Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Инциденти на пътя, неправилни паркирания и т.н.

Featured Replies

Нека в тази тема споделяме снимки и клипчета с нарушения на пътя от всякакъв тип, на които сме били свидетели. 

Ето как днес щеше да се кача на една Омега, която по случайност или не, беше управлявана от жена. 

Клипчето може да пуснете направо от 2 мин. и 10 сек. 

http://vbox7.com/play:cabb943080

Редактирано от ostavime (преглед на промените)

Пускай ги, ако искаш, направо тук (за клиповете) и тук (за снимките - имат и мобилно приложение, доволно бъгаво). И двата сайта имат договорености с КАТ. Само че и те действат избирателно. И аз карам с камера и съм качвал не един и два клипа, обаче им се струват твърде дребни нарушения, за да се занимават. Ей такива засичания, отнемане на предимство, изпреварване на пешеходна пътека с превишена скорост, изпреварване на колона без видимост при двойна непрекъсната... изобщо не ги бръснат. Но по принцип на сайтовете има и добри попадения.

Охо при мен, бая амсалаци има дето паркират неправилно.

post-311067-0-35569400-1439399287_thumb.

post-311067-0-94854400-1439399293_thumb.

post-311067-0-31510700-1439399303_thumb.

П.п. Оставиме, кажи името на първата песен, и ти кат мен псуваш наред, а след това минаваш за червено  :lol6:

Редактирано от Малкия стар войник (преглед на промените)

Нека в тази тема споделяме снимки и клипчета с нарушения на пътя от всякакъв тип, на които сме били свидетели. 

Ето как днес щеше да се кача на една Омега, която по случайност или не, беше управлявана от жена. 

Клипчето може да пуснете направо от 2 мин. и 10 сек. 

http://vbox7.com/play:cabb943080

Требе ти система за автоматично спиране :P Аз  нямам камера, но вчера спокойно си включвам на първа, потеглям от паркинга и пред мен с бясна скорост профучава една Астра на сантиметри от капака ми. Успях да натисна спирачката като теб, но това е идиотщина - на паркинг  да се засилиш с 50-60 покрай спрели автомобили без видимост встрани. Иначе оня ден пред мен двама се целунаха един срещу друг, точно пред камерата на радара. Това е втория случай, при който виждам катастрофа точно пред радара. Преди години бях писал тук за тоя радар и възможността някой джигит да ти налети я отзад, я от незнам къде. Щото ако аз намалявам  с 50-60 за да мина пред радара и си карам така по време на ограничението на скоростта, то руумънци, турци и какви ли не още, минават със 100 и хич не им дреме. Интересното е, че катастрофите на които съм ставал свидетел последните години, са все пред тоя радар с камера :) Трябва  някой да си вземе забележка. Или да се държи строго и всеки да се наказва за неспазване на ограничението без значение националност и политическа принадлежност, или просто да  се премахнат камерите с  радари, за да няма подобни сакатлъци толкова често. 

• Автор

Требе ми, ама на новата Мазда като дойде :) 

Не беше на червено бе, на тъмно жълто, то се вижда. Виж, пешеходеца пресече на червено. 

Лепа Брена е, не знам коя е песента точно. 

Ето какво се прави, когато ви мързи да чакате на магистралата:
8303641T.jpg
8303657l.jpg
8303662s.jpg

Вчера, 19 август, по "права пладня", дето се казва, на входа на третия от 4-те тунела на Витиня в посока Варна се показа ... крава! Направи няколко крачки и се отправи към другата тръба. Скоростта е намалена, заради стеснение и ремонт на платното, но в тунела все пак е 80 км/ч и се питам кой какво би могъл да направи, ако се натресе на добичето, влизайки в тунела или преди него?

Съжалявам, че нямаше как да заснема кравата, бяхме доста дълга колона и успях да я видя за не повече от 10-15 секунди, та кога да хвана телефона, а и да вляза в тунела, но такъв "гръм" от клаксони прозвуча, че подскочих зад волана. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.