Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Конфигурация за игри до 2500лв.

Featured Replies

на 15.01.2016 г. at 10:56, vallatan написа:

Съжалявам, но съм объркал цифрите! Става въпрос за тази карта: http://most.bg/video-karti/sapphire-r9-390x-8g-gd5-lite.html

Иначе, както вече казах, досега винаги съм бил с карти на nVidia, но съдейки по това което четох и гледах като ревюта R9 390х е някъде в средата между gtx970 и 980, та в този ред на мисли предпочитам, ако няма да е R9 да отделя още 200лв. и да взема 980, макар да не съм много сигурен до колко си заслужава.

В средата грънци. Ако и намалиш детайлите така, че да и отърва, ще са равни, че може и по-бърза да е някъде. Само че гледай какво става, когато всичко е на макс и имаш нормални за игра кадри, а не 20-30:

http://www.overclockers.ru/lab/74061/test-videokarty-amd-radeon-r9-380x-2048-mbajt-v-aktualnyh-igrah.html

За да разбереш как се представя GTX980, просто гледай резултатите с клока, които са едно към едно с GTX980. За мен си е чиста набутвация да вземаш тая ламя, която на всичко отгоре е и доста по-скъпа:

2016-02-07_193905.jpg

Всички нови игри вървят добре на новите карти на NVIDIA, Които не са вече толкова нови. Същото обаче не може да се каже за новите-стари видеокарти на АМД. Не се набутвай с карта на АМД при тия цени. Ако са стотина  лева надолу, човек да се замисли. Но при тия цени, NVIDIA  е много по-добрата и качествена покупка. 

• Автор

Както и да е, вече се преориентирах към gtx 980 или 980ti, за втората се чудя дали ще е удачна комбинацията с i5 6600k, защото доста различни мнения виждам из нета.

• Автор

Благодаря на всички за помощта! Компонентите ми пристигнаха и сега чакам да ми ги сглобят в магазина. Бюджета набъбна до 2900, но мисля, че  си заслужаваше.

Това са чарковете: http://nikem-bg.net/cart/54203p1r54144p1r54869p1r48235p1r53762p1r45242p1r54252p1r52373p1rf.html

Кутията ми е NZXT S340 бяла. Обща стойност от под моста с отстъпките 2916лв.

Редактирано от vallatan (преглед на промените)

Първо честито! 980Ti  е най-добрия избор. Що се отнася до спъването...зависи какво разбираш под спъване. Ако целта ти е да хванеш 60  fps  при максимални детайли, то може би единствено при Crysis 3  би имал минимални проблеми с клокнатия i5 6600K. Друга игра не знам, която би се опънала. ...

Писах нещо и за охладителя, ама карай...

Редактирано от Кико (преглед на промените)

• Автор

Не че ми е досвидяло, просто не бях много наясно какво трябва да е, защото като цяло даже не мислех да взимам отключен процесор, а и тия в магазина го одобриха. Ако трябва да бъда честен на мен ми изглеждат еднакви повечето :D 

Иначе, ако не дай си Боже създава проблеми, ще го заменя с каквото трябва.

преди 2 минути, vallatan написа:

Не че ми е досвидяло, просто не бях много наясно какво трябва да е, защото като цяло даже не мислех да взимам отключен процесор, а и тия в магазина го одобриха. Ако трябва да бъда честен на мен ми изглеждат еднакви повечето :D 

Иначе, ако не дай си Боже създава проблеми, ще го заменя с каквото трябва.

Не, не, прав си. Просто тоя охладител може би ще дойде малко слабичък. Добре би било да се вземе нещо по-яко. 

• Автор

Ще го видим охладителя до къде ще го добута, но на този етап ще търся монитор, че моят Самсунг много ме разочарова. Мислех си, че като го вържа с HDMI  ще стане още по-добре, а  той стана по-зле и явно ще трябва да търся нещо ново .

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.