Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

В коя държава бихте искали да живеете?

Featured Replies

Каквото и да става аз искам да живея в Бълагария ! Искам България да е държавата мечта в която всеки да иска да живее .Аз съм българин и кръвта ми никога няма да бъде испанска американаска или там каквато ще да е .

Браво за това изказване. ;)

Най-лесно е да се бяга...

• Отговори 79
  • Прегледи 11,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Най-лесно е и да се бъхтиш по цял ден за заплата от 500 лв. и когато си платиш тока и водата ще ди останат пари само за зърнена закуска и питка кашкавал!

• Браво за това изказване. Най-лесно е да се бяга...

• И в Испания е същото,напълно поддържам мнението ти.Пред тебе се хилят зад гърба ти те псуват гадните цигани Ако знаеш какъв студ те чака ,ще си останеш при българките,а и от тях по красиви

Определено България,но не и в тоз и вид(имам предвид,политически, финансов и т.н.)

Най-лесно е и да се бъхтиш по цял ден за заплата от 500 лв. и когато си платиш тока и водата ще ди останат пари само за зърнена закуска и питка кашкавал!

Които сте писали Италия - честито! Държавата на гадните лицемери и смотаните подмазвачи. Ако и вие сте такива това е идеалното място за вас. Не съм обикалял много по света но за тези съм сигурен - за 5 евро или да им направиш услуга са готови да ти лижат задника, но иначе мразят чужденците и половината от сънародниците си. Колкото повече време прекарвам в чужбина, толкова по-голям националист ставам.Да даде Господ на всички да отидете и да поживеете сред "европеици"- не на екскурзийки и гости на приятели.

И в Испания е същото,напълно поддържам мнението ти.Пред тебе се хилят зад гърба ти те псуват гадните цигани

;)

Австралия или някоя от скандинавските.Еееех....шведки :)

Ако знаеш какъв студ те чака ,ще си останеш при българките,а и от тях по красиви няма-повярвай ми! :nono:

Редактирано от fantom (преглед на промените)

Аз от България, посмъртно не мърдам. Европа съм я пообиколил лекичко от тук от там. Е па да ви кажа по-хубава държавица нема. Мани ги тия нататък са много залюпени горките. Няма да се събират като нас и да си помагат и да ядат и да пият и да си правят веселото. Само бачкат, ядът, спят и от време на време на почивка тук таме. Може да имат пари като бръкнат в джоба, ама тц, аз така никога не бих искал да живея. А жените им, малиии, зле, зле. Пък как се обличат - хвани едната, удари другата.

Раят е тук в България! Публикувано изображение Ядене, пиене ... тез три неща.

Аз неискам да живея другаде, но много бих искала да прекарам известно време в Австралия, Колумбия, Еипет и Индия, едни държави много по-различни от България, ще се радвам един ден да ги посетя Публикувано изображение

Сега живея на някаква територия обсебена и ограбвана от хайдуци-политици и башибозук. Много ми се ще ТАЯ територия да стане ДЪРЖАВА.

България....нашият роден дом...но има ли възможност, веднага си стягам куфарите за Кипър! Бях там веднъж и видях начина, по който живеят нормалните хора, когато трудът им бива оценяван и се мисли за общото благо! Тук няма такива неща! Да не говорим, че е адски уютно, слънчево, островче си е...абе просто Рай! П.С. Говоря за Гръцката част от острова!

Сякаш няма да е лошо да е нормална държавата в която живея и искам да живея.....

Искам да си живея в България , щото тука си ми е добре , а иначе искам да отида в Австралия , Дубай , Русия , Тибет и др. По Европа нещо нямам мерак да хода ! :)

Аз искам да посетя Чили и Перу! Както и много други държави :wors:

Италия и по-специално Милано.

• 3 седмици по-късно...
  • 3 години по-късно...

Япония

Във Франция, Париж зад площад "Трокадеро" и като излезна на терасата - да виждам Айфеловата кула. А мечтата ми за България е конкретизирана до точно определена къща - в гр. Бургас, на главната, кафявата къща малко по диагонал на Китайския ресторант, целия втори етаж.

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Във Франция, Париж зад площад "Трокадеро" и като излезна на терасата - да виждам Айфеловата кула.

А мечтата ми за България е конкретизирана до точно определена къща - в гр. Бургас, на главната, кафявата къща малко по диагонал на Китайския ресторант, целия втори етаж.

/оф/А да.. където ми беше казала за снимката за представата за ПАРИЖ нали.. /оф/

България си е България!! Но бих поживяла 5-10,15 години в Корея(Южна),а ако случайно успея да се откъсна от Корея,може малко и в Тайланд,Тайван...

• 3 седмици по-късно...

Искам да ги видя всичките, за да направя избор. :whist:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.