Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на телефон до 600 лв

Featured Replies

преди 11 минути, ЛЕВСКИ ВЕКОВЕНЪ написа:

Нито един не в София, следователно няма как да го купя през Еконт. Тоест има как, но предпочитам да видя телефона, а не да го разгледам в рамките на 15 минути.

Без думи съм от цялата наглост и безочие да въртиш и сучеш 20 дена и накрая да кажеш ей така, между другото, че трябвало от София да го купиш...

А бе я се оправяй и си чупи главата с боклуците, какво се занимавам и аз.

• Отговори 90
  • Прегледи 8,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Наглост и безочие ? Добре. Мерси за предложенията, просто се подразбира, че нещо за 600 лева не се купува през куриерската служба. Малко е странно, че трябва да се чувствам виновен, след като съм помолил за помощ, следователно претенциите са моите след като аз купувам телефон, тоест не става да дам 600 лева и да остана недоволен. Мерси за помощта все пак.

Ако знаеш, как да оглеждаш, и 10 минути ще ти стигнат. А ако не знаеш и 2 часа няма да ти стигнат. Нали си наясно, че дори и при лична среща продавача няма безкрайно търпение и време ?

Айде, имам излишен Самсунг S5 Neo, с почти пълна гаранция (на 2 месеца е) отключен, пълен комплект + стъклен протектор на екрана Самсунг и UltraSlim TPU гръб за 550лв ;-)

Пп: батерията кара 4 дни, не се шегувам.

преди 12 минути, ЛЕВСКИ ВЕКОВЕНЪ написа:

Наглост и безочие ? Добре. Мерси за предложенията, просто се подразбира, че нещо за 600 лева не се купува през куриерската служба. Малко е странно, че трябва да се чувствам виновен, след като съм помолил за помощ, следователно претенциите са моите след като аз купувам телефон, тоест не става да дам 600 лева и да остана недоволен. Мерси за помощта все пак.

Приятел!

Уважавам мнението ти , ако и тук заплащаше за помощ, но това не е така. Претенции тук не можеш да имаш а единствено тогава, когато плащаш посоченият артикул. Не забравяй, че можеше да няма никакви мнения по твоя въпрос. Тук всичко се прави на добра воля. Цени труда на хората, които по някакъв начин си губят от времето, за да ти са полезни. За това в Америка ти вземат 50$ като нищо! А при адвоката само поздрава ти е безплатен!

Не се обиждай, но честно казано, S5 Neo е по-кофти от оригиналния S5, както всички Neo серий на Samsung.

• Автор
преди 6 минути, ПОТРЕБИТЕЛ 65 написа:

Приятел!

Уважавам мнението ти , ако и тук заплащаше за помощ, но това не е така. Претенции тук не можеш да имаш а единствено тогава, когато плащаш посоченият артикул. Не забравяй, че можеше да няма никакви мнения по твоя въпрос. Тук всичко се прави на добра воля. Цени труда на хората, които по някакъв начин си губят от времето, за да ти са полезни. За това в Америка ти вземат 50$ като нищо! А при адвоката само поздрава ти е безплатен!

Благодарен съм за помощта, но защо трябва да се чувстваме виновни за нещо и да нарушаваме добрия тон ? И аз съм помагал на много хора тук в другите раздели, доколкото си спомням, дори и на вас, така че помощта е взаимна ;)

Мислех за S5 Neo, но поддръжката, която предполагам няма да е никаква, както беше при С3 ме спира. А също и цената му никак не е ниска, при положение, че имам оферта за Note 4 за 600 лева ;)

Един приятел от класа има такъв и дисплея доста ми хареса, ще го разгледам утре и ще реша кое да взема.

Редактирано от ЛЕВСКИ ВЕКОВЕНЪ (преглед на промените)

преди 4 минути, ЛЕВСКИ ВЕКОВЕНЪ написа:

Благодарен съм за помощта, но защо трябва да се чувстваме виновни за нещо и да нарушаваме добрия тон ? И аз съм помагал на много хора тук в другите раздели, доколкото си спомням, дори и на вас, така че помощта е взаимна ;)

Към никой от форума нямам нито лоши намерения, нито лоши чувства. Към вас също. Понякога, а тук твърде често е излишно да изпишем 10 страници с препоръки и питащия на ум да си каже"..абе, що не си.....майката" и да се скрие под друг ник! Както и често се получава. Пожелавам ви успех във избора.

Кой е казал, че S5 Neo е върха.на сладоледа? Потребителя иска телефон за среден.бюджет. Ето предложение. Не искам да питам кое му е предимството на S5, че ще чуя я премиум материали (пластмаса от марс) или четец на отпечатъци за 200лв + ....

Той и за това колегата няма да си купи телефон, отново. И той и разбиращи го тикат към ултра модерен мега функционален супер супер смартфон, ама на цената на среден бюджет ! ? Няма такива, щом и Шяоми не ми харесаха, няма шанс.

ПП:Опитвам се да ти помогна или най-малкото да спазвам добрия тон. Обаче става малко безобразно. Я да ми оферираш Note 4 за 600 лв с гаранция, чисто нов, за да взема 2-3, става ли ? Говориш несвързано, чул от някой в час, недочул в междучасието.... Под 800лв не можеш да го помиришеш официално !

преди 17 минути, niki292002 написа:

Не се обиждай, но честно казано, S5 Neo е по-кофти от оригиналния S5, както всички Neo серий на Samsung.

Посочи ми 3 разлики, заради които да даде човек 200лв + ?

http://www.phonearena.com/phones/compare/Samsung-Galaxy-S5,Samsung-Galaxy-S5-Neo/phones/8202%2C9526

Редактирано от Topper (преглед на промените)

Рейтинга на Phonearena и на потребителите, Gorilla Glass 3, камерата можеш и сам да видиш, USB 3.0 и MHL. А, както и ти каза, Fingerprint сензора и сензора за пулса.

Горила глас на кое :) Ако вярваш на реклами, да ти покажа надраскан в джоба S5?

MHL да ми кажеш кога ще ползваш, както и сензора на пулса.... ако случайно ти е важно по медицински причини да следиш скоростта на пулса си, моля предварително да ме извиниш. Камерата виждам, задна еднакви, предни в полза на Нео? Нищо не спомена за процесора?

Не, че защитавам телефон, с който съм се набутал (за втори път се набутвам със Самсунг за близките ми, но ми затвърди решението да се насоча към класни китайци, вместо към корейци)

За това го и продавам горкия, неразпечатан :)

MHL си ползвам. Fingerprint сензора ако го имах, щях да го използвам. А относно камерата:

Btk21ji.png

Мисля, че тук няма какво да кажеш.

А пък относно процесора: (SM-G903F е S5 Neo)

DTsuyUT.png

:-D нищо няма.да казвам, от синтетични тестове на влачещи телефони ми дотегна. Никой не задължавам, самият аз съм се набутал със самсунг...за последно.

PS: Както казах - синтетични тестове:

Никога не вярвай на такива, особено без да си ги пипнал! 

А на клипа, който си снимал горе, ревюъра препоръчва Neo, а S5 за игри или на мен така ми се е сторило?

Редактирано от Topper (преглед на промените)

На MultiCore-а разбира се, че този с повечето ядра ще изкара повече, но S5 е по-мощен в приложенията и игрите. А S5 Neo в мултитаскинга. Но аз все още казвам, че S5 си струва повече. А, също и ми харесва повече като визия. :) (S5 Neo ми се вижда някак си по-дървен)

• Автор

Ако ще е нещо като S5 ще е G3 с 32 гигабайта, дисплея на С5 е по-орязан и паметта. Засега се придържам към Note 4 или Nexus 6, само не разбрах какви са проблемите на Nexus 6 ?

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

Взех Nexus 5 като временно решение, дали ще го ползвам или продавам в последствие ще реша, мерси за помощта.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.