Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем свързване двд lg към тв тошиба

Featured Replies

• Автор

странно какво са ми продали

Screenshot_2015-12-02-15-58-32.jpg

Да продават се такива кабели но не работят. Преди да си давате парите за глупости е необходимо просто да потърсите информация, гугъл знае всичко.

https://www.kaldata.com/forums/topic/113885-hdmi-%D0%BA%D1%8A%D0%BC-%D1%87%D0%B8%D0%BD%D1%87/

преди 6 минути, Snejana Stefanova написа:

странно какво са ми продали

Screenshot_2015-12-02-15-58-32.jpg

Това еHDMI to RGB/red,green,blue/ кабел за видео.Tук аудио накрайник НЯМА!

https://www.google.bg/search?q=HDMI+to+RGB&client=ubuntu&hs=GE&channel=fs&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiW_cTwrL3JAhXCHg8KHXirDQoQsAQIKA&biw=1237&bih=677

Различни варианти на кабели.Във вашият случай няма да станат нещата.ДВД-то си е затворена с-ма и си възпроизвежда звук само от двд и радиото към колонките.Не се мъчете повече.Лек ден.Успех!!!

• Автор

няма ли никакъв вариант???друг телевизор?с други изходи??

моите входове на тв 100% ли не възпроизвеждат звук?

какво е композитен вход?

това ще стане ли?

Screenshot_2015-12-02-16-44-43.jpg

преди 29 минути, Snejana Stefanova написа:

няма ли никакъв вариант???друг телевизор?с други изходи??

моите входове на тв 100% ли не възпроизвеждат звук?

какво е композитен вход?

това ще стане ли?

Screenshot_2015-12-02-16-44-43.jpg

Има варианти разбира се.Тук се опитваме да помогнем за това,което питате-звук от ТВ-то към LG-то.:)

Това сега е нова снимка.Какво и какво ще връзваме,за да помагаме?

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 9 минути, Snejana Stefanova написа:

мисля да бартеросам тази тошиба за lg от 32 на 42 инча но дали ще стане видеото

Сега за какво видео става въпрос?Моля за малко повече инфо:)

• Автор

ххахсхах двдто исках да кажа видео двд се тая :D  дали ще стане че се нервирам.Киното го взех за 60 лева така за майтам защото нямам.Аз филми не гледам но да си кажа не свири ама изобщо зле.Да бартеросам телевизора само и само да тръгне видеото :) Не ми е актуална техниката но нямам и време за нея просто така...само зор да тръгне

преди 2 минути, Snejana Stefanova написа:

ххахсхах двдто исках да кажа видео двд се тая :D  дали ще стане че се нервирам.Киното го взех за 60 лева така за майтам защото нямам.Аз филми не гледам но да си кажа не свири ама изобщо зле.Да бартеросам телевизора само и само да тръгне видеото :) Не ми е актуална техниката но нямам и време за нея просто така...само зор да тръгне

Ако последната снимка е задния панел на/евентуалното LG/-долу дясно е аудио изход/бялото и червеното audio out/.Ako можете да пробвате,преди бартера дали ще стане да изкарате звук от ТВ-то,ще е най-добре.

Един 2-ен кабел чинч-чинчCABLE-2RCA-Yellow.jpg.8f0b047682f2d5aa2dсвързвате 2-те audio out на ТВ-то с 2-те audio in/aux/ на ДВД-то отзад.Но казвате,че на входа за аудио на ДВД-то пишело за сервизни.........,така,че не съм 100% сигурен дали ще стане.От проба глава не боли.

• Автор

сервизното е на телевизорът...ще видя може и само радио и дискове да си слушам мн се усложни ситуацията

преди 7 минути, Snejana Stefanova написа:

сервизното е на телевизорът...ще видя може и само радио и дискове да си слушам мн се усложни ситуацията

Най-добре да пробвате,както съм ви написал.Без проба можем само да гадаем.

Защо не потърсите някой, който да погледне нещата! Снимките са лоши. Има портове които не се виждат! Така само с налучкване трудно ще станат нещата

П.П. С подобно устройство, адаптор включено във Скарт на телевизор, извеждам звук за възпроизвеждане от каквото и да е друго устройство. Адаптора е двупосочен! Необходими са и правилните настройки за възпроизвеждащото устройство - в случая Вашето!

Адаптор

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

Този телевизор(вторият) си има аудио изход,затова с него може да стане връзката.Горе в поста ти,пишеш „червен и бял чинч са аукс на двд...самата букса пише само техническа поддръжка...“Пробвай като включиш двата жака там(AUX-а на DVD-то),да докосваш с пръст центъра на жаковете,които са на другия край на кабела.Трябва да се чува бръмчене през колоните.Това е знак,че усилвателят на ДВД,може да работи с друг източник на звук(в случая ТВ) .Не се ли чува нищо,значи няма да може да се използва като усилвател.

Редактирано от Димитър 59 (преглед на промените)

• Автор

страшна идея със скарт чинча.Тук дали се продава или да чакам от китай....Другият ми тв има Скарт може да ги менкам но това устройство да го намеря...

има и скарт чинч...утре ще намеря и ще пиша.Момчета мн благодаря за съветите и идеите дано го направя...

преди 15 минути, Snejana Stefanova написа:

страшна идея със скарт чинча.Тук дали се продава или да чакам от китай....Другият ми тв има Скарт може да ги менкам но това устройство да го намеря...

има и скарт чинч...утре ще намеря и ще пиша.Момчета мн благодаря за съветите и идеите дано го направя...

Ако си имате кабел с чинчове,можете да си вземете само images2.jpeg.82cb4b288e39c431814edc14531преходник,вкл.го в телевизора,избирате отгоре ключето на output/изходен сигнал,вкарвате 2-та чинча в аудиото/червената и бялата букса/и готово.

P.S Ako ще взимате кабел скарт/чинч нека да е такъв: index.jpeg.1ab7b095aa8f3245b33ecb7baebb5video+audio/L+R/-input и video+audio/L+R/-output-общо с 6 чинча.Той е универсален и може да се ползва едновременно и за вход,и за изход.Успех!!!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.