Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции, откриване на нови заплахи - част 18

Featured Replies

@Станислав Маринов  е прав да се ядосва-забравих Shadow Defender,Norton Ghost и Acronis....при всички защити,без това не може....

• Отговори 8,9k
  • Прегледи 625,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Каква ползва от него тогава, като мълчи като риба? Само за красота и да товари системата ли?

• При мен пък на тестовата машина с Windows XP SP3 и MS NetFreamwork 4 не иска да се стартира. Явно и вирусите спират поддръжката на XP 

• Този е за пращане : http://dox.bg/files/dw?a=9f58b3c1f9 https://www.virustotal.com/bg/file/2ee50fd5c9f67e8814142de2009ec4234ee19dec1d4e9189ac5f45c359ed20eb/analysis/1482744276/    

Публикувани изображения

преди 1 час, NIKISHARK написа:

Като ви слушам(чета)все едно сте за пръв път във форума....Слагайте Kaspersky Free или Bitdefender Free+Comodo Firewall(със включен Auto-Containment или HIPS..според знанията и нуждите) ,евентуално OS Armor...Един приличен скенер от рода на Emsisoft,Malwarebytes или Земана и ...тествайте!

https://www.upload.ee/files/10253827/__.zip.html

https://www.upload.ee/files/10254149/___.zip.html

Screenshot-1.png

Image 1.jpg

преди 11 часа, NIKISHARK написа:

След оня случай с лабораторията....а и по-принцип не си падам по китайски антивирусни....още повече ,че ползват....Авира и Битдефендер-а...

Щом пускаш колекция от китайски буболяци можеш да не се съмняваш - никой няма да се справи по-добре от китайските защитни програми.  Авира и Битдефендер не са на нивото на Кихчо -това с моите проверки отдавна ми е известно. 

преди 2 минути, attj написа:

Щом пускаш колекция от китайски буболяци можеш да не се съмняваш - никой няма да се справи по-добре от китайските защитни програми.  Авира и Битдефендер не са на нивото на Кихчо -това с моите проверки отдавна ми е известно. 

Защитата е такава..каквато си я направиш....Кихчо,Михчо...ако се дъни...не е виновна програмата ..че е на компютъра.....

Излиза, че аз сам си го правя  -тероризирам защитни програми до блокирана ОС. С всички програми ми се е случвало.  Това обаче не го препоръчвам на съфорумци тук - ако не са готови после какво да правят.

току-що, attj написа:

Излиза, че аз сам си го правя  -тероризирам защитни програми до блокирана ОС. С всички програми ми се е случвало.  Това обаче не го препоръчвам на съфорумци тук - ако не са готови после какво да правят.

:offtopic_s:Разгеле....

преди 4 часа, Станислав Маринов написа:

Касапчо Тотал Секурити 2020  не се справи с всичкото това множество от буби.( не засече нито една буба !!!!!!!!!)   Стартирах няколко файлчета от некласифицираните и стигнах до син екран с блокирана ОС.  Последва тотално форматиране и преход към свежа ОС.    Сега пак се чудя с коя защитна програма там да се накича,вероятно с Комодко на максимални настройки...

Това с включен Application Control? Трудно ми е да повярвам... ;)

преди 10 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Пробва се да ме иронизира.  Пожелавам му да се научи да експериментира агресивно като мен - накрая обаче всички програми ще му изглеждат недостатъчно развити.

преди 14 минути, B-boy/StyLe/ написа:

На 64 бит операционна система Application Control-а е яко орязан откъм защитна функционалност,това е недостатъка на продукта.

На 32-бит е друга бира.Ама дядя Женя не юрка програмистите си да направят една 64 битава версия на КИС,както е при Есета,Комодко и други...

Затуй ни се налага да връзваме 64 бит Комодо-стена с Касперски-фрий и да се надаме да ни пази Господ.

Не разчитай на господ, няма такъв.  Сам трябва да си готов за справяния при всички възможни ситуации.

преди 30 минути, attj написа:

Пробва се да ме иронизира.  Пожелавам му да се научи да експериментира агресивно като мен - накрая обаче всички програми ще му изглеждат недостатъчно развити.

Бай Тодоре, за десет години съм стартирал над 10 000 буби на реална машина с админ права за да тествам Комодо интернет секюрити с твърди настройки,

Резултатът е ,че нямам дори запис в регистъра. Така, че само се опитваш да ни будалкаш, нас баламите, че преинсталираш след заразяване на системата...

преди 29 минути, Станислав Маринов написа:

На 64 бит операционна система Application Control-а е яко орязан откъм защитна функционалност,това е недостатъка на продукта.

На 32-бит е друга бира.Ама дядя Женя не юрка програмистите си да направят една 64 битава версия на КИС,както е при Есета,Комодко и други...

Затуй ни се налага да връзваме 64 бит Комодо-стена с Касперски-фрий и да се надаме да ни пази Господ.

То на 64 битова ОС повечето са орязани (дори от Comodo премахнаха enhanced режима там), но тя и самата x64 е една идея по-сигурна от x32 битовата. PatchGuard и прочието неща пречат на антивирусните да си вършат работата на пълен капацитет.

преди 32 минути, Станислав Маринов написа:

Не е задължително. Има предостатъчно комбинации...

преди 5 часа, Станислав Маринов написа:

Касапчо Тотал Секурити 2020  не се справи с всичкото това множество от буби.( не засече нито една буба !!!!!!!!!)   Стартирах няколко файлчета от некласифицираните и стигнах до син екран с блокирана ОС.  Последва тотално форматиране и преход към свежа ОС.    Сега пак се чудя с коя защитна програма там да се накича,вероятно с Комодко на максимални настройки...

Тая става ли за експерименти https://sharewareonsale.com/s/webroot-secureanywhere-antivirus-sale

преди 10 часа, Станислав Маринов написа:

Бай Тодоре, за десет години съм стартирал над 10 000 буби на реална машина с админ права за да тествам Комодо интернет секюрити с твърди настройки,

Резултатът е ,че нямам дори запис в регистъра. Така, че само се опитваш да ни будалкаш, нас баламите, че преинсталираш след заразяване на системата...

Увредената ОС често е заради недостатъчно грамотни буболечки.  Защо да Ви будалкам, като с тези глупости вече съм с около 20 години практика.Аз просто ги стартирам в реална среда.  Можеш колкото ти харесва да си стоиш с Касапчо или с Комодко. Не помня колко пъти заради тези красавци съм изпълнявал форматирания с преходи към свежи ОС. Сто процента ефективност могат само да я мечтаят и сънуват всички защитни програми.

преди 9 минути, Gangosa написа:

Тая става ли за експерименти https://sharewareonsale.com/s/webroot-secureanywhere-antivirus-sale

По добре не опитвай, че ще я докараш до форматиране, кат батя ви Тодор!

преди 10 часа, Станислав Маринов написа:

По добре не опитвай, че ще я докараш до форматиране, кат батя ви Тодор!

Защо го плашиш - това е универсално лечение от всякакви нахални буболяци.  Методите са доста и могат да бъдат разучени и прилагани успешно и с лекота на практика.Понякога не съм искал да стоя дълго с повредени Касапчо или Комодко и форматирането  е било единствено правилно.

https://anonfile.com/RfSa110an6
pass: 42
Зип бомба някаква

преди 56 минути, Bасил написа:

https://anonfile.com/RfSa110an6
pass: 42
Зип бомба някаква

AVIRA PRO с пълна детекция и на 16-те гадинки...Папката остана празна...Васко,благодаря за щамовете !!!

Screenshot_1.png

360 TS при разархивиране класифицира заплахи в 16-те файлчета и ги поставя всичките в карантина.

преди 23 часа, Лудият Учен написа:

AVIRA PRO с пълна детекция и на 16-те гадинки...Папката остана празна...Васко,благодаря за щамовете !!!

Таз бомба изглежда е дърта,ама на ВТ само една програма я лови,понеже е с парола архива-па мен ма е страх да го отворя понеже щял да ми изяде пространството дисково :D 

преди 3 часа, Bасил написа:

Таз бомба изглежда е дърта,ама на ВТ само една програма я лови,понеже е с парола архива-па мен ма е страх да го отворя понеже щял да ми изяде пространството дисково :D 

Какъв е тоя архив,какво е това чудо.Доктора ми стопи проца,не спира да сканира ,спрях го като стигна 12 062 обекта.

Image 2.jpg

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.