Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Flood или какво

Featured Replies

Нямам абсолютно никаква представа къде майка ми е прибрала договора. Утре ще я питам и ще го изровя.

Най доброто на света за интернет е FTTH или иначе казано "оптика до дома" .Който ползва такава услуга  без значение от  фирмата доставчик е  доволен на 100%  Най умрялото е ADSL и след него е LAN . По оптично трасе може да мине абсолютно всичко  като качество  без да има  каквито и да било проблеми. Не е скъпо  за изграждане от гледна точка на ремонти на мрежата след това .

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

преди 8 минути, niki292002 написа:

Нямам абсолютно никаква представа къде майка ми е прибрала договора. Утре ще я питам и ще го изровя.

Интересува ме само интернета като  качване и сваляне и цената му за месец. Не ме интересува никаква телевизия. Щото при мен е това на мобилният телефон, без оптика. И адаптера на телефона разрешава максимално 72 мегабита. Говоря за мобилния телефон за който ти писах преди половин час. Ето:

Screenshot_2015-12-04-02-34-23.png

Screenshot_2015-12-04-03-01-13.png

Редактирано от Гост (преглед на промените)

И аз да се включа в меренето - EUeX9YS.png.:D Като за 13 левчета(естествено FTTH). Нека автора на темата прочете мнението на Филипов и да се приключва с размиването ѝ.  

Цена за месец нямам абсолютно никаква представа. Това беше промоционален пакет за коледа. 

преди 1 час, niki292002 написа:

Ми, при мен за 30 лева на месец, за оптична телевизия (3 приемника) и интернет е ок. Ето каква скорост развивам. (имайте в предвид, че в момента са се закачили още 4-5 смартфона, 2 таблета и 1 лаптоп)

Плана е взет на промоция покрай Коледа.

4946001985.png

И защо трябва да се абонирам към Виваком след като скоростта на интернета им е супер бавна?!!

Плановете им за телевизия не ме интересуват,аз си ги намирам нещата от интернета,както и записвам от ТВ-то и качвам в интернет пространството!

Кажи ми един филм от 1GB за колко време го сваляш с твоя хубав интернет от Виваком?

преди 14 минути, XECUTIONER написа:

И аз да се включа в меренето - EUeX9YS.png.:D Като за 13 левчета(естествено FTTH). Нека автора на темата прочете мнението на Филипов и да се приключва с размиването ѝ.  

А,аз плащам 10 лв. на месец и връзката е 100 / 100.

Редактирано от Eternal Life (преглед на промените)

преди 32 минути, niki292002 написа:

Цена за месец нямам абсолютно никаква представа. Това беше промоционален пакет за коледа. 

Добре. Както и да е, щото не сме точно по темата на питащият. 

XECUTIONER! Скоростта, която си публикувал вероятно се отнася за домашният ти компютър, нали? Щото и при мен е такава на него но за 20 лева. Аз лично разбирам защо е така. Доколкото за меренето, то не е мерене, а показател, който много хора го гледат като теле в железница! Дали съм прав, "професорите" могат да кажат

Тест 2.jpg

преди 23 минути, ПОТРЕБИТЕЛ 65 написа:

Ники! Това , което си дал е на оптика от Виваком? Можеш ли да си извадиш договора сега и да цитираш за какъв интернет си се абонирал? Сваляне-качване и накрая  - цена. Интересно ми е да зная, щото в Търново все още няма оптика на Виваком.

За съжаление, оптиката на Виваком, кой знае кога ще дойде и по нашите земи. В Ловеч, Габрово и Търново все още няма. А в Севлиево...Направо сме забравени.

преди 7 минути, Agentpat™ написа:

За съжаление, оптиката на Виваком, кой знае кога ще дойде и по нашите земи. В Ловеч, Габрово и Търново все още няма. А в Севлиево...Направо сме забравени.

Ама той и да дойде до там,едва ли ще е кой знае колко добър,виж Ники каква скорост вади,а е супер доволен,учудващо е,но за него е задоволително! :)

Редактирано от Eternal Life (преглед на промените)

преди 25 минути, Agentpat™ написа:

Нали? Затова си споделяме и се надяваме на нещо като в София, например! Не е грешно да си "мечтаем" независимо, че аз лично съм си разрешил въпроса. Но има хиляди, които дават ненужни пари за оскъден нет като този през ADSL!( 8- 10 мегаbита Download и 0.15 - Upload) Той ми е без пари. Само че ако качваш един албум с музика в интернет, като започнеш днес качването, последното свършва утре, по същото време, а албума е с размер 300 мегабайта.. На всички весели празници, момчета! Да сте живи и здрави!

А спрете се де! Темата НЕ Е за обсъждане на интернет доставчици. И тест до сървъра на доставчика нищо не показва. А цитираният 1ms ping е точно това. А правете разлика между LAN и интернет.

Филипов   принципно си прав  ама и тестовете  на Speed test са нереални защото всички гoлеми доставчици имат отделен канал  до там   с цел да заблуждават клиентите си колко им е хубав интернета. Tоя интернет канал не се  заема от нищо друго освен  от  ей такива   тестчета и винаги показва  хубави скорости. Във нашата страна имаме два вида  свързаност "пиъринг' и "международен"   и никаде другаде няма такова нещо както е тука. Пиъринга ни е  една огромна оптична мрежа между  различните доставчици и няма как да е лош интернета  от Плевен до Луковит  защото сме на 1 медия конвертор   разстояние :)  Може и да не сте забелязали ама с Македония също  имаме  локален трафик  от около 1 година. Флуиденето не се спира по никой начин със домашни самоделни фаерлоли защото  канала е прекалено тесен за такава гимнастика. Това го знае  всеки що годе  работил с интернет и компютър.Не съм имал за цел да си меря  нищо с никой а просто  демонстрирах  ,че нета не му е лош. И   отделно от всичките тия работи интернета за масово ползване е не гарантиран и за това и цената му е такава смешна. Който иска гарантирани скорости   си плаща пет пути повече и там  вече грешки няма.

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.