Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

В коя държава бихте искали да живеете?

Featured Replies

Аз искам да живея в Испания или Англия.Вие?

• Отговори 79
  • Прегледи 11,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Най-лесно е и да се бъхтиш по цял ден за заплата от 500 лв. и когато си платиш тока и водата ще ди останат пари само за зърнена закуска и питка кашкавал!

• Браво за това изказване. Най-лесно е да се бяга...

• И в Испания е същото,напълно поддържам мнението ти.Пред тебе се хилят зад гърба ти те псуват гадните цигани Ако знаеш какъв студ те чака ,ще си останеш при българките,а и от тях по красиви

Австралия или някоя от скандинавските.Еееех....шведки :yanim:

Засега в България! Тук си ми е добре.. Искам да пообиколя света, да видя другите държави за няколко месеца, но не и да остана да живея там, но кой знае накъде ще ме понесе вятъра... :)

>> Тринидад и Тобейго най-обичам наште планини зелени

А,искам да си живея в "милата родина",ама не бих отказала една виличка в Италия или Швейцария.... :) Да си прескачам от време на време...Е-е-е-х-х-х....

Някъде много, много , много , ама много далече , където няма българи .

Защо си така настроен за българите?

Аз искам тук да живея,а за екскурзия-навсякъде Публикувано изображение ...най-вече в Египет и Италия

Някъде много, много , много , ама много далече , където няма българи .

Колкото и далече да отидеш няма да избягаш от себе си - нали си роден такъв :nono:

А по темата: Аз живея там, където искам да живея - в София, България.

Аз естествено в Германия и Испания.

Аз естествено в Германия и Испания.

Кое му е естественото? :wors:

Всеки според вкуса си!

Аз не казвам нищо за вкуса,а какво му е естественото...

Австралия или някоя от скандинавските.Еееех....шведки :wors:

Мдаа Швеция е чудна държава (не само заради шведките), цяла годинка изкарах вече :P. Един ден, ако по някаква причина трябва да напусна родината, бих живял в Стокхолм - един уникален град.

Редактирано от lpa (преглед на промените)

• Автор

Аз не казвам нищо за вкуса,а какво му е естественото...

Ми нали от вкусът се тръгва.Аз гледам например от такава гледна точка,че да речем си мисля,че Германия е естественна държава.Обаче ти мислиш,че не е естественна и казваш обратното.

Ми нали от вкусът се тръгва.Аз гледам например от такава гледна точка,че да речем си мисля,че Германия е естественна държава.Обаче ти мислиш,че не е естественна и казваш обратното.

Аз не казвам нищо за Германия или която и да било друга държава...просто ми стана любопитно защо е толкова категоричен.... :wors: И не съм сигурна,че е казал "естествено" в смисъла,че Германия е естествена държава,но може и да бъркам... :P
  • Автор

Може да му е забележителна страната.Може да си е отрасъл в Германия човека.За него е естественна държава явно му е направило много голямо впечатление.Да спрем със спора и ако имаме нещо да казваме да говорим по темата :baby:Публикувано изображение

Единственно и само тук,в България,но бих искал да имам възможност,да посетя,поне 30 държави по света,като винаги,да свършвам ТУК-в България ! :baby:

• Автор

Единственно и само тук,в България,но бих искал да имам възможност,да посетя,поне 30 държави по света,като винаги,да свършвам ТУК-в България ! :baby:

На същото мнение сам.Родината е най-ценното за човека.Но природата не е самоп в България.А и в чуждите страни можеш да видеш повече техника и електроника.Можеш да научиш много нови неща.
:) Където и да сте, мисълта за България ще разкъсва сърцето ви, даже и отлично да съзнавате, че в момента в Родината животът става все по-гаден. Ако положението тръгне към добро, малцина ще устоят на порива да се върнат.
  • 2 месеца по-късно...

Така е, трудно е далеч от родината. Но мисля че ако си с близки хора и някъде навън се преживява малко по леко. Аз лично искам да живея в Англия, Австрия или в някоя екзотична държава. Но където и да съм, винаги ще се връщам поне за няколко месеца в България :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.