Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

проблем с мозалията

Featured Replies

Здравейте проблема ми е доста голям! Мозалията от няколко месеца ми излизат реклами постоянно на всички сайтове казаха ми да сложа приставката adblock + , но не ги маха. Имах астрологична програма деинсталирах я защото планетите знаците не с епоказваха показваха се йероглифи. Исках да я инсталирам отново не можах!Исках друга програма да инсталирам и оттогава се появиха тези реклами!Отдолу постоянно! Уж един приятел ми каза че ще ми помогне да оправим компютъра оправи ми го имах Nod 32 тя ми товари компютъра и ми сложи МаlawayerAnti . Искаше да ми дейнсталира Микрософт офисе 2007 защото товари компютъра ми и искаше 2003г. Чакам го но не го прави. Крие се. Не знам какво да правя. Той това го правеше чрез Team Viewer. Също когато гледам онлайн телевизия когато увеличавам екрана се бавят действията, понякой път и звука се променя! Кажете ми какво да правя. Имам Windows XP. Дано да сте ми разбрали проблема.

Не знам на какво казвате "мозалия", но посетете антивирусния отдел. Вижте тази тема и изпълнете инструкциите в нея.

• Администратор
преди 10 минути, Емил Костов написа:

Не знам на какво казвате "мозалия", но посетете антивирусния отдел. Вижте тази тема и изпълнете инструкциите в нея.

На Мозила вероятно, ама с акцент :)

Прочетете и изпълнете указанията зад линка. Изчакайте член на HJТ  екипа да ви даде указания за по-нататъшни действия.
https://www.kaldata.com/forums/topic/132819-системата-ми-е-инфектирана-какво-да-правя-сега/

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.