Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции, откриване на нови заплахи - част 18

Featured Replies

Гледах онлайн важната тениспобеда на Григор при многократни предупреждения от Симантек, че сайтът е с вредоносен код.    Някой друг защитник   реагира ли тук  http://lalastreams.me/streams/?stream=124908376?sid=1395661 

• Отговори 8,9k
  • Прегледи 624,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Каква ползва от него тогава, като мълчи като риба? Само за красота и да товари системата ли?

• При мен пък на тестовата машина с Windows XP SP3 и MS NetFreamwork 4 не иска да се стартира. Явно и вирусите спират поддръжката на XP 

• Този е за пращане : http://dox.bg/files/dw?a=9f58b3c1f9 https://www.virustotal.com/bg/file/2ee50fd5c9f67e8814142de2009ec4234ee19dec1d4e9189ac5f45c359ed20eb/analysis/1482744276/    

Публикувани изображения

преди 3 часа, attj написа:

Гледах онлайн важната тениспобеда на Григор при многократни предупреждения от Симантек, че сайтът е с вредоносен код.    Някой друг защитник   реагира ли тук  http://lalastreams.me/streams/?stream=124908376?sid=1395661 

Тоше,браво !!! Аз също гледах победата на Гришо...Поздрави !!!

Иначе Kaspersky Free мълчи на линка ,който си дал...

преди 7 часа, Лудият Учен написа:

Иначе Kaspersky Free мълчи на линка ,който си дал...

Защитната стена на  SEP 14 реагира и работи съобразно настройките ми.  Тя е с допълнителни защитни и не само защитни функции.  Без стена ли си!?

CL.Suspexec!gen128 -Симантек е с дефиниция само при четвъртото файлче.   Любимият браузър на Кирчо и Лена блокира изтеглянето и на четирите.   Скоро не съм проверявал дали само на ESET разчита.

преди 23 минути, attj написа:

CL.Suspexec!gen128 -Симантек е с дефиниция само при четвъртото файлче.   Любимият браузър на Кирчо и Лена блокира изтеглянето и на четирите.   Скоро не съм проверявал дали само на ESET разчита.

Тоше,Bitdefender и той засича само единия,но пък Kaspersky Free има дефиниции и за 4-те файла...

преди 3 минути, Лудият Учен написа:

Тоше,Bitdefender и той засича само единия,но пък Kaspersky Free има дефиниции и за 4-те файла...

Браузърът на Гугъл блокира и четирите и това ме изненада.  Сериозно окомплектованите и с безплатно ползване  Сепчо, Кихчо и Варанчо се справят и без дефиниции.  Изхвърлили са ги от някои тестове -за да не се занимават с тях.  Защото така им е по-лесно.

преди 11 минути, Лудият Учен написа:

На това чудо при мен  Дефендъра на Уин 10  блокира стартирането при мълчалив  SEP 14.

преди 6 минути, Лудият Учен написа:

A Variant Of Win32/OfferCore.B Potentially ,  при словашка дефиниция ми е блокирано изтеглянето.    От коя лаборатория ги копаеш тези файлчета?   

преди 2 минути, Лудият Учен написа:

Това  PlayBattleCarnival.bin с какво се стартира?   Всичките ми защити мълчат.

преди 5 минути, attj написа:

Това  PlayBattleCarnival.bin с какво се стартира?   Всичките ми защити мълчат.

Тоше,пробвай да преименуваш файла,като замениш "bin" с  "exe"...Би трябвало да видиш файла и да го стартираш(евентуално)...

преди 13 минути, Лудият Учен написа:

Тоше,пробвай да преименуваш файла,като замениш "bin" с  "exe"...Би трябвало да видиш файла и да го стартираш(евентуално)...

Има да чакам да се стартира в сандбокс.  Бубата да не е глупава?

• 3 седмици по-късно...

Браузърът на Гугъл блокира изтеглянето само на четвъртия файл- заради дефиницията на ESET.  Комодо още няма дефиниции -обаче при старт автосандбоксът ги прибира в карантина и четирите файлчета.  Очаквани блокирани стартирания.  Инсталирах си отново безплатния премиум пакет на Варанчо -заради клюки, че щял да досажда за платена Про -версия. Антивирусът пак се излага и си лови експлойти в мои стари файлчета -снимки от 2010 година.  Изпратих им рапорт за  FP.

Автосандбоксът на Комодо се оказва непреодолима преграда за всичките последни буби.  Те не стартират и при пробване с ръчния сандбокс на 360 TS.  SEP 14 e  на служебния компютър, обаче там не е уместно да си правя такива експерименти.  Мога да си имам ядове дори само заради една преминала буба.   Изглежда на никой не му се пробва без сандбокс?   

От последните 9 буби минимум три са успели да се впишат, въпреки уж блокиран старт и поставяне в карантина.  Творците не губят време - могат вече да преодоляват и сандбокс.   Сега си почиствам домашния бубарник -всякак както се сетя.  Поне не е скучно.  Безплатните версии на Комодо вече не се поддържат. Няма ли и други съфорумци да стартират буби -та да не съм сам в занимавките?    Та те тези буби от последно поколение  могат да се хващат дори и само със защитна стена. После им се радваш като на занимавка.

преди 23 минути, attj написа:

От последните 9 буби минимум три са успели да се впишат, въпреки уж блокиран старт и поставяне в карантина.  Творците не губят време - могат вече да преодоляват и сандбокс.   Сега си почиствам домашния бубарник -всякак както се сетя.  Поне не е скучно.  Безплатните версии на Комодо вече не се поддържат. Няма ли и други съфорумци да стартират буби -та да не съм сам в занимавките?    Та те тези буби от последно поколение  могат да се хващат дори и само със защитна стена. После им се радваш като на занимавка.

Bitdefender е 5/5 от последните тестове...

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Screenshot_3.png

Screenshot_4.png

Screenshot_5.png

преди 4 минути, Лудият Учен написа:

Bitdefender е 5/5 от последните тестове...

Надявам се показаните буби да не са от румънската лаборатория. За мен все е занимавка.   Въпросът е доколко е коректно спрямо другите вендори.

преди 16 минути, Лудият Учен написа:

JS.Vajawomе е според Симантек.  При налична дефиниция не се разчита на репутация.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.