Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

To be or not to be ... an idiot? (в превод - Да бъдеш или да не бъдеш ... идиот?

Featured Replies

А честито ми пребиваване тук. Идиот съм, щото се съгласих да ми окачат за известно време някаква табелка, която не струва и "пукната стотинка" Не защото съм очаквал доходи и престиж от нея, но си мислех че като част от някакъв екип, останалите които са с повечко или поне по-истински звезди, ще стоят зад мен и няма да оставят новобранци да се гаврят...с табелката. Но се оказа, че всъщност тази табелка е само нещо, което в даден момент шефа ще използува, чрез свалянето му, да си измие ръцете на мой гръб.

Не ти ли омръзна, да ревеш за тази прословута табелка?

Никога не съм пълзял на колене моля! И това е другия ми профил.Оня е заличен!

Ванка, ти не пълзиш ти само на колене стоиш :D

Редактирано от Малкия стар войник (преглед на промените)

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 83k
  • Създадено
  • Последен отговор

наздраве идиотчета

:beer:

11219227_461520780696683_869740948274158

Не ми пука за табелката, а за отношението. Аз съм идиот, защото приех предложението на Калин. Табелката ми беше предложена, а не съм аз кандидатствал за нея. Може би по-голям идиот бих бил, ако бях приел само истински модераторски пост, какъвто ми беше  предлаган, един или май даже два пъти, преди един по-сериозен период от време.

Да ви имам форумните проблеми.

На мен днес един адвокат ми се обажда да съм му приготвел някакви пари за другия понеделник.

Забърках се с една ипотека и сега кой знае колко ще трябва да налея още дорде стана собственик на имота.

Не ми пука за табелката, а за отношението. Аз съм идиот, защото приех предложението на Калин. Табелката ми беше предложена, а не съм аз кандидатствал за нея. Може би по-голям идиот бих бил, ако бях приел само истински модераторски пост, какъвто ми беше  предлаган, един или май даже два пъти, преди един по-сериозен период от време.

Не го преживявай толкова много, не си заслужава.

Мен редовно ме правят на идиот я роднини, я комшии, я непознати...

Аз съм си виновна, защото се държа възпитано и там, където не трябва.

Такава съм си откакто се помня. :shy11:

Да ви имам форумните проблеми.

На мен днес един адвокат ми се обажда да съм му приготвел някакви пари за другия понеделник.

Забърках се с една ипотека и сега кой знае колко ще трябва да налея още дорде стана собственик на имота.

Бах съвпадението, днес и на мен ми се обади адвоката, да ме информира,че един роднина ми е прехвърлил апартамента си,че му дължа 1500 лв и ги иска утре сутринта...

Да няма слух че съм пълзял на колене? :mad:

• Автор

Да няма слух че съм пълзял на колене? :mad:

Какво ти пука - и по-идиотски слухове сме чували. Ся да земем да се връзваме на всички ли ??

А наздраве   c626d48b193e71f582b3bbf36de8b46c.gif

Не ми пука за табелката, а за отношението. 

На теб никога не ти е пукало за отношението.

Когато ти предложиха табелата защо не отказа?

М?

Пука ти за отношението точно толкова, колкото ти пукаше като беше с розовата табела.

Хайде поне веднъж се дръж като мъж, че се чудя вече оня ДраганкоИпетканко дали не пише от 6 профила.

Баси мрънкането, баси чудото - не се наиграхте да правите интриги и да коментирате зад гърба на хората!!!

че се чудя вече оня ДраганкоИпетканко дали не пише от 6 профила.

Драганко е опасен,но не искам го защитавам,но момчето е пич единствено е,че акъла му още е в гъза,няма и намерение да излезе скоро :D

Иначе като ми дойде на гости,обещавам да го нашляпам затова,че ви отваря работа с различните профили ;)

На теб никога не ти е пукало за отношението.

Когато ти предложиха табелата защо не отказа?

М?

Откъде да знам какъв ...трибуквеник ще е? Тия зелени табелки са точно това.

Щом толкова се натискате,за редактори и аз искам да стана,явно има файда да имаш зелена табелка :D

Хайде поне веднъж се дръж като мъж, че се чудя вече оня ДраганкоИпетканко дали не пише от 6 профила.

Само този имам! Наведи се те плясна зад врата.То расло расло! :P

:D

11169487_883855891663361_347614965636532

Откъде да знам какъв ...трибуквеник ще е? Тия зелени табелки са точно това.

Не я ли прежали още?

След 100 години няма да има никакво значение.

Нали Изабел ме харесва! Той ми е най-важен! :)

Разбира се комби.

На теб разчитам да си припомня какво беше бяло месо.

Но ми се струва че май залагам на куц кон!

Бяло месо? Ние рускини ли ще забиваме!

Слайдерум това е любимият ти форум и си свободен да вярваш на каквото си искаш!Аз съм казал за виртуалния свят че има много заблуди!

Бяло месо? Ние рускини ли ще забиваме!

Нищо няма да забиваме. Ще ги докараш на место вече забити.

Тука може да си забиваш печки ако си чаровен на джоб.

лека нощ идиотчета

спете у кош

8333930b.gif

По-точно определение скоро не бях чел.  :hush:

Яд ли те е че не съм баннат! Ти нямаш думата! Дерзай!

И съм по умен и по-хитър от теб! Бегаш а! Щот ще разнищя!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.