Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции, откриване на нови заплахи - част 18

Featured Replies

И още колко фалшиви тревоги има!?   

• Отговори 8,9k
  • Прегледи 624,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Каква ползва от него тогава, като мълчи като риба? Само за красота и да товари системата ли?

• При мен пък на тестовата машина с Windows XP SP3 и MS NetFreamwork 4 не иска да се стартира. Явно и вирусите спират поддръжката на XP 

• Този е за пращане : http://dox.bg/files/dw?a=9f58b3c1f9 https://www.virustotal.com/bg/file/2ee50fd5c9f67e8814142de2009ec4234ee19dec1d4e9189ac5f45c359ed20eb/analysis/1482744276/    

Публикувани изображения

преди 10 минути, attj написа:

И още колко фалшиви тревоги има!?   

Тоше,не мисля,че са фалшиви тревоги...Прегледай Virus Total...

преди 25 минути, Лудият Учен написа:

Потвърждение-AVAST с детекция 3/3

Screenshot_1.png

преди 25 минути, Лудият Учен написа:

10 % при Вирустотал срещу 90% !?   Говорим за логика и математика -както и за теория на вероятностите.  Видя една шега на какво е способна.  Сепчо няма сандбокс, ще пробвам и с Кихчо.

преди 8 минути, attj написа:

10 % при Вирустотал срещу 90% !?   Говорим за логика и математика -както и за теория на вероятностите.  Видя една шега на какво е способна.  Сепчо няма сандбокс, ще пробвам и с Кихчо.

Шегата,за която говориш,не я ловеше нищо...Последните 6 файла,които постнах ги ловят много програми...А последните 3 ги лови и NOD 32...

Screenshot_1.png

преди 13 минути, ТHEBOSS написа:

Bitdefender с детекция на последните две файлчета...Благодаря за проверката ТHEBOSS !!!

Screenshot_1.png

Кихчо блокира стартирания - обаче това не значи да има сигурна заплаха.   Вие тук тествате спящите програми при стартирания на шеги, като същевременно те са лидери при сложни сработвания и фалшиви тревоги.  Тази колекция от буби  да не е на лабораториите на Битчо, Нодчо и Авастчо?     Нали ми знаете мнението за тях?  Трагикомедия са.

преди 12 минути, attj написа:

Кихчо блокира стартирания - обаче това не значи да има сигурна заплаха.   Вие тук тествате спящите програми при стартирания на шеги, като същевременно те са лидери при сложни сработвания и фалшиви тревоги.  Тази колекция от буби  да не е на лабораториите на Битчо, Нодчо и Авастчо?     Нали ми знаете мнението за тях?  Трагикомедия са.

Касперски също лови последните тествани щамове... Интересно ми е как всички други програми са калпави,а само твоите Qihoo и Symantec са страхотни...

преди 15 минути, Лудият Учен написа:

Касперски също лови последните тествани щамове... Интересно ми е как всички други програми са калпави,а само твоите Qihoo и Symantec са страхотни...

Няма идеална програма.    

преди 11 часа, Лудият Учен написа:

Някои от файловете не мога да ги изтегля.  Блокира ги браузъра ми.  

Google са добавили в рамките на браузъра Chrome за Windows, инструмент за недопускане на зловреден софтуер  Chrome Cleanup Tool. Той е задвижван от антивирусния двигател на ESET. Инструментът автоматично уведомява потребителите на Google Chrome, когато открие потенциално нежелан или вредоносен код. При това развитие Нодчо безплатно помага на Сепчо и Кихчо.

на 9.03.2022 г. в 18:00, attj написа:

VBS/Dropper.ef според Макафи на първия файл. Сепчо мълчи, включително и при стартиране,  не го спря дори с моите настройки за строга репутация. Гатанка.

На следващия ден го лови  с дефиниция.  Нормално отреагиране - нали се занимавах да го изтеглям и стартирам.   

преди 1 час, ТHEBOSS написа:

Първия е стар файл, преди 11 години е открит и е чист. Втория - Касперски го хвана при отваряне на линка:

https://postimg.cc/1fBwhd2r

Това последното вече и вграденият в Гугъл Хроме Нодчо го класифицира и блокира.  Не мога да го изтегля. Трябва да пробвам с друг браузър.

преди 3 часа, ТHEBOSS написа:

Bitdefender с детекция на втория файл...Благодаря за проверката ТHEBOSS !!!

Screenshot_1.png

преди 8 часа, Лудият Учен написа:

Това го стартирах умишлено и Касперски не реагира, дори като процес го няма. Mbam намира троян крипт.

преди 7 минути, S197 написа:

Това го стартирах умишлено и Касперски не реагира, дори като процес го няма. Mbam намира троян крипт.

пробвай и това

image.png.f4871ca2e3bbd59c2fe95a35c1ae104c.png

1.exe

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.