Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Конфигурация гейминг pc бюджет 2900-3200лв

Featured Replies

• Автор

Аз маи и зареди i7-цата трябва да плащам няма я в скай.

• Отговори 68
  • Прегледи 4,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

При новите с поръчка стават нещата. От където и да я поръчаш ще има чакане седмица освен ако нещата не са се променили междувременно.

Редактирано от Roujin Z (преглед на промените)

• Автор

Просто му показах кабел да се ориентира , не съм гледал какво има в скай понеже ми е ужасно бавен сайта и ще си изтърва филма а няма реклами в момента ;)

Да не гледаш кин конг:D

Ха хора които все още гледат телевизия. :D

Рядко гледам но този филм не съм го гледал от много отдавна :) но ме мързи да го дръпна от замундата.

• Автор

По другата тема с приблизително същия бюжет се изписа толкова маного толкова конфигурации а тука само 6 три от които бяха мой... :D

Все пак да питам ли моя познат какво мисли за машинката все пак се)притеснявам все пак и тои има магазин носамо работи там не го е основал или нещо. Между другото много тъжно свърши филма :(

Другите докато се сетят да напишат нещо свършихме темата. :D

Редактирано от Александър Банов (преглед на промените)

По другата тема с приблизително същия бюжет се изписа толкова маного толкова конфигурации а тука само 6 три от които бяха мой... :D

Все пак да питам ли моя познат какво мисли за машинката все пак се притеснявам все пак и тои има магазин носамо работи там не го е основал или нещо. Между другото много тъжно свърши филма :(

И аз съм просто работник в магазин за компютри :) и то продавач не техник но почти няма ден в който да не правя нещо сервизно понеже колегите за заето по обекти.

Питай го естествено това са много пари как няма да питаш , но кажи после какво е казал понеже повечето хора тука са доста наясно с материята - а с какви ли не "специалисти" съм се занимавал не искам да обидя твоя човек просто споделям.

филма свърши отврат , даже го смених към края че се сетих какво става :)

• Автор

Е да ви питам за трети път на мен не ми излиза i7-чката в скайчето. Трябва ли от nikem?И изобщо има ли максимален клок гледам че i5 се клоква до 4.6

Редактирано от Александър Банов (преглед на промените)

Е да ви питам за трети път на мен не ми излиза i7-чката в скайчето. Трябва ли от nikem?

Билдера от никем си взе i7-цата..

Ами той си сменя ника всеки ден , в момента е Шибаняци

болна работа :) ника  му е според настроението ахахаха иначе преди това беше форд маняк

а твоя май беше нещо с i и x

беше някъв друг но като почнах да пиша нещо и да влизам често си го смених на какъвто ми харесва  , предния беше каквото съм писал 2009 като съм се регвал тука

Знам че тамата приключи но сега визях че за R9 390X пише че захранването трябва да е 750w?

не ти трябва толкова , картата няма и 300w консумация.

В някой стрес тест може да чукне 350W консумация това е максимума а в реален гейминг няма да се натовари толкова.

Редактирано от Can Oa (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.