Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пълнолетен и малолетна!

Featured Replies

Айде стига литературни съчинения. Това с приятелските намерения и т.н. звучи нелепо. На твое място бих стоял далеч от нея, особено щом родителите й са против. Иначе си играеш с огъня, но ти си знаеш...

Ти си психо човек, нищо чудно, че техните не искат детето им да се забърква с тебе. Закони имало ли, ама другите как били, абе я се погледни. Сядай си там на Д-то и стига занимава с глупости.

Ако знаеш колко малолетни момичета на по 14 години си имат безброй приятели и то пълнолетни, аз защото съм на 20 години и имам едва 300 приятели в фейсбук, а едно малолетно момиче на 14 години има 1000 приятели в фейсбук, как мислиш?

Ама ти за фейса ли питаш, добави я спокойно, никой няма да те бие, че имаш 13 годишна в приятели там.

Лошото е, че ти не правиш разлика между фейсбук и реален живот, щом двете ги приемаш за едно и също.

• Автор

Ама ти за фейса ли питаш, добави я спокойно, никой няма да те бие, че имаш 13 годишна в приятели там.

Лошото е, че ти не правиш разлика между фейсбук и реален живот, щом двете ги приемаш за едно и също.

А ти какво мислиш? Че се имат само във фейсбук без да общуват ли.

Да освен че се имат във фейсбук и са приятели и даже излизат, може и да Не излизат само двамата, а сред компании и така.

Да родителите и може и да са против със или без причина, родители какво да ги правиш. Не е казано че като е малолетна Не може да се знаем и да бъдем приятели, не знам защо ми казвате най лошите варианти, и това Не означава че те определено ще се случат.

А, извинявам се че пак пиша, но искам да допълня още нещо.

Първо вие правите ли разлика от приятелство и любов, ако беше да кажа че аз съм на 20 тя на 13 и се обичаме и искаме да сме заедно това щеше да е корено различно. Какво разбирате вие пък под 13-14 годишни? Как изобщо за бога си ги представяте?

Много момичета на тази възраст си имат приятели и в много от случаите познават и батковци. Дали една 14 годишна девойка като излезе вечерта на центъра със приятели, родителите и не знаят със кого излиза и какви ги върши, и не са държани чак толкова на каишка (Не го казвам за всички).

В много от случаите пак казвам че се срещат и запознават със батковци на около 20 години. Защо мислите че едно момче на 17 години примерно няма да представлява опасност (защото и това съм виждал), а само защото гледаме някоя си цифра със три години разлика.

14 годишните често общуват и със момчета и със момичета на около 17 години, а тези 17 годишни момчета си имат приятели на около 20 години, а момичетата на около 16-17 години, също си имат приятели на моята възраст и от там става зялата работа. Да ви го кажа по друг начин искате ли?

Едно момиче е родено през 2002 година (значи сега е на 13 години) и се движи със приятелки които са родени през 1998-1999 година (което ще рече че са на по 16), тази разлика в приятелството е между 2-3 години, но тези 16 годишни девойки които са родени през 1998-1999 година си имат приятели или гаджета които са родени през 1996-1995-1994(примерно) и как виждате нещата тука ми обяснете?

Да вярно че те са деца и се водят малолетни, Всеки един родител ще защити детето си, има всякакви идиоти (аз Не съм от тях), но не си мислете че ако е някое момче на 16-17 години няма да представлява опасност за тях, видяхте примера по горе нали? примера който дадох със годините как ходят и се запознават.

Истината е че нещата Не са така както ги казах и всъщност Не знам дали родителите и са против. Но аз просто исках да се подготвя и за това така го писах, за което се извинявам.

Примера който дадох по горе, нещата тука стоят така и това че един батко като мене се привързва към дадено малолетно дете, Не ме разбирайте погрешно моля ви. Не е греховно да се привързваш към даден човек нито е подсъдимо, нещо съвсем нормално и човешко е това човек да се привързва нали? А това Не ме прави Педофил, защото нямам никакви лоши намерения към тях и нито ще посегна, нито нищо.  Нищо че някой от тях са надраснали годините си, да не говорим че някои 14 годишни ходят със пълнолетни (но на нея не можеш да и дадеш 14 години).

Годините са цифра, важни са факторите. Подсъдимо е пълнолетен да има връзка със малолетна, но Не е подсъдимо да бъдат приятели.

Казах ви как стоят нещата и как е в нашия или моя случай, познаваме се в което няма нищо лошо, нямам лоши намерения и защо пък да не сме приятели. Какво толкова ако излизаме приятелски. Казах ви че в моя случай просто се сближих със момиче което ми е като сестра, родителите и си мислят че има нещо между нас, но нищо не ми казват и със тях сме само на едно здравей.

Както казах познавам и други и просто въпросът беше не дали можем да имаме връзка, а дали има нещо лошо в това да сме си приятели и дали е позволено. Значи аз като съм на 20 мога да имам връзка със непълнолетна 15-16 годишна, а не мога да бъда приятел със 14 годишна, макар че разликата е две години.

Просто аз така гледам на нещата.

Исках съвети и ги получих, но моля ви Не се сърдете, за това са форумите, за съвети.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.