Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции, откриване на нови заплахи - част 18

Featured Replies

Сандбоксът на стената на Комодо безпроблемно блокира стартирането  на осемте файлчета при пълно мълчание на антивируса на  Rising.  Китаецът пази пъргава ОС и не закача по никакъв начин тези буби дори и при стартирането им.   Риско иначе показва невероятно добро сработване със стената на Комодо.  Впечатляващо за две безплатни програми.   

• Отговори 8,8k
  • Прегледи 603k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Каква ползва от него тогава, като мълчи като риба? Само за красота и да товари системата ли?

• tigertron
    tigertron

При мен пък на тестовата машина с Windows XP SP3 и MS NetFreamwork 4 не иска да се стартира. Явно и вирусите спират поддръжката на XP 

• Този е за пращане : http://dox.bg/files/dw?a=9f58b3c1f9 https://www.virustotal.com/bg/file/2ee50fd5c9f67e8814142de2009ec4234ee19dec1d4e9189ac5f45c359ed20eb/analysis/1482744276/    

Публикувани изображения

преди 8 минути, NEY написа:

Сандбоксът на стената на Комодо безпроблемно блокира стартирането  на осемте файлчета при пълно мълчание на антивируса на  Rising.  Китаецът пази пъргава ОС и не закача по никакъв начин тези буби дори и при стартирането им.   Риско иначе показва невероятно добро сработване със стената на Комодо.  Впечатляващо за две безплатни програми.   

Каква ползва от него тогава, като мълчи като риба? Само за красота и да товари системата ли? :)

преди 11 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Каква ползва от него тогава, като мълчи като риба? Само за красота и да товари системата ли? :)

Нищо не товари и въобще не се усеща да го има Риско - само някакво лъвче там се явява да радва децата.   

преди 1 час, NEY написа:

Нищо не товари и въобще не се усеща да го има Риско - само някакво лъвче там се явява да радва децата.   

Това ренде само краде лични данни, като всички китайски програми, добре че не тръгва на Уин 10

При Риско няма фалшиви тревоги и сложни сработвания- ползваната ОС лети и сега  реално си почивам от тези неща след деинсталирането на сингапурското чудо. Пазарувам си разни неща в интернет и с никакви лични данни досега не ми е навредено. Стената на Комодо сама и без никакъв антивирус може повече от прилично  да се грижи за защитеността.  Касапчо и Комодко са трудно съвместими и не ми допада пак да се мотая с настройките им.  Версиите на Касапчо искат и харчат повече системни ресурси - и то в условия на непълна защитеност.Които ги харесват- нека си ги ползват.

преди 3 часа, NEY написа:

При Риско няма фалшиви тревоги и сложни сработвания- ползваната ОС лети и сега  реално си почивам от тези неща след деинсталирането на сингапурското чудо. Пазарувам си разни неща в интернет и с никакви лични данни досега не ми е навредено. Стената на Комодо сама и без никакъв антивирус може повече от прилично  да се грижи за защитеността.  Касапчо и Комодко са трудно съвместими и не ми допада пак да се мотая с настройките им.  Версиите на Касапчо искат и харчат повече системни ресурси - и то в условия на непълна защитеност.Които ги харесват- нека си ги ползват.

Много приказки Тоше, а нищо не каза.

1. Риско няма фалшиви тревоги и сложни сработвания, защото нищо и не засича. То не е идеята нито да има и много фалшиви тревоги, но пък и нищо да не засича...двете крайности не са желателни.

2. Comodo може и сам да, но то тогава и Риско е излишен, не само Касапчо.

3. Никакви ядове със съвместимостта с леки донастройки. Лично аз (и не само аз) показах(ме) какви са те. Аз нямам проблеми с тази комбинация сигурно повече от 2 години.

4. Сигурно, Касапчо е една идея по-тежък от Риско, но да ми говориш за непълна защитеност, това са глупости. Ок, сама безплатната версия може и да пропусне нещо, това е факт. Но платената с TAM или безплатната с Comodo едва ли.

Всеки има право на мнение, но Касапчо определено е по-добър бекъп на Комодко от Риско, най-вече заради System Wacther-a ако щеш. Поне знаеш, че имаш двойна цедка срещу ransomware (дори да има човек бекъп) отколкото скрийнсейвъра Риско...

преди 50 минути, ТHEBOSS написа:

Screenshot-2.png

wahda bank.vbs.zip ; Dobrivecher.bin.zip ;setup (1)

Screenshot-3.pngScreenshot-4.pngScreenshot-5.png

Редактирано от NIKISHARK (преглед на промените)

преди 3 часа, ТHEBOSS написа:

Bitdefender без дефиниция,но ANTI-RANSOMWARE модулът сработи...Мерси за проверката на ТHEBOSS !!!

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

преди 3 часа, ТHEBOSS написа:

Bitdefender го закова след стартиране на файла...

Screenshot_3.png

Bitdefender засече четвъртия файл...Предишният беше пропуснат...

Screenshot_4.png

Dobrivecher.exe

Screenshot_1.png.220f0f27afb80d1e0f559787b5de5215.pngAVAST с пълна детекция на всички файлове от последните 3 часа...Три гадинки с дефиниция и блокираният файл от поведенческия блокер Dobrivecher.bin.exe...За който не съм сложил снимчица ,за което се извинявам...Свърши ми за момента лимитът за качване на снимки...

преди 6 минути, Лудият Учен написа:

Свърши ми за момента лимитът за качване на снимки...

Защо не ползваш imgur.com например?

преди 12 минути, ТHEBOSS написа:

Zemana и Malwarebytes мълчат,Eset засича още при сваляне,

Screenshot-1.png

Windows реагира на неразпознато приложение, при изключен Eset

Screenshot-2.png

а ето и реакцията на Comodо

Screenshot-3.png Screenshot-4.png

Тук Eset отново реагира,защото времето на изключване беше лимитирано...

Screenshot-5.png

преди 17 минути, ТHEBOSS написа:

AVAST си има дефиниции и за двата файла...Може би си пратил двата файла за проверка в лабораторията преди аз да ги тествам...Поздрави и мерси за щамовете ТHEBOSS !!!

Screenshot_2.png

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.