Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с chipset Intel H61

Featured Replies

Проблема ми е със драйвъра на чипсета. Понакога щом Windows стартира немога да използвам мишката и клаваиатурата за да си вляза в компютъра. Ако включа клавиятурата и мишката отпред на кутията се появява курсура и готово. Често даже и ако отпред ги включа пак не тръгва. Щом се появи проблема в device manager изписва удивителна със един от драйвърите на чипсета. Проблема може ли да идва от това че принципно speecy показва към 65 на дънната платка, но пък aida64 показва към 40?

Редактирано от Gogo456 (преглед на промените)

И след чиста преинсталация ли прави така?

• Автор

Все се канех да преинсталирам, но имам много информация и ми е трудно да я прехвърлям и реших че тук може да ми помогнете.

Удари му една преинсталация и виж как ще е. Възможно е нещо да се е омазало из регистрите.

Проблема може и да е хардуерен. Ако при чиста инсталация на windows и коректно инсталирани драйвери ти дава подобен проблем, вече трябва да се прегледа захранване и дъно.

• Автор

Ако деинсталирам драйвъра след малко той автоматично се инсталира, а в някои случаи си оставам без драйвъра докато не рестартирам. В най-скоро време ще преинсталирам. Само да питам има ли начин проблема да е, че съм с ъпдейднат Windows 10 от 8.1?

Не е проблема в ъпдейтнатия Уин. Ако след чиста преинсталация отново прави същото, твърде вероятно е да има и някакъв проблем в дъното.

Редактирано от kokomil (преглед на промените)

преди 1 час, Gogo456 написа:

Проблема ми е със драйвъра на чипсета. Понакога щом Windows стартира немога да използвам мишката и клаваиатурата за да си вляза в компютъра. Ако включа клавиятурата и мишката отпред на кутията се появява курсура и готово. Често даже и ако отпред ги включа пак не тръгва. Щом се появи проблема в device manager изписва удивителна със един от драйвърите на чипсета. Проблема може ли да идва от това че принципно speecy показва към 65 на дънната платка, но пък aida64 показва към 40?

Напиши все пак модела на дънната платка, както и кой драйвър е с !. 

• Автор

Дъното е Asus P8H61-M LX2. Да проблемите почнаха щом станах с десятката. Тази вечер ще преинсталирам и ще ви пиша.

преди 34 минути, Gogo456 написа:

Дъното е Asus P8H61-M LX2. Да проблемите почнаха щом станах с десятката. Тази вечер ще преинсталирам и ще ви пиша.

Ако намериш по стар драйвер, може и само с него да опиташ. Аз в момента, заради една игра съм принуден да съм със стар видео драйвер. играта вече върви, но видеокартата стои с 10 градуса по гореща от обичайното.

преди 34 минути, Gogo456 написа:

Редактирано от nikolela (преглед на промените)

• Автор
преди 1 час, nikolela написа:

Ако намериш по стар драйвер, може и само с него да опиташ. Аз в момента, заради една игра съм принуден да съм със стар видео драйвер. играта вече върви, но видеокартата стои с 10 градуса по гореща от обичайното.

Пробвах със всички версии от сайта на дъното.

Направи ъпгрейд на Windows от инсталатор. Т.е. ремонтна инсталация на място. Но, Осигури толкова свободно място, колкото е заетото на системния дял в момента.

• Автор
преди 6 часа, ExaFlop написа:

Направи ъпгрейд на Windows от инсталатор. Т.е. ремонтна инсталация на място. Но, Осигури толкова свободно място, колкото е заетото на системния дял в момента.

Не мисля че ще е възможно тъй като С: ми е към 120 гб а са ми останали 30.

Ами премести потребителските данни, които може. Премести и големите папки и им направи линкове на тяхното място. И тогава направи ъпгрейд.

Или разшири системния дял. дял.

Няма невъзможни неща.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Сложи един Windows 7 , инсталирай си необходимите драйвери и разкарай начаса това извращение Windows 10.

преди 18 часа, Gogo456 написа:

Не мисля че ще е възможно тъй като С: ми е към 120 гб а са ми останали 30.

Emo, явно Gogo456 иска да си спести чистата инсталация. Виж колко му е заетото пространство на системния дял...

BTW, лично мнение, Win10 си работи съвсем прилично!

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.