Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо не се стартира компютъра след смяна на процесора ?

Featured Replies

Значи проблема е следния: Днес смених процесора си intel pentium g860 с intel core i3 3220 и компютъра ми не се стартира. Знам че дъното ми го потдържа защото го взех от приятел със същото дъно. Захранването ми е 700 вата и няма как да не стига. А до вчера си работеше перфектно, а сега нито с този нито с другия процесор върви. Ако някой има идеи нека сподели :)

А какво е дъното и каква е версията на биоса, защото твоят приятел може да си е ъпдейтнал биоса и да му тръгва, но ти ако си с по стара версия няма да тръгне.

Дай по подробно като натиснеш бутона за включване какво се случва, изобщо вентилатори, картина нещо ?

Значи проблема е следния: Днес смених процесора си intel pentium g860 с intel core i3 3220 и компютъра ми не се стартира. Знам че дъното ми го потдържа защото го взех от приятел със същото дъно. Захранването ми е 700 вата и няма как да не стига. А до вчера си работеше перфектно, а сега нито с този нито с другия процесор върви. Ако някой има идеи нека сподели :)

А кабелите закачени ли са пак там където трябва. По-точно 4 пиновия захранващ процесора?

Забравил си някой кабел да свържеш. Веднъж след почистване на компютъра ми от прах, включих вентилатора на процесора на друго място на дъното. Беше по прибран кабела, но компютъра не тръгна. После видях, че на самата букса на дъното има надпис CPU. На буксата и трябвал вентилатор за да запали системата. :(

Редактирано от nikolela (преглед на промените)

• Автор

Значи дъното е asrock b75 pro3-m за версията на биос не знам но със сигурност той не го е ъпдейтвал и всичко ни е еднакво и като натисна бутона и няма нито въртене на вентилатори нито нищо. Просто все вено че няма ток

• Автор

Иначе всички кабели съм включил. Този за процесора и този за вентилатора и всичко си е на място.

Слагаш стария процесор и ъпдейтваш биоса , ако пак не тръгне след това иди до приятеля си и виж работи ли при него този същия процесор. Тва захранване коприлиони ватове каква марка и модел е?  май се вижда емблемаата на fsp но знам ли :)

Редактирано от Can Oa (преглед на промените)

Слагаш стария процесор и ъпдейтваш биоса , ако пак не тръгне след това иди до приятеля си и виж работи ли при него този същия процесор. Тва захранване коприлиони ватове каква марка и модел е?  май се вижда емблемаата на fsp но знам ли :)

Хубаво е да се чете. 

Иначе всички кабели съм включил. Този за процесора и този за вентилатора и всичко си е на място.

Копчето на захранването да не си бутнал? Кабела от фронт панела към дъното? 

Редактирано от pconline (преглед на промените)

Хубаво е да се чете. 

ха мно съм смотан не съм го видял - но то  е толкова невероятно че не си е за гледане :)

м/у другото съм имал много такива проблем с копчето както каза :)

Щом е така с 2та процесора освен всичко казано горре захранването нещо да му е станало - това е ;)

автора: пробва ли да включиш компа с отвертка в/у пиновете където се слагат кабелите които отиват за копчето на кутията?

Редактирано от Can Oa (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.