Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Microsoft Lumia 550 или Meizu m2 ?

Featured Replies

Здравейте, обмислям да си взема смартфон. Това ще ми бъде първият смартфон, който ще имам.

Спрял съм се на Microsoft Lumia 550 или Meizu m2 ? Като цяло Лумиата ми харесва много като дизайн и хардуер, но въобще не се чуват позитивни отзиви за операционна система. От друката страна пък си мисля, че Андроида ще почне да ми засича след 2 години работа с този телефон. Наистина и двата телефона много ми харесват като дизайн и характеристики. Не знам, кой от тези два телефона е по добре направеният, не искам след 5-6-7 месеца да се наложе да го нося на ремонт.

Моля изкажете мнение, благодаря.

от двата модела Meizu-то е с малко по добри параметри и камерата му е с доста повече mpx и батерията е с по голям капацитет (2500 срещу 2100), но според мен Lumia-та ще работи по - добре и по стабилно, защото Windows не иска много параметри и като цяло работи добре, без лаг и без забиване. Има по малко приложения, особено игри, но за мен най важните ги има и работят добре :)

преди 5 минути, NerdyBurdy написа:

Еми, май ще взема Лумиата.

По добре изчакай още мнения. Аз съм за MEIZU.Има повече РАМ и РОМ също и мегапиксели но, все пак не се подлъгвай от високите характеристики. Тея китайските телефони на хартия са богове ама не практика...

преди 20 часа, NerdyBurdy написа:

Взимай Лумията. Няма да съжаляваш, дали ще е този модел, или някой друг. Двете ОС, нямат нищо общо една с друга. И няма значене, колко RAM имаш на Лумията. Телефона работи в пъти по-добре, от Андроида дето иска все повече ресурс. Моята Лумия, е с 512 RAM и ти гарантирам, че работи в пъти по-добре, от почти всеки андроид телефон.

• Автор

Абе това, Meizu m2 просто с тия характеристики, много ме изкушава, не знам какво да правя.

Е, 2 години няма как да го ползваш, в смисъл, че бързо ще ти омръзне, максимум година и ще търсиш нещо друго. Пък и след две години тва Мейзу ще е бързо като костенурка... Аз бих ти препоръчал Alcatel idol 3 4.7

Симпатично телефонче с реверсивен екран, страхотно озвучаване на jbl и нелоши характеристики като за първи смартфон.

• Автор

Момчета, поръчах днес Meizu m2 от Emag.bg. :) Дано телефончето да е качествено.
Поръчах си и това кейсче черно матово.

Редактирано от NerdyBurdy (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Не съм фен на Windows Phones но 100% Lumia-та никога няма да забие нито ще имаш проблеми защото е доста оптимизирана операционната система !!! Какво ви харесват тези китайчета не знам менютата и са манджа с грозде вида и е някакъв евтин.... никакъв вид няма на менюто някакво децко и не излъчва лукс.... ужас просто

Иначе видях че си взел вече един от двата телефона ! просто изразявам мнение 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.