Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компютърът забива!

Featured Replies

+12V го няма никакво!!

Нали не мислиш че при тая стойност изобщо ще работи компютъра , на програма и биос не се вярва .

Ще се потретя - машината забиваше по същия начин и преди токовия удар. 

Човека го е казал  :D  за мен причината е в хард /кабел - автора ако има възможност да тества със друг кабел и хард .

Няма смисъл да гадаем, започвай да заменяш хард рам кабели вземи от някой на заем за тест и като гледам много висока температури имаш във ядро 1,2  може да не охлажда добре процесора според мен процесора вдига големи градуси когато пускаш играта и за това го прави  :)

• Автор

+12V в биоса е 11.9**. Ще пробвам с друг сата кабел, защото само това имам налично. Мога да се заиграя и с оборотите на перката. Бих взел и някой по-хубав охладител от оригиналния ако е от това. Нямам от къде да вземам хард, рам и прочие, а и го прави да речем един път в седмицата. 

Благодаря много за помощта! 

До колкото видях много  бавно се въртят перките на компютъра явно не охлаждат достатъчно може да ги усилиш малко да спадат градусите на процесора

А Windows какви грешки регистрира?

Направи архив на:

%windir%\System32\Winevt\Logs\Application.evtx
%windir%\System32\Winevt\Logs\System.evtx

и го качи на

http://dox.abv.bg/files/share

Публикувай тук линк към файла за изтегляне,

• Автор

Оборотите на CPU Fan са 1500 приблизително при настройка Standart. На Performance 1700RPM и 2000RPM при Full Speed. Като има и ръчни настройки. 

В интерес на истината при прехвърлянето на компонентите върху новото дъно съм използвал старият SATA кабел. Сега го махнах и сложих чисто нов от комплекта. 

Ето и въпросният архив. Нямаше ли е да е по-лесно просто да продиктувам грешките?

http://dox.bg/files/dw?a=b455821a9d

Ти шегуваш ли се? Знаеш ли колко записа има във всеки дневник?

Отвори диспечера на устройства и деинсталирай C/DVD устройството, като щракнеш с десен бутон по него и избереш Uninstall. Потвърди рестартирането. Като изгасне компютърът, го отвори и извади и повторно закачи кабелите на C/DVD-то и от двете страни. След повтортното зареждане на Windows,  ще се инсталира отново C/DVD  и пак ще иска рестарт. Потвърди.

Изтегли на работния плот MS FixIt Event ID 10 WinMgmt. Стартирай и следвай съветника.

Стартирай services.msc, намери Intel® Content Protection HECI Service, щракни друкратно по реда на услугата и от падащото меню Стартуп тъпе избери Disabe. Потвърди с ОК. А най-добре е да се реинсталира драйвърът.

The Intel® Content Protection HECI Service is used to enable premium video playback (such as Blu-ray*) for Intel® HD Graphics.  It does not collect any user information.  Disabling the service will prevent certain types of premium video from playing on the system; however, unprotected video such as user-generated content and YouTube* videos will continue to play.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Тогава сигурно Демон тулс (или друг виртуален дисков мениджър)

Как се държи машината сега?

• Автор

И Daemon Tools нямам. 

Машината си се държи добре, но аз с това съм нямал проблем. Само тези спонтанни забивания по време на игра бяха доста дразнещи. Това е, че са единични случаи. За сега съм направил това, което ми каза и също така съм сменил сата кабела с чисто нов.

Има множество регистрирани грешки за проблем със CD drive. Все трябва да има прична да се генерират. Затова и направих горните предположения.

Всички предложения за ремонти са базирани на регистрираните грешки в двата дневника.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

• Автор

Току що заби по идентичен начин. Картината замръзва на последният кадър и от кутията се чува монотонен хъркащ звук. Според мен този звук идва от харда, защото едно време старият ми компютър при включване харда изхъркваше еднократно по подобен начин. Сега звукът е монотонен и непрекъснат. 

Не смятам, че е от процесора, защото при игра не вдига повече от 50 градуса.

• Автор

С по-високи обороти на вентилатора все същата работа. Проблемът си остава. 

RAM-та не съм тествал, но не успях да кача мемтеста на флашка, за да буутне. Подходяща програма да знаете?

С помощта на Rufus се подготвя флашката и се разопакова съдържанието на iso файла на флашката.

С по-високи обороти на вентилатора все същата работа. Проблемът си остава. 

RAM-та не съм тествал, но не успях да кача мемтеста на флашка, за да буутне. Подходяща програма да знаете?

Тук е обяснено...

• Автор

С помощта на Rufus се подготвя флашката и се разопакова съдържанието на iso файла на флашката.

Точно с Rufus не успях, нещо не хареса .iso файла.

pataran, благодаря ти! Въобще не съм видял в сайта, че има USB Installer. Ще опитам.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.