Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на телефон до 600 лв

Featured Replies

преди 18 часа, ЛЕВСКИ ВЕКОВЕНЪ написа:

Да кажем, че избера него, откъде ще дойде за малко време ? Ще го чакам един месец, не че няма да се забавя толкова с купуването на телефона, но ако го поръчам и се окаже, че не дойде. Честно казано телефона е хубав, но не знам колко поддръжка ще получи, дали ще поддържа андроид 6 ? Ами 7, вярно 6 излезе сега, но телефон не се купува за 3 месеца ползване.

Вземи прочети малко за марката. 

В момента актуалната стабилна версия на Miui е V7.0.1 андроида е 4,4 за по старите модели и 5 за новите. Почти всички ще получат андроид 6.

Батерията на редми ноут 3 е уникална, тествах с клипове от тубата апарата изгасна на 9 час.Девет часа дисплей. С али експрес не рискуваш нищо, или почти нищо. Два пъти отварям диспути заради изтичаш срок и двата пъти до десет дни ми връщат парите. Внимаваи от кои търговец поръчваш има репутация и т.н

Митницата е на късмет, през последния месец нищо не са миспирали.и

• Отговори 90
  • Прегледи 8,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор
преди 1 минута, П.е.т.ъ.р написа:

Вземи прочети малко за марката. 

В момента актуалната стабилна версия на Miui е V7.0.1 андроида е 4,4 за по старите модели и 5 за новите. Почти всички ще получат андроид 6.

Батерията на редми ноут 3 е уникална, тествах с клипове от тубата апарата изгасна на 9 час.Девет часа дисплей. С али експрес не рискуваш нищо, или почти нищо. Два пъти отварям диспути заради изтичаш срок и двата пъти до десет дни ми връщат парите. Внимаваи от кои търговец поръчваш има репутация и т.н

Митницата е на късмет, през последния месец нищо не са миспирали.и

Прочетох за марката, че са 4-тия производител в света, че са качествени, че Miui били добри, но честно казано, ако имам избор ще избера позната марка като LG, Motorola, Samsung, HTC дори.

Редактирано от ЛЕВСКИ ВЕКОВЕНЪ (преглед на промените)

преди 5 минути, ЛЕВСКИ ВЕКОВЕНЪ написа:

Честно казано не ми харесва тая работа с тези китайски телефони, може да са качествени, но с гаранцията работата е голям минус, а както казах моите телефони винаги ходят по няколко пъти в сервиза. За пример- няма две години и HTC-то 2 пъти съм го връщал в сервиза. Какво ще стане ако трябва да си плащам 1 или 2 пъти разходите за Xiaomi-то, а после да го чакам...

Xiaomi би по продажби Apple и Samsung в Китай. Да не забравяме и операциаоната система MIUI. 

Отностно поръчката от Алиекспрес. До сега не съм имал проблем да връщам нещо обратно заради проблем.Стига да спазваш някои елементарни правила при-покупка от Али, проблеми няма да имаш.

• Автор

То хубаво, но проблема с гаранцията си остава.

преди 29 минути, ЛЕВСКИ ВЕКОВЕНЪ написа:

То хубаво, но проблема с гаранцията си остава.

Нормално е да имаш такива притеснения, като не си пазарувал от там. Не мисля, че изобщо ще ти се наложи да ползваш гаранция. Стига ти да не счупиш нещо.

До сега от два тел и един таблет не ми се е налагало да полозвам гаранция. Разбира се винаги има изключения. Ако продавача е с добър рейтинг и съответно има добри отзиви от купувачите няма да имаш проблем да си ползваш гаранцията ако ти се наложи. 

• Автор
преди 8 минути, Ziggs kojak написа:

Nexus 6 може но ти си казал телефон до 600 а nexusa е с 200 лв. повече поне.

Намерил съм един нов за 650.

преди 8 минути, Ziggs kojak написа:

Nexus 6 може но ти си казал телефон до 600 а nexusa е с 200 лв. повече поне.

Ти кога ще спреш да даваш мнения без аргументи ?

преди 6 минути, niki292002 написа:

Ти кога ще спреш да даваш мнения без аргументи ?

Какви аргументи искаш?Влез в чичо гоогал и сам виж, че няма нов нексус 6 за под 800 лв.

• Автор
Току що, Ziggs kojak написа:

Какви аргументи искаш?Влез в чичо гоогал и сам виж, че няма нов нексус 6 за под 800 лв.

Наистина в чичо "гоогал" са по толкова, но аз съм намерил нов с гаранция за 650.

преди 4 часа, ЛЕВСКИ ВЕКОВЕНЪ написа:

Намерил съм един нов за 650.

Пич, задай си въпроса защо цената от около 1000 лева за месец и половина вече се срина и спокойно се купува в диапазона 650-750 лева.
Всъщност и сам можеш да прочетеш по форумите и мненията на ползвателите.

преди 2 часа, ЛЕВСКИ ВЕКОВЕНЪ написа:

За OnePlus One какво ще кажете ?

Много по-добре е да се ориентираш към някой такъв модел, ако питаш мен.

пп. Ето ти един чисто нов, а и фирмата я знам.

• Автор
преди 17 минути, algor написа:

Пич, задай си въпроса защо цената от около 1000 лева за месец и половина вече се срина и спокойно се купува в диапазона 650-750 лева.
Всъщност и сам можеш да прочетеш по форумите и мненията на ползвателите.

Много по-добре е да се ориентираш към някой такъв модел, ако питаш мен.

пп. Ето ти един чисто нов, а и фирмата я знам.

Просто много ми харесва дисплея на Nexus 6, поддръжката и добрите параметри, каква е причината ? Има някакви недостатъци, или ? LG G Flex 2 ще го счупя с този извит екран, той няма и предпазни стъкла за него предполагам, така че от раз ще си го закова. Резолюцията му е по-ниска...

"  Ето ти един чисто нов, а и фирмата я знам. "

Ти фирмата че я знаеш го знаем, но питащият явно нищо не разбита от телефони и още 4 листа да му напишете, ако го купи, пак ще го счупи.

" Намерил съм един нов за 650. "

Щом си намерил , какво още чакаш?

• Автор

Не че не разбирам от телефони, просто последния път, когато следях пазара беше през 2014-та година и не знам в момента кои са топ моделите ;)

Стана въпрос за G FLEX2 още в началото на темата, но предпочитам да взема нещо с по-хубав дисплей. Говоря за 1440p, защото е за предпочитане и също добър Support от Google.

Редактирано от ЛЕВСКИ ВЕКОВЕНЪ (преглед на промените)

преди 2 минути, ЛЕВСКИ ВЕКОВЕНЪ написа:

Не че не разбирам от телефони, просто последния път, когато следях пазара беше през 2014-та година и не знам в момента кои са топ моделите ;)

Няма ТОП МОДЕЛ за 650 лева приятел! Хептен не си в час! Топ моделите започват от 1200 лева нагоре!

• Автор
Току що, ПОТРЕБИТЕЛ 65 написа:

Няма ТОП МОДЕЛ за 650 лева приятел! Хептен не си в час! Топ моделите започват от 1200 лева нагоре!

Това го знам-става въпрос за нещо втора ръка евентуално и с добра поддръжка и хубав дисплей. Предпочитам щом ще е LG да е G4 или G3, или евентуално Nexus 5X, който не разполага с особено добър дисплей.

Това го знам-става въпрос за нещо втора ръка евентуално и с добра поддръжка и хубав дисплей. Предпочитам щом ще е LG да е G4 или G3, или евентуално Nexus 5X, който не разполага с особено добър дисплей.

Ако ти намерим, ще го купиш ли или ще си останем само с писането? Нали знаеш, че на претенциите помагат само...парите?

преди 3 минути, ЛЕВСКИ ВЕКОВЕНЪ написа:

Явно съм пропуснал факта, че може и втора ръка.

За мен при това положение темата приключва с препоръката да вземеш LG G4.

Току що, ПОТРЕБИТЕЛ 65 написа:

Ако ти намерим, ще го купиш ли или ще си останем само с писането? Нали знаеш, че на претенциите помагат само...парите?

Да вземем да му дадем с теб по 25 лева (общо 50), та белким го стимулираме да не прави тема 73 страници, а? :45:

• Автор
преди 6 минути, algor написа:

Явно съм пропуснал факта, че може и втора ръка.

За мен при това положение темата приключва с препоръката да вземеш LG G4.

Да вземем да му дадем с теб по 25 лева (общо 50), та белким го стимулираме да не прави тема 73 страници, а? :45:

Не че ми е много смешно, ама G4 в момента гаранционни втора ръка няма, Nexus 6 казвате, че е зле, незнайно защо. Предложиха ми се LeTV-та, Xiaomi-та. Едните били фирма за кабелна в китай, пък другите били 4-тите производители в света, търся нещо качествено и съм задал изискванията, дали искате да ми помогнете си е ваша работа, ако ми помогнете ще съм благодарен, ако не живи и здрави. LG G3, оказа се, че прегрявал, дисплея ставал жълт... Като вариант за втора ръка имам и Lenovo vibe z2 pro, Samsung Note 4...

Не че ми е много смешно, ама G4 в момента гаранционни втора ръка няма

Ти къде ги търсиш?

• Автор
Току що, algor написа:

Ти къде ги търсиш?

В продавалника.

Note 4-ката е перфектен телефон и ако се побира в бюджета ти, е много добър избор.

• Автор
преди 1 минута, algor написа:

Нито един не в София, следователно няма как да го купя през Еконт. Тоест има как, но предпочитам да видя телефона, а не да го разгледам в рамките на 15 минути.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.