Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на "Издържлив" смартфон

Featured Replies

S30 е с харектеристики на телефон от 200 лева, а е 550.....

Ако прочетеш отзива в Pazaruvaj на човека, който си е купил С30, ще се изплашиш !!!

Препоръчвам ти един хибриден кейс и стъклен протектор- няма чупене, вярно след много изпускания конектори, дъно се развалят, но го има при всеки телефон, дисплея поне не се чупи, изпускал съм мойто HTC, което екрана му е 4.7, но стъклото около него като се добави си става 5-5.2. Изпускал съм го върху камък с дисплея надолу, не се шегувам, само протектора се спука. Ако вземеш едно Sony Z3 Compact ще си доволен от производителност, ще е компактен, а колкото по-малък, толкова по-труден за чупене, не си се представям аз, където съм се засилил 6 инчов телефон да взимам, но както и да е. Един приятел има Cat S50, телефона е добър, но само дотам, стар андроид-гадна камера, гаден дисплей, за предната камера да не говорим ! Колко е водоустойчив също не знам, след като неговия след потапяне в 5 сантиметра вода почна да вибрира. Cat не са фирма за телефони, което ще рече, че по-голяма китайщина от тяхната няма, тоест поръчали са на някой дребен производител в Китай да им ги произвежда, а качеството не е особено добро, извинявай, но Alcatel Pixi 3 с подобни параметри като на S30 се намира в продавалник за по 60-70 лева чисто нов. Xiaomi Mi4C, Mi4i е перфектен вариант, понеже не са толкова големи, a Mi4 е страхотен телефон, наистина, ето ти линк, много по-бърз е от С30 и ще получи андроид 6,а паметта, процесора, дисплея нямат база за сравнение с Кат-а.

преди 19 минути, ЛЕВСКИ ВЕКОВЕНЪ написа:

...

Само един уточняващ въпрос - за C30 ли говориш, или за S30 ? Щото споменаваш и двата варианта.

CAT S50 покрива всички изисквания на автора :)

Ако потребителят търси наистина издръжлив телефон с издръжлива батерия мога спокойно да му препоръчам това - http://www.gsmarena.com/huawei_mate_8-7239.php

За съжаление мисля, че все още го няма в свободна продажба, поне в България, а доколкото съм разглеждал и в Европа. Като цяло всичките му характеристики са изключителни, както и дизайнът. Със сигурност ми харесва повече от Айфоните...

Редактирано от nikosa1986 (преглед на промените)

преди 5 минути, nikosa1986 написа:

Ако потребителят търси наистина издръжлив телефон с издръжлива батерия мога спокойно да му препоръчам това - http://www.gsmarena.com/huawei_mate_8-7239.php

За съжаление мисля, че все още го няма в свободна продажба, поне в България, а доколкото съм разглеждал и в Европа. Като цяло всичките му характеристики са изключителни, както и дизайнът. Със сигурност ми харесва повече от Айфоните...

Кое по-точно му е издръжливото с 6 инчов дисплей, без почти никакво покритие и Gorilla Glass ? (лесно се чупи, но трудно се драска)

преди 3 минути, niki292002 написа:

Кое по-точно му е издръжливото с 6 инчов дисплей, без почти никакво покритие и Gorilla Glass ? (лесно се чупи, но трудно се драска)

Ако не се лъжа, този Huawei е с Gorilla Glass 3, което е химически заздравено и с доста добри свойства, непозволяващи лесно чупене и особено надраскване. Може да има телефони и с по-издръжливи стъкла, но в комбинация с много издръжливата батерия мисля, че си заслужава. Да не говорим за останалите му параметри..

преди 43 минути, jhoro написа:

Само един уточняващ въпрос - за C30 ли говориш, или за S30 ? Щото споменаваш и двата варианта.

S30, препоръчвам xiaomi mi4, но не бих го взел за себе си, защото ще го строша.

преди 53 минути, nikosa1986 написа:

Ако не се лъжа, този Huawei е с Gorilla Glass 3, което е химически заздравено и с доста добри свойства, непозволяващи лесно чупене и особено надраскване. Може да има телефони и с по-издръжливи стъкла, но в комбинация с много издръжливата батерия мисля, че си заслужава. Да не говорим за останалите му параметри..

То и S4 е с Gorilla Glass 3, ама искаш ли да ти покажа какво стана след първото изпускане ? Нямам снимка за да ти покажа, но ще ти кажа - дисплея стана на сол.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.