Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лаптоп до 550-600 втора употреба

Featured Replies

Здрасти, ще ми предложите ли лаптоп за предимно сърфиране в интернет и рядко филми.Благодаря

Здрасти, ще ми предложите ли лаптоп за предимно сърфиране в интернет и рядко филми.Благодаря

Ами ако ви трябва само за това, може да минете и с лаптоп за 200 лв, Например един ThinkPad T400 , идеално пасва на изискванията ви ;)

Но иначе може да прегледате тези 3 теми:

Тема 1   Тема 2  и Тема 3

В които доста на широко е говорено за лаптопите 2 ръка и кои са най-добрите модели за тези пари ;)

Редактирано от snipi (преглед на промените)

Предлагам ти този модел http://laptop.bg/laptops-hp-250_G3-hp_250_g3_J4T61EAще ти свърши добра работа  :) .

Предлагам ти този модел http://laptop.bg/laptops-hp-250_G3-hp_250_g3_J4T61EAще ти свърши добра работа  :) .

Машинката не е зле, но да се има предвид че цената 559 лева е без ОС

Машинката не е зле, но да се има предвид че цената 559 лева е без ОС

Знам едни местенца , където дават ОС , срещу едно ГОЛЯМО благодаря ;)

Знам едни местенца , където дават ОС , срещу едно ГОЛЯМО благодаря ;)

Аз мога да те уредя с ОС и без благодаря - аз съм филантроп.

Но ... скоро имаше тема "Купих си лаптоп без ОС  - к'во да прая ся ..." и един милион "умни" разсъждения вътре. 

Аз мога да те уредя с ОС и без благодаря - аз съм филантроп.

Но ... скоро имаше тема "Купих си лаптоп без ОС  - к'во да прая ся ..." и един милион "умни" разсъждения вътре. 

Аз веднъж си поръчах лаптоп от един сервиз преди около две години и ми сложиха уиндоус 7 64 бита безплатно.

Редактирано от COD (преглед на промените)

Аз пък предлагам малко по-добрият вариант, с който да изпълни бюджета докрай.

Остава му  1 лев за чаша бира!

• Автор

Здравейте мнооого ми хареса  fujitsu celsius h710 ама немога да намеря втора. За инсталация на windows не ми е проблем мога да инсталирам .

Провери във VALI, но на телефона им във Велико Търново. Намери го от сайта им. Този модел беше около 660 лева , ако правилно си спомням и е сребърен на цвят.

Здравейте мнооого ми хареса  fujitsu celsius h710 ама немога да намеря втора. За инсталация на windows не ми е проблем мога да инсталирам .

Значи лошо търсиш

За инсталация на windows не ми е проблем мога да инсталирам .

Аз не казвам че не можеш - въпроса е да стане ... легално.  :wink12:

Аз не казвам че не можеш - въпроса е да стане ... легално.  :wink12:

И за къв чеп му е да е легално? 

И за къв чеп му е да е легално? 

Не знам за чепа, обаче ...

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконен софтуер като кракове, пачове, серийни номера и произведения защитени с авторски права (филми, музика снимки и други), както и заявките за такива.

Познато ли ти е ??

Не знам за чепа, обаче ...

Познато ли ти е ??

Тогава дай да вземем компютрите на 99% от хората които посещават този сайт, защото виждаш ли, милите нямат половин заплата за легален Уин и трябва да ползват кракнат??? А това " виждаш ли" е в разрез с правилата   :shock11:

Тогава дай да вземем компютрите на 99% от хората които посещават този сайт, защото виждаш ли, милите нямат половин заплата за легален Уин и трябва да ползват кракнат??? А това " виждаш ли" е в разрез с правилата   :shock11:

Уиндоус ли - ти като кажеш ОС само за Уиндоус ли се сещаш ?

До скоро И при мен положението беше - "Като си погледна компютъра - легален ми е само BIOS-а"

Ама хайде да спираме, че оспамихме хубавата тема.

http://olx.bg/ad/lenovo-t510-15-6-1600h900-nvidia-quadro-i5-2-53-3-06-320gb-7200-4-ID5ouoc.html#d48813a9b3а този ? ИЗВИНЕТЕ , ЧЕ ДАВАМ ТАКА ЛИНКА !

Не мисля, че е подходящ! Търси поне модели с процесори от следващото поколение на Intel.

И не мога да разбера защо му се предлагат кашкавалени лаптопченца с таблетни процесори, като авторът е написал, че търси точно 2-ра...

Ако иска задължително да са модели с 15.6-инчови дисплеи, има доста 14-инчови модели с 2-ро i поколение на Intel с приемливи цени до около 500лв.

Иначе, ако се търси, може да  се намери HP Elitebook 8560p или Dell Latitude E6520...

Редактирано от stzbg (преглед на промените)

Иначе, ако се търси, може да  се намери HP Elitebook 8560p или Dell Latitude E6520...

От HP Elitebook 6930p съм доволен, 14 инч. 'stzbg' ми предложи друго, но този ми го подариха и още го разучавам. В момента този пост го пиша от таблет. Тези машинки са много здрави, но на повечето места са изчерпани.

Редактирано от Person (преглед на промените)

http://laptop.bg/laptops-acer-Aspire_ES1_512-acer_aspire_es1_512_NX_MRWEX_123Здравейте , за тази машинка мнения ?

Виж класацията на процесори и ти прецени: http://ardes.bg/common-information/useful-info/testCPU_video , и гланцов, мнението ми - негативно.....

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.