Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

To be or not to be ... an idiot? (в превод - Да бъдеш или да не бъдеш ... идиот?

Featured Replies

• Автор

и котетата ми липсват

споко бе, шъ си додат - купи ли им "уискас" ?

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 85,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

споко бе, шъ си додат - купи ли им "уискас" ?

дубре, купих им, и Шеба пастети им купих

добро утро идиотчета

:P

верно ли си домъкнал маслините уе

Добрутро и от мен ... Познатата от Голден Роуз (познавам и двете дивойки в Скай на Голден от друго място) може да са ги опукали вече с майонеза и кренвирши. Затова кат идвам у Софето зимъска за да се предлагам на пазара на труда ще идем по форумски у чайната под сладкарницата да обърнем по бира и маслини в сладко-кисело-горчив сос ... :) 

Добрутро и от мен ... Познатата от Голден Роуз (познавам и двете дивойки в Скай на Голден от друго място) може да са ги опукали вече с майонеза и кренвирши. Затова кат идвам у Софето зимъска за да се предлагам на пазара на труда ще идем по форумски у чайната под сладкарницата да обърнем по бира и маслини в сладко-кисело-горчив сос ... :) 

аха, сега сигурно им върви добре баш на входа, преди бяха долу у мазата

а каква тая чайна не я знам ама щом има бира и маслини - става, свиркай като идваш

:D

Пфф добро утро, та добро утро... Аз па ще кажа добър ден :)Върнах се от училище и гледам един подарък от Австрия, отварям и кво да видя вътре някакъв як шоколад бял с мюсли вътре :)Разкошен е :tongue2: Ето го и него 2015-09-24_14.24.27.thumb.jpg.b8fb1b6059

Пфф добро утро, та добро утро... Аз па ще кажа добър ден :)Върнах се от училище и гледам един подарък от Австрия, отварям и кво да видя вътре някакъв як шоколад бял с мюсли вътре :)Разкошен е :tongue2: Ето го и него

браво да ти е сладко

с философията до къде я докара а

браво да ти е сладко

с философията до къде я докара а

ех тази пуста фиософия :) Вчера я нямаше госпожата и я заместваха, а дано и утре да я няма :)

ех тази пуста фиософия :) Вчера я нямаше госпожата и я заместваха, а дано и утре да я няма :)

що уе белким тройка си вързал ко

11261435_10153107359225737_2424655883683

На спазващите диети - честито!

Още малко за тероризма:

12049154_10153301943337054_1694544437212

При проблеми със свързаността, невинаги е виновен доставчикът!

11760275_947453831991144_290839653965415

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Ооо банда, как я карате бре? Черпя шоколадче ;)

11164779_838614479526738_441781222077078

Тъкмо навреме, благодаря! :)

На туй чилуладче че му Оди идно виски!

7005593X.gif

За мен може ли кола?

С повечко лед.

Бите шойн.

24ac965ac5631a5553e903cdcf6dc440.gifice-cubes3.gif

Благодаря!:)

Добре, че имам само един котак!

аха, сега сигурно им върви добре баш на входа, преди бяха долу у мазата

а каква тая чайна не я знам ама щом има бира и маслини - става, свиркай като идваш

Бира има, мъ шъ требе ядем ориз или некво таквоз. Иначе готвят добре. Под сладкарница Неделя е, на кръстовището, почти веднага на свивката... когато бачкъх у Ская, нали се гледах келипира с таз малка заплата, за 7 кинта ли беше, колко, си взимах почти кило ориз с 3 вида месо и така се наяждах... 

А добра вечер и от мен, калдейци-другарейци! 

Как е? Как е ?

Шегувайки се ви питам.

Добре е! Добре е!

Шегувайки се ти отговарям.

Ясно!

От лошо на зле вървят нещата.

п.п. Изтеглих си нашия комунистически пропаганден сериал от времето на соца "На всеки километър" и гледам Майор Деянов и компания как все скрояват шапката на Гешев (Велински).

На трета серия съм.

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

Къде е Хайдучката?

Как е? Как е ?

Шегувайки се ви питам.

НекЪв Боб Синклер ми надува главата ся от центърО на градо, мама му джиджейска на селяко ... 

Връща се жена ти,сериозно ти отговарям!:D

Няма как да се връща! Тя остана в къщи и гледа деца а аз изпратих днес една стара слава че ми вдигна нервите и днес ще си търся "жена" сериозно говоря.

А моята може и да я взема след няколко дена че така и така плащам за двама a и да правя поведение.

Не ги разбираш тия работи Ванка. До къде я докара с другарките да те питам докато не съм забравил че то едно ли е.

IMG_1867.JPG

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.