука.

Редактирано от Metinr (преглед на промените)

За да отварят клипове, Windows Media Player му са необходими кодеци, които не са вградени в ОС.

Не препоръчвам инсталиране на последните! Но, ако нямате никакви допълнително качени кодеци, и искате WMP да "подкара",

клиповете инсталирайте ffdshow,

(които включват в себе си, най разпространените формати).

За видео плеър ще препоръчам: Daum Potplayer, в момента е най доброто от видео плеърите.

• Автор

На мен си ми вървяха клиповете с този media player и този който пускам на снимката и той също и от няколко дена нещо стана и така отваря някой клипове това ffdsshow аз го имах инсталирано още като си слагах windowsa си го бях сложил сега го сложих пак и вижте какво стана post-339990-0-32589400-1438724948_thumb. просто екрана стана по - голям но пак има само звук искам да си оправя media playera не искам други имате ли идея от какво се е получило това.

Тегли K-lite Codec Pack инсталираш и виш дали ще се оправи.

• Автор

Не мога да си обясня как може до вчера да върви и да има всичко днес да му трябват кодеци трябва да е от друго тоя K Lite кодек ми дава това post-339990-0-52000900-1438725632_thumb. а на мен ми е нужен ffdsshow за една програма с която оправям клиповете и не мога да го изтрия него за този.И да кажа, за ъпдейтите на windowsa, че ги слагам винаги всичко е до най - новото не е по стара версия този media player всичко е обновено.

Добре пробвай да намалиш резолюцията на media player-a, да кажем на 800x600 и виш какво ще стане.

Редактирано от Windows10Pro (преглед на промените)

• Автор

Както и да го направя каквото и да натисна картина не показва само звук дори като натисна 2 пъти на него за да стане на цял екран не става нищо то между другото имаше картинка като все едно си пуснал песен от него и снимката е една нота и аз дадох от опциите да няма нищо и то за това е черен екран то в случая изобщо не чете, че е клип значи го чете като песен нямам никакво обяснение.post-339990-0-33675900-1438726969_thumb. Кажете ми как да го изтрия напълно и да го сложа отново да пробвам така защото нито във windows features нито в control panel го има.

Деинсталирай FFDShow и провери да нямаш и други кодеци инсталирани ако има ги махни и инсталирай наново FFDShow.

Ако отново не стане ето как ще си го реинсталнеш.
Отваряш контрол панела и влизаш тук.

post-328172-0-07261400-1438727868_thumb.

След това махаш отметката на Windows Media Player.
post-328172-0-14854700-1438727967_thumb.

След това рестартираш и влизаш отново на същото място и кликаш да се появи отново отметката на Windows Media Player
post-328172-0-91835300-1438728107_thumb.

Така трябва да проработи..

Редактирано от Windows10Pro (преглед на промените)

• Автор

Преди близо месец бях слагал Xvid-1.3.4-20150621 този кодек изтрих и него и ffdshow после сложих ffdshow но не се оправи други нямам но не мисля, че е от него защото тогава също гледах и го нямаше проблема за мен само със махане на програмата изцяло и слагане пак, ще се оправи но само някой който знае как да ми каже как да стане номера благодаря и на теб за съветите.

• Автор

Пак не тръгна мисля, че вече няма какво да се измисли имаш ли ми доверие да пробваш този клип заснел съм с fraps някакви секунди игра на project cars дали на теб, ще ти тръгне през media playera клипа. ( http://dox.bg/files/dw?a=2c658465ee ) 132 mb

При мен няма проблем тръгва си без проблем и видео и аудио

• Автор

Еми има проблем как стана това не знам от нищото

• Автор

Не ми позволява тази опция сигурно е защото изобщо не го чете като клип а като песен.

Чакай малко ти изобщо можеш ли да подкараш някакъв видео клип или филм на този плейър или не можеш да подкараш само определени формати?

• Автор

Не е и до формати защото други AVI файлове отваря но точно тези не иначе всички други ги отваря без точно тези клипове (снимани с fraps).

Тази опция може да я видиш като дадеш десен бутон в самия плейър или отгоре в лентата му. А иначе от същото меню може да влезеш в "още опции" след което в производителност. Ето ги моите там как са:

post-328172-0-90319500-1438730946_thumb.

• Автор

И моите са така няма да е и от опциите защото нищо не съм местил там и барал post-339990-0-60476700-1438731252_thumb.
Пич зарежи дай да лягаме утре, ще видим лека вечер от мен и благодаря.

добре пробвай поне да махнеш FFDShow и да сложиш K Lite да видим дали е в кодеците проблема пък после ще го умуваме, настройките на плейъра са ти както при мен.

• Автор

Да със K-lite кодека тръгна сега махнах кодека K-Lite и пак върви сега, ще сложа ffdshow да видя дали, ще тръгне пак.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.