Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Разликата между две вида RAM

Featured Replies

...Ако наистина си променил мнението си и искаш скъпа (и в случая може би ненужно) бърза памет, намери памет с чиповете TCCD на Samsung или с чиповете UTT на WinBond. Това са перфектни памети.

Перфектни, но няма да намери никъде такива освен може би втора ръка. Търси памети със Samsung UCCC чипове или Gold-a от третия линк ако искаш да клокваш.

• Автор

Съмнявам се да стигна до клок на рамта, но съм на принципа ако разликата не е кой знае колко голяма ще взема по доброто. А пък и точно в момента след като взема тази рам едвали в скоро време ще пипам PC-то такаче тези 20-на $ няма да се много от значение.

Обикновенна D400 1G, OCZ4001024V3 e 94.40$ обаче по - добрq избор e D400-Platinum XTC 1G, OCZP4001G 113.40$. От където виждам D500-Gold GX XTC 1G, OCZ5001024ELGEGTX 121.60$ с разлика от 8.20$ и ми се вижда най - добри вариант за момента. biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

П.С. - Дъно GigaByte K8Triton; DDR400 - GA-K8NS

Редактирано от NemeziS (преглед на промените)

• Автор

Сега като се замисля това крайна цена ли е или е без ДДС?

• Автор

А един прятел ми пита ето за този модел

Kit 2 x 1GB Kingston KVR400X64C3AK2/2G

2G PC3200 CL3 184-pin DIMM kit (2pcs)

какво ще кажете за него

А един прятел ми пита ето за този модел

Kit 2 x 1GB Kingston KVR400X64C3AK2/2G

2G PC3200 CL3 184-pin DIMM kit (2pcs)

какво ще кажете за него

По принцип този Кингстън е по-добрия(и по-скъпия ,разбира се).

Е да ама ако го земе нема да збурка?

Зависи каква е машината,с каква памет е бил досега(да не се получи напр.несъвместимост между дъното и 1Гб модули),има ли намерение да клоква и т.н. и т.н.-все в тоя ред на мисли :clap:

• 2 месеца по-късно...

Не знам само как някой би могъл да сравнява тея пръчки А-DATA, V-DATA с KINGSTON, CORSAIR, ELIXIR, ELPIDA.

Купувайте памет А-DATA, дъна MSI и ELIT, дискове EXCELSTORE, процесори AMD Sempron, кутии със захранване по 30 лева и после пълнете форумите с хардуерни проблеми и сини екрани :))))

Не знам само как някой би могъл да сравнява тея пръчки А-DATA, V-DATA с KINGSTON, CORSAIR, ELIXIR, ELPIDA.

Купувайте памет А-DATA, дъна MSI и ELIT, дискове EXCELSTORE, процесори AMD Sempron, кутии със захранване по 30 лева и после пълнете форумите с хардуерни проблеми и сини екрани :offtopic_s:)))

Ако не беше така, щяхме да умрем от скука. Така поне е весело :)

Купувайте памет А-DATA, дъна MSI и ELIT, дискове EXCELSTORE, процесори AMD Sempron, кутии със захранване по 30 лева и после пълнете форумите с хардуерни проблеми и сини екрани ;))))

Скоро не съм се развеселявал така от поста на някого laugh.gifbiggrin.gif Я вземи тествай някоя от почернените(почервенените) марки и да видим кое е дръвце. angry.gif

Купувайте памет А-DATA, дъна MSI и ELIT, дискове EXCELSTORE, процесори AMD Sempron, кутии със захранване по 30 лева и после пълнете форумите с хардуерни проблеми и сини екрани :))))

Пич, когато вадиш забравена тема отпреди 2 месеца и почнеш да плюеш наред най-различни марки по лично пристрастие поне извади линкове и материали, с които да ни убедиш иначе смисъл не виждам освен да трупаш постове.

П.П. Като не ти се четат хардуерни проблеми, заповядай например в раздел Смях!, там се веселим приятно, а тук си помагаме както можем!

Поздрави!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.