Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с ASUS ROG GL552VW - CN211D

Featured Replies

• Автор
преди 22 часа, ExaFlop написа:

А като деинсталира предишния видео драйвър, почисти ли след него?

http://www.wagnardmobile.com/?q=node/55

Всичко се почисти,иначе проблеме е открит не е в драйвър,излезна на aida64 overheathing 45%,и самата дънна платка и ограничава производителноста и затова не работела правилно,закаран е в оторизиран сервиз на АСУС,за да го заменят с нов или евентуално да отстранят самият проблем.Иначе благодаря много за информацията която споделихте и ми помогнахте с каквото сте можли,и ако може отговора да се направи важен защото може още някой да има същият проблем.Благодаря

• Отговори 79
  • Прегледи 7,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

И как се съгласиха в сервиза? Нали бил нормален тоя режим на работа?

Нал у сервизо беха казали ,че е наред !?

• Автор
Току що, ExaFlop написа:

Значи от технополис първо пратиха лаптопа в пик компютърс,и от там казаха че е нормално,а тази фирма е подфирма някаква,не истинският сервиз който се занимава с асус,след това компютъра е изпратен в мост компютърс,а мост са оторизирани за асус,незнам защо от пик казаха че всичко е наред а от другият сервиз не,аз си мисля че на тези пичове не им се е занимавало да тествам да гледат и т.н.Даже говорих със асус българия ама те нищо не ми помогнаха

преди 2 минути, ExaFlop написа:

Аз щи кажа бре .....занесили са го в най-близкия сервиз ,дето са го прегледали софтуерно само.Щото ако го беха занесли в гаранционен сервиз едва ли щяха да го върнат толкова бързо лаптопа.Все пак става въпрос за скъпа машина :)

• Автор
Току що, McLane написа:

Аз щи кажа бре .....занесили са го в най-близкия сервиз ,дето са го прегледали софтуерно само.Щото ако го беха занесли в гаранционен сервиз едва ли щяха да го върнат толкова бързо лаптопа.Все пак става въпрос за скъпа машина :)

даже не съм го носил в същият сервиз,а в друг и от там се прати в мост,чрез самият сервиз,даже пича пред мен тества видео картата и ми каза че не е наред.Иначе повече в технополис сервиз не.

Те Технобакалията сервиз нямат бре ,те са само продавачи на илюзии и мечти :)

• Автор
Току що, McLane написа:

Те Технобакалията сервиз нямат бре ,те са само продавачи на илюзии и мечти :)

имат рекламации,чрез тях,ама какво да ти говоря пълни шматароци са.

А как ще ти се зачете рекламация/гаранция? Технополис

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

• Автор
Току що, ExaFlop написа:

А как ще ти се зачете рекламация/гаранция?

Зачетена е,в сервиза където го карах нито са го отваряли нито нищо,само тестваха с аида64 и веднага се разбра проблема,и те го пратиха към мост,катпо предварително се говори с тях,и казаха че може да се изпрати без рекламационният отдел на технополис,дал сам гаранционна карта,касова бележка,кутия,абе всичко както го купих им го дадох,сега ще чакам да се обадят за да си го взема пак от сервиза,защото те го пратиха не аз.

Значи могат да не ти го връщат? Ти лаптоп не си купувал :)

Ти в Технобакалията ли го занесе първия път?Щото ако е там е трябвало да го приемат срещу приемо-предавателен протокол след оглед за външни забележки и да го пратят в оторизиран сервиз .Те нямат експертност да дават мнение дали е наред машината ,те са само посредник между клиент и гаранционен сервиз!Аз за тва казвам ,че от там се купуват само батерии за дистанционно :)

• Автор
Току що, ExaFlop написа:

Ще го върнат,нали е говорено и с асус българия и с мост,всичко е точно

Току що, ExaFlop написа:

BTW регистрира ли си продукта в сайта на Асус

да имам,нали тази регистрация където би трябвало да ти върнат парите

Току що, McLane написа:

Ти в Технобакалията ли го занесе първия път?Щото ако е там е трябвало да го приемат срещу приемо-предавателен протокол след оглед за външни забележки и да го пратят в оторизиран сервиз .Те нямат експертност да дават мнение дали е наред машината ,те са само посредник между клиент и гаранционен сервиз!Аз за тва казвам ,че от там се купуват само батерии за дистанционно :)

имам приемо предавател протокол като го носих първо там.

Аз за тва преди няколко дена питах "НОСЕН ЛИ Е В ГАРАНЦИОНЕН СЕРВИЗ" :)

• Автор
Току що, McLane написа:

Аз за тва преди няколко дена питах "НОСЕН ЛИ Е В ГАРАНЦИОНЕН СЕРВИЗ" :)

казах че съм го носил.

Като гледам май малко се оспами темата.

Редактирано от SearchOfSunrise
Допълване на информация (преглед на промените)

преди 2 минути, SearchOfSunrise написа:

Ще го върнат,нали е говорено и с асус българия и с мост,всичко е точно

да имам,нали тази регистрация където би трябвало да ти върнат парите

имам приемо предавател протокол като го носих първо там.

Начи те не са го пращали в сервиза въобще :) ..............има една комисия за защита на потребителите ,подай един сигнал.Щото ако е носен в оторизиран сервиз тря има становище относно какво е състоянието на продукта и да се отбележи в гаранцията ,че машината е била преглеждана в гаранционен сервиз

• Автор
Току що, McLane написа:

Начи те не са го пращали в сервиза въобще :) ..............има една комисия за защита на потребителите ,подай един сигнал.Щото ако е носен в оторизиран сервиз тря има становище относно какво е състоянието на продукта и да се отбележи в гаранцията ,че машината е била преглеждана в гаранционен сервиз

Помислих си го,няма написано нищо,даже се очудих защо ми го върнаха още на другият ден,а сега като е при тях,казаха че можело да отнеме от 5 до 15 дни.За сега няма да пускам нищо в КЗП

Аз ко съм на теб отивам и вдигам скандал пред управителя ,щото тая машина струва 2 бона не е 5 стинки !

• Автор
Току що, McLane написа:

Аз ко съм на теб отивам и вдигам скандал пред управителя ,щото тая машина струва 2 бона не е 5 стинки !

не съм такъв човек,ама ако не стане веднага ще отида.

Иначе съм много довелен от момчета в сервиза в пловдив,само при тях ще ходя ако ми се наложи нещо.Заеха се с моят проблем и го пратиха където трябва,обадиха се където трябва.

Ако има някой от пловдив мога да му ги пропоръчам.

Извинявам се за спама,но ми дожаля за момчето.Тия от технополис май на доброто ни възпитание разчитат.Преди години си купих неработещо двд от тях.Върнах го след половин час и ми казаха да го оставя,щели да го дадат на сервиз.Току що купено и на сервиз?И аз не съм такъв човек,както казва SearchOfSunrise.Обаче такъв скандал спретнах на управителя,че мъжът ми се скри вън в колата.Смениха двд-то,въпреки политиката на фирмата си,не винаги става с добро.

Даа, понякога добрият тон е точно тоя. Да не говорим, че би трябвало да ти вземат стоката и без ник'ви приказки да ти върнат парите. Дори и да е работеща. Неее, това в България не моожее.

• Автор
преди 2 минути, ExaFlop написа:

Даа, понякога добрият тон е точно тоя. Да не говорим, че би трябвало да ти вземат стоката и без ник'ви приказки да ти върнат парите. Дори и да е работеща. Неее, това в България не моожее.

Няма и да стане според мен това в България.

След като върнат лаптопа ще споделя мнение,даже може да отворя някаква тема във форума(ако няма така)за оторизирани сервизи,в Градовете из България,защото не е един сервиз не са два,а са страшно много,и човек да се чуди къде да иди,ако му се налож(ама дано не се налага на никой).

Сервизите се указват в гаранционната карта. За различните изделия са различни.

Никой няма ти върне парите ,единствено при 3 посещения в гаранционен сервиз се дава нов продукт със гаранция оставащата на стария .Още повече ,че магазина няма право да казва дали машината е повредена или не ,те са посредник между купувача и гаранционния сервиз .

• Автор

Ама не пречи да има такава тема във форума,на някой ако му потрябва помощ,било за гаранционна или негаранционна дейност.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.