Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на телефон до 600 лв

Featured Replies

• Автор
Току що, Iliyan Nikolov написа:

Е тогава малко реклама-вземи си G2 цената му е паднала вече....това не е телефон,това е G2!!!

G2 е 545 лева, не виждам никакъв смисъл след като параметрите са му по-слаби и Support-а, който ще получи е почти никакъв, защото е стар вече, та работата седи така, че трябва да взема едни пари, а още не съм ги взел, най-вероятно ще взема G3 32 без ддс за около 500 лева.

• Отговори 90
  • Прегледи 8,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Няма как да го вземеш без ДДС. Освен от Англия. Но пък транспорта ще ти излезе златен. 550 е с ДДС.

преди 2 минути, ЛЕВСКИ ВЕКОВЕНЪ написа:

G2 е 545 лева, не виждам никакъв смисъл след като параметрите са му по-слаби и Support-а, който ще получи е почти никакъв, защото е стар вече, та работата седи така, че трябва да взема едни пари, а още не съм ги взел, най-вероятно ще взема G3 32 без ддс за около 500 лева.

преди 2 минути, ЛЕВСКИ ВЕКОВЕНЪ написа:

Златото не си губи цената.....в Италия още си върви по 290 еврейчета

Редактирано от Iliyan Nikolov (преглед на промените)

• Автор
преди 1 минута, niki292002 написа:

Няма как да го вземеш без ДДС. Освен от Англия. Но пък транспорта ще ти излезе златен. 550 е с ДДС.

Има как да го взема без ДДС, не се притеснявай. Прати ми офертата за 550 ?

преди 27 минути, Iliyan Nikolov написа:

Златото не си губи цената.....в Италия още си върви по 290 еврейчета

Ти сериозно ли ? Предлагаш ми да си купя предишния модел за същите пари. :emoji_smiley-15:

LG G2 до Android Lolipop и си до там G3-ката вече има официално Android 6.0 Marshmallow ? Защо да минава на LG G2 не мога да разбера хем че е по стар модел хем има доста минуси спрямо LG G3 хем е като цяло по слаб ? 

LG G2 до Android Lolipop и си до там G3-ката вече има официално Android 6.0 Marshmallow ? Защо да минава на LG G2 не мога да разбера хем че е по стар модел хем има доста минуси спрямо LG G3 хем е като цяло по слаб ? 

Да де ама има и https://download.cyanogenmod.org/?device=d802. [emoji1]

преди 1 час, Iliyan Nikolov написа:

Простотии ! :D  Аз говоря за това : 

Не за Cyanogenmod !!! Друго си е телефона да ти поддържа 6.0 Marshmallow друго е да го слагаш ти ! :D  Нека да не се заблуждаваме 

преди 8 часа, Iliyan Nikolov написа:

Стига си се излагал. Със сигурност си разбрал, че ние говорим за ОФИЦИАЛНА подръжка. А и Custom Rom-те винаги имат бъгове.

• Автор

Нямам намерение да си губя гаранцията, най-добре ако имам официален ъпдейт, който да изтегля напълно легално, не ми харесва идеята да ръчкам по телефона си през компютъра, не е нужно да казвам, че аз съм фен на хардуера, а не на софтуера.

• Автор

Честно казано бих сложил Custom ROM, но има бъгове и съм невеж, но не на Г2, а Г3.

• Автор

Мислех и за Samsung Galaxy S5, тъй като един приятел има и е много приятен телефона, но и той забива като го напълниш с приложения...

Един глас от мен за LG G3 32 GB лично съм го ползвал няколко дни(съученик ми го даде) и наистина има голяма разлика от 16 гигабайтовата версия.

• Автор

Засега съм се спрял на 16 гигабайтовия, защото се налага да огранича парите и ще трябва да купувам втора ръка, а 32-ки няма много. Все пак наистина ще потърся 32 гигабайтов, но се придържам към LG G3, заради дисплея, дори в момента подобен дисплей на флагман, например Samsung S6, който е с подобен дисплей струва близо 1000 лева.

Не можеш да сравняваш дисплея на G3, с този на S6 който е Super Amoled и е най-добрия в света.

• Автор
преди 5 часа, niki292002 написа:

Не можеш да сравняваш дисплея на G3, с този на S6 който е Super Amoled и е най-добрия в света.

E не е най-добрия в света, но е наистина по-добър, погледни Z5 premium, там говорим за 806ppi и 4К резолюция, нещо нечувано досега, но дисплея на S6 е наистина уникален. Ако разполагах с достатъчно средства бих взел Edge без да се замисля.

Взех си Леново Вайб П1 2ГБ РАМ, 32 ГБ РОМ и незабива дисплая е 1920 х 1080, според мен е по-добър от ЛГ Г3 16ГБ, но го взех с план и ми излезе 520 лв. Немога да споделя повече впечатления от личен опит защото го имам от няколко дни само, обаче можеш да отидеш в магазин и да го разгледаш.

п.п. играя нфц мостуантед и мортал комбат 10 - няма никакви проблеми с тях.

Редактирано от Bazrud (преглед на промените)

LG G3 има сигурен ъпдейт до Marshmellow. Флагман е, със сигурност има по-хубава камера, по-хубав дисплей и е малко под P1 като мощ. Но има и други глезотий, като Quick View Case, Qi Wireless Charging, по-хубав вуншен вид, OTG, Slim Port (подобно на MHL).

• Автор

G3 един приятел много го оплю, засега се стремя към Nexus 6 ?

Да подчертая, игри не играя на телефона. Фейсбук, снапчат, месинджър, клипчета, някой филм, батерията е за предпочитане да изкарва поне цял ден.

И е за предпочитане да не му се чупят неща като бутони, каквито проблеми често имат бюджетните телефони, в случая Nexus 6 е флагман, но на HTC-то бутона година и половина вече и си работи перфектно.

Колкото до Lenovo P1 виждам просто един оскъпен P70 с малко по-голяма батерия, че процесора му е още по-зле...Колкото до дисплей, при Nexus 6 е 1440p, а паметта 3 гб, процесора е 805, което ще рече най-бързия четириядрен, а поддръжката е от Google ;)

Редактирано от ЛЕВСКИ ВЕКОВЕНЪ (преглед на промените)

преди 19 часа, DanteJKL написа:

Вземи си Xiaomi Redmi Note 3 и дори ще ти остант парички да си харчиш. Тел. е 8 ядрен, 3ГБ Рам , 4G LTE, 5,5 1080P display

Телефона е много добър, но марката не е много на почит заради липсата на гаранция.

http://www.gsmarena.com/newscomm-16060.php

Версията за Индия е по интересна. А на 24 ще представят Mi 5 

http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_5-6948.php

• Автор
преди 2 часа, DanteJKL написа:

Вземи си Xiaomi Redmi Note 3 и дори ще ти остант парички да си харчиш. Тел. е 8 ядрен, 3ГБ Рам , 4G LTE, 5,5 1080P display ..

Да кажем, че избера него, откъде ще дойде за малко време ? Ще го чакам един месец, не че няма да се забавя толкова с купуването на телефона, но ако го поръчам и се окаже, че не дойде. Честно казано телефона е хубав, но не знам колко поддръжка ще получи, дали ще поддържа андроид 6 ? Ами 7, вярно 6 излезе сега, но телефон не се купува за 3 месеца ползване.

http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Xiaomi-Redmi-Note-3-FDD-Mobile-Phone-MTK6795-Helio-X10-Octa-Core-5-5-1920X1080P/342812_32547144072.html

Ето взимаш си го с доставката с DHL и за една седмица е при тебе без митници без нищо.

Ще получи 6. А ако не пристигне - disput и си връщаш парите.

• Автор

Честно казано не ми харесва тая работа с тези китайски телефони, може да са качествени, но с гаранцията работата е голям минус, а както казах моите телефони винаги ходят по няколко пъти в сервиза. За пример- няма две години и HTC-то 2 пъти съм го връщал в сервиза. Какво ще стане ако трябва да си плащам 1 или 2 пъти разходите за Xiaomi-то, а после да го чакам...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.