Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нови клавиатура и мишка

Featured Replies

Здравейте ! 

Настъпи тежкото време за сбогуване със старата периферия. В момента имам страхотна нужда от нова клавиатура, държа да има подцветка и да е кирилизирана защото не се използва само от мен. Имам нужда и от нови слушалки, старите ми доста почнаха да пръщят и да накъсват. За в момента съм се ориентирал към тази периферия : http://megamag.bg/106631/kompyutarna-periferiya/a4tech-bloody-b120-geymarska-klaviatura-s-led-podsvetka и за слушалки тези: http://megamag.bg/136477/kompyutarna-periferiya/geymarski-slushalki-ttesports-shock-black . Другият ми въпрос е този магазин надежден ли е, тъй като за пръв път ще пазарувам от него... Бюджета ми е приблизително 120-130 лв. 

Такова животно светеща и кирилизирана въобще има ли?

Аз умишлено гледам да не си вземам "кирилизирани" клавиатури защото са само по БДС, а аз си пиша на фонетика.

Виж това и това!

Относно магазина "MegaMag.bg не мога да дам мнение,дали е надежден,или не!

Редактирано от Eternal Life (преглед на промените)

• Автор
преди 37 минути, ined написа:

Аз умишлено гледам да не си вземам "кирилизирани" клавиатури защото са само по БДС, а аз си пиша на фонетика.

На мен кирилизацията ми е нужна заради факта че не ползвам само аз компютъра. Гледах в въпросния мегамаг че има некирилизирана версия на клавиатурата която съм си харесал, та по това се ориентирах че тази е кирилизираната, но определено търся мнения за този магазин. 

преди 35 минути, Eternal Life написа:

Виж това и това!

Относно магазина "MegaMag.bg не мога да дам мнение,дали е надежден,или не!

Ще имам предвид за тази клавиатура. А относно мишка аз си имам която напълно ме устройва. Използвам Bloody V3M която е меко казано перфектна за всекидневна употреба и дори за доста дълги гейминг сесии. 

преди 48 минути, ined написа:

Има.. :) Моята A4-Tech KD-126 от преди няколко години. Много добра клавиатура за парите си 40лв.. Няма нито едно изтрито копче. Само където вече не свети защото се удави малко..

преди 1 час, iittssnnoottrreeaall написа:

Само където вече не свети защото се удави малко..

Познато.

преди 2 часа, ShOkO/LaDkO написа:

Здравейте ! 

Настъпи тежкото време за сбогуване със старата периферия. В момента имам страхотна нужда от нова клавиатура, държа да има подцветка и да е кирилизирана защото не се използва само от мен. Имам нужда и от нови слушалки, старите ми доста почнаха да пръщят и да накъсват. За в момента съм се ориентирал към тази периферия : http://megamag.bg/106631/kompyutarna-periferiya/a4tech-bloody-b120-geymarska-klaviatura-s-led-podsvetka и за слушалки тези: http://megamag.bg/136477/kompyutarna-periferiya/geymarski-slushalki-ttesports-shock-black . Другият ми въпрос е този магазин надежден ли е, тъй като за пръв път ще пазарувам от него... Бюджета ми е приблизително 120-130 лв. 

Не, не съм пазарувал и не бих рискувал от начало със суми над 10 лева.

Здравейте ! 

По въпроса ти за магазина. Аз лично си купих RAM памети от тях, процесор, както и въпросната светеща клавиатура. Хората ми се обадиха за потвърждение на поръчката и си я получих на следващия ден. Един съвет от мен винаги избирай наложен платеж с опция за преглед. Ако от нещо не си доволен можеш да го върнеш естествено за твоя сметка. Останх доволен от тяхното обслужване, но все пак изборът е твой.

На мен кирилизацията ми е нужна заради факта че не ползвам само аз компютъра. Гледах в въпросния мегамаг че има некирилизирана версия на клавиатурата която съм си харесал, та по това се ориентирах че тази е кирилизираната, но определено търся мнения за този магазин. 

Ще имам предвид за тази клавиатура. А относно мишка аз си имам която напълно ме устройва. Използвам Bloody V3M която е меко казано перфектна за всекидневна употреба и дори за доста дълги гейминг сесии. 

Може да видите някои мнения за различни онлайн-магазини http://forums.softvisia.com/index.php/topic/17909-%D0%BC%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%8A%D0%BA%D0%B8%D0%BE%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%B7%D0%B0-%D0%BE%D0%BD%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%BD-%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BD/. Иначе и на мен комбинацията геймърска/с подсветка и кирилизирана ми се струва малко сложна. Нямаше ли някакви стикери или нещо такова, които да се купят отделно и да се налепят по съответните бутони?

П.П. Получи се някакъв странен дефект с хипервръзката - явно има още работа по новият вид на форума. :)

Редактирано от sten90 (преглед на промените)

Кирилизираната клавиатура за мен не е никакво предимство. По-добре да се научи фонетичната подредба и да се пише само с налични латински букви. Нищо, че държа на кирилицата. Чисто и просто повечето кирилизирани клавиатури са руски или с БДС, което много обърква, ако човек почне да сменя латиница с кирилица. Освен това надписите на кирилица обикновено са в долната  част и почти неосветени. Това от естетическа гледна точка не е добре.  Не мога да разбера, какво толкова е сложното човек да научи латинската подредба и да я ползва и на кирилица. Обърквацията е доста по-малка, а и ако по погрешка регистъра е на латиница, няма да излезе всичко на шльокавица, което да принуди човек да пише нещата пак. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.