Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Приложението ви за андроид не работи

Featured Replies

• Администратор

Не, аз просто изчаках след коментар №10, да покажете на потребителя (и на мен) че ме считате за част от екипа и да му цитирате правило 2.19. Явно обаче никога не съм бил считан за Ваш колега, а просто за черноработник с две функции, които да отменят част от работата на истинските модератори. След като не последва никаква реакция по въпроса и последва още един негов коментар от същия сорт, се принудих да покажа също така публично като него, че не съм някаква баба, която си стиска беззъбата уста и си трае.

Няма да водя с теб публични диспути. Това е последният ми отговор по темата. Още първият ти отговор в темата е заядлив и ненужен без да си в течение на нещата не знам защо изобщо даваш мнение по въпроса. Относно мнение 10 на потребителя то той докладва проблем няма нищо общо с правило "2.19 Всякакви теми коментиращи публично действията на модераторите относно затваряне, триене, местене, редакция на теми или друго" тук не става дума за затваряне, триене, местене, редакция на теми или друго. Нали не си очаквал, че като част от екипа когато някой спори с теб ще го банваме по правилото 2.19. Ако си го мислил е много тъжно.

Това е по твоя въпрос нямам повече нужното време да ти отделя да отговарям. 

Поздрави.

Не съм споменавал никъде банване или каквото и да е наказание, ама нейсе. Онзи ми коментар определено не е заяжане също, а нормален отговор при липса на повече информация и след проверка в която се оказа че приложението при мен няма проблеми, както се видя два коментара по-долу и при двама други колеги.  Явно добре съм разбрал за какво съм си губил времето в търсене на неодобрени теми и коментари. Това че в коментара(10) на потребителя, най-после освен другото, в което коментира мен, има и някакво инфо, което можеше да е дадено още в първият му коментар, не ме устройва. Не очаквам коментари повече, просто искам да покажа на колегите, които остават  с обикновените зелени табелки, че никой не седи зад тях, освен за да следи да им ги отнеме, когато покажат че могат да се защитават и сами.

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

• Администратор

Не съм споменавал никъде банване или каквото и да е наказание, ама нейсе. Онзи ми коментар определено не е заяжане също, а нормален отговор при липса на повече информация и след проверка в която се оказа че приложението при мен няма проблеми, както се видя два коментара по-долу и при двама други колеги.  Явно добре съм разбрал за какво съм си губил времето в търсене на неодобрени теми и коментари. Това че в коментара(10) на потребителя, най-после освен другото, в което коментира мен, има и някакво инфо, което можеше да е дадено още в първият му коментар, не ме устройва. Не очаквам коментари повече, просто искам да покажа на колегите, които остават  с обикновените зелени табелки, че никой не седи зад тях, освен за да следи да им ги отнеме, когато покажат че могат да се защитават и сами.

Сега вероятно се очаква да пусна сълза... Противно на очакванията ти модераторстовото ти дава повече задължения от колкото права. Тъжно е, че си мислил обратното и си очаквал да колим и бесим всички наред осмелили се да се изправят срещу теб. Колкото повече пишеш по темата толкова повече ме караш да мисля, че съм закъснял доста с това да сваля правата ти.

Поздрави.

Аз и не съм мислел, че не дава повече задължения, но си мислех че са поне в някаква степен реципрочни. Ама явно и в това съм си имал грешни представи. Т.е не само аз нещо да Ви дължа..., поне някаква минимална реакция когато пишеха срещу мен, като срещу "модератор". Но тъй или иначе, аз си го казах по-рано, не съм бил никога истински модератор, иначе щеше поне достъп до администраторската секция да имам и там да ми се карате(когато има защо) и да обсъждаме дали, колко и как спрямо някои коментари на потребители трябва да се действа, а въпросната табелка беше по-скоро за зарибявка и фалшиво повишение на самочувствието(за който се зариби по нея) да си мисли който не е наясно, че става някой когато му я окачат, че е член на екипа. Всъщност е един никой, черноработник.  Все пак не сме лични познати, какъвто е случаят с  повечето истински модератори(ако не и с всички).

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.