Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Създавам линкове от 1 страница към други. Примерно точка 1.1 води към точка 1.1, но на друга страница, където е информацията. Проблема ми е следния - след като направя връзката и цъкна отивам на дадената страница, но вместо точно на точката да отида, ме води по-надолу, как да го направя точно на мястото да ме заведе ? Възможно ли проблема да е, че има и меню отгоре ? Така като гледам въпросната точка се пада точно където е менюто. Самото меню се движи когато се скролва.

Ползвам: <a name="text"> text </a> за таргета и за линка - <a class="C-7" href="http://text/#text"target="_blank">

Редактирано от Ixz (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не че му разбирам от обща култура ми идва на акъла че този таргет #text трябва да го има в някой div , част от таблица или нещо такова обозначено с "Id=text" 

Ако съм написал глупости се извинявам просто се опитвам да помогна а гледам никой не е отговорил :)

Редактирано от Can Oa (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Проблема, не е че не отива там. С твоя метод, а и с моя отива, проблема е, че има меню отгоре, което като скролваш се движи надолу и не зачита подобни команди. Т.е цъкма да кажем на твоя пример на секонд и ме закарва там, но самата точка 2 е под менюто, това е проблема.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Освен да премахнеш фиксираното menu. Друг вариант е нещо с JavaScript да се измисли.


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Освен да премахнеш фиксираното menu. Друг вариант е нещо с JavaScript да се измисли.

Менюта няма как да се махне, ще пробвам просто да задам таргета да е по-нагоре, за да излиза точно точката. А от Джаваскрипт не разбирам много, аз и тук съм бос, но имам малко опит. :D

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Менюта няма как да се махне, ще пробвам просто да задам таргета да е по-нагоре, за да излиза точно точката. А от Джаваскрипт не разбирам много, аз и тук съм бос, но имам малко опит. :D

Вероятно ти трябва това

Link to an element with a specified id

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от Seacredo
      Това може да е интересно за някои хора: https://mywebsitegeek.com/2018/07/05/тест-на-споделен-хостинг-с-wordpress/
      Ще добавям още компании с времето, като ще го сравня и с резултати спрямо $5 VPS в Amazon или Digital Ocean.
      Идеята ми е да направя нещо като списък с всички популярни компании в България. Никой не ми плаща, акаунтите си ги купувам аз, та ще се опитам на месец да добавям по 1-2 фирми. Макар че от интересните почти не останаха
      Идните дни ще добавя coolicehost. Фирмата е българска, за това ще я включа.
      Теста не е перфектен, прост сисадмин съм. Отворен съм към подобрения
    • от sinet
      Здравейте, предлагаме временна работа която ще бъде заплащано на базата но това каквко количесто работа сте свършили и как точно.  
      Работата се сътои във редакцията на продукти в наш сайт.Работата е изключително лесна. Изискват се елементарни познания във компютърната сфера и абсолютно всеки човке с компютър и достъп до интернет може да я свърши. Свържете се със нас на лични съобщения и ще объсдим по подробно нашите инструкции за работата която предлагаме.
       
      Хора които имат опит във сферата на Уебсайтовете и Website Developing  са с предимство!
    • от Plamena Dobreva
      Здравейте искам да попитам как мога да сложа регистрационна форма на Wordpress, в смисъл такъв да има потребители които да се регистрират в сайта. Другия въпрос е как тези  потребители да могат да качват съдържание на сайта, но преди да се публикува да се изисква одобрение от админа?
      Трябва ми нещо такова

       
      Също така искам и потребителите да имат тези функции 

      Благодаря предварително
       


    • от ivanova84
      Здравейте!
      В момента се опитвам да създам първия си он-лайн магазин с Wordpress.Имам проблем, че при добавянето на продукт в количката цената му се зарежда, но като влезна в самата количка няма нищо, няма и формата за попълване на данните на получателя на поръчката...Възможно ли е да съм изтрила нещо, или нещо пропускам да направя? Ако съм изтрила някак това поле например, дали ще се зареди отново ако изтрия този Woocommerce и сваля нов? Извинявам се ако въпросите ми са глупави но не мога да се справя засега сама...
    • от ZooMweBG
      Привет момчета!

      Правя сайт с wordpress и искам да добавя нещо като Members Area или нещо като форум в него. Сайта трябва да има функция за работниците в него(буустъри) да могат да виждат списъл с поръчките(дори да трябва да го добавям ръчно) и да избират коя искат да направят. Всеи работник трябва да може да взима до максимум примерно 3 поръчки. Когато вземе поръчка другите работници не трябва да могат да я вземат. Трябва да бъде нещо такова:

      Когато се натисне Accept Order трябва да се отваря стая в която да има чат + полета в, които клиента да може да въведе информация за акаунта с която буустъра да може да работи + информация за поръчката Started Division/Current Division/Desired и т.н. Също трябва да има бутончета, които да бъдат виждани само от буустъра Да качи снимка(доказателство когато е направил поръчката) друго бутонче което да ъпдетва Current Division и 3-то да маркира поръчката за готова. Когато маркира поръчката за готова трябва да отиде в нов списък само за акаунта на буустъра като тук >>> 


      Мислех си самия форум да има 2 менюта Orders и Profile като профила си е нормален профил с определени неща за буустъра, а Orders да е разделено на 3- Avialiable Orders / Current Orders / Completed Orders

      Някой може ли да ми даде идея как да стане или да ми помогне да го направим? Това е линка за сайта ми www.top-eloboost.com Само това остана да се довърши

      Също така трябва да измислим как когато клиента си купи нещо през калкулатора да се създава автомачино страница и там да чака за буустъра!

      Скайпа ми е georgi_nikolov0
      Ако някой може да помогне ще съм му много благодарен!
       
  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.