Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да възстановя изтрити снимки от харда

Featured Replies

Някой може ли да ми помогне и да ми каже как да възстановя изтрити (със Shift+Dеlete директно) снимки от хард диска ми.Без да искам тази сутрин изтрих цяла папка със снимки вътре.

Опитах се да възстановя снимките по няколко начина ,първо пробвах със System Restore като върнах времето 1 ден назад,появи се папката но беше празна за най голямо съжаление.

След  това потърсих информация в нета и свалих няколко програми като   Recuva , Undelete Plus.

Тези програми ми възстановиха една малка част от снимките,по важните не успяха,някой има ли на идея как мога да  възстановя пълната папка със снимки,и дали въобще може да стане това.

Със операционна система Windows XP SP3 съм ако е от значение това.Благодаря предварително на всеки който може да помогне със нещо.

Редактирано от bebo_ (преглед на промените)

На практика може и да няма никакъв начин защото след изтриването на файл постоянно има писане/четене по диска и е възможно по-голямата част от изтритите снимки да е заместена от следващите записани файлове на диска.

• Автор
преди 29 минути, Blue Ray написа:

На практика може и да няма никакъв начин защото след изтриването на файл постоянно има писане/четене по диска и е възможно по-голямата част от изтритите снимки да е заместена от следващите записани файлове на диска.

Нищо не съм записвал след това.....

преди 32 минути, bebo_ написа:

Е как да не си записвал. Програми като Recuca, System Restore, Undelette Plus какво мислиш, че правят????

Просто сте си загубили снимките. И защо след като тези снимки са важни ги няма поне на още един дисков носител???

• Автор
преди 10 минути, Емил Костов написа:

Е как да не си записвал. Програми като Recuca, System Restore, Undelette Plus какво мислиш, че правят????

Просто сте си загубили снимките. И защо след като тези снимки са важни ги няма поне на още един дисков носител???

Ами защото не предполагах,че ще се случи това нещо,останалите снимки  ги прехвърлих към външния ми хард но....

Операционната система и всички програми постоянно записват информация на диска, не знам дали сте напълно наясно с това. Още повече инсталирането на програми, както е упоменато по-горе от @Емил Костов

преди 2 часа, bebo_ написа:

Във вашият случай ако снимките са били в системния дал най-доброто решение е диска да бъде закачен като втори за да не се ползва като системен за да може да се извадят файловете. Но Вие сте направили няколко опита с инсталирането на няколко програми, а след триене ОС третира мястото като празно и е съвсем възможно просто програмите да са се инсталирали на мястото където са били снимките и вече вадене няма общо взето. Опитайте и с active undelete има я при бананите, но шансовете стават все по-малки.

• 2 години по-късно...

Не се лъжете с тази програма да си давате парите. Освен че ще си загубите снимките ами и ще пиете една студена вода за 100лв. Тъжно, но факт

преди 24 минути, Dim5 написа:

Не се лъжете с тази програма да си давате парите. Освен че ще си загубите снимките ами и ще пиете една студена вода за 100лв. Тъжно, но факт

Коя е тази програма, Recuva е безплатна и върши страхотна работа.

Съжалявам, дължа ви пояснение -става въпрос за Undelete Plus. След като унищожих инцидентно цяла директория със снимки, заради една празна папка - пробвах безуспешно възстановяване със Recuva. Но дори и платената Undelete Plus ми върна шарени черги вместо снимки

Проблема не е в програмата....Възстановяване на изтрити файлове не се прави както ти си мислиш. 

на 11.07.2018 г. в 20:37, Dim5 написа:

Съжалявам, дължа ви пояснение -става въпрос за Undelete Plus. След като унищожих инцидентно цяла директория със снимки, заради една празна папка - пробвах безуспешно възстановяване със Recuva. Но дори и платената Undelete Plus ми върна шарени черги вместо снимки

Две програми ползвам , едната е тази MiniTool Power Data Recovery   преди я бяха пуснали на промоция.

Безплатната версия има ограничение май възстановява до 1 гб. файлове. 

пп. Как само ме вързахте...какво провокира да се вдигне отново тема затворена още 2015 година? Както и да е това е програмата която е спасявала много хора, флашки , карти , хардове и дори затворена сесия от записан диск. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.