Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Paypal - добавяне на банкова сметка

Featured Replies

преди 6 часа, haidukpikaso написа:

ейй да бяхте казали да вляза в Активиране бе хора

то там стоят

няма кой да ми каже че трябва да ги активирам аз се чудя що няма никой те стояли и чакали да ги приема

:coins:

Ти след регистрацията в пейпал,за да активираш акаунта,чак сега ли потвърждаваш имейла си там?

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

преди 1 минута, Димитър 59 написа:

Ти след регистрацията в пейпал,за да активираш акаунта,чак сега ли потвърждаваш имейла си там?

не, много пъти съм влизала за да го разучавам не че много разбрах де ама сега с преводача криво ляво го разбрах какво иска къде да натисна - да приема парите и че вече влезли ли там всеки мож да ги вземе нещо такова

аз направо после като посъбера ще ходя в банката си и от там инструкции ще дават ми за какво ще им плащам 1.50 евро ще обясняват ще активират

2 евро транзакцията пък, ама то за българите няма никога да я има тая екстра тяхната си американската - директен превод

важното че мисията успешна благодаря на всички които се включиха в мъките ми :wors:

сега да отида у няколко сайта да им натрия муцуните че сайта не е скам както го плюеха, е платиха хората

• 1 месец по-късно...

Интересно, как някакъв мангал от Тунис се е опитвал да ми влезне в пей-пала 3 поредни пъти през интервал от месец разлика, и всеки път профилът ми там е бил заключван, с цел безобаснот. Та айпито на тунизийският мангал е  ''210.02.15.103'' и след като го въведох в гугъл, попаднах на тази тема, забавно? Е, понеже мейла ми към пей-пал е регнат  с ''абв'',  за пореден път разбирам, че това е най-скапаната поща на света, всеки може да ти я хакне и да има достъп до личните данни без никакъв проблем, а отгоре на всичко скапаняците от ''абв'' по никакъв начин не поемат отговорност нито пък, предпазват потребителите си от кибер атаки, затова съвета ми е, никой да не ползва ''абв'' пощата, най-малко като връзка към банковата си сметка или подобни( пей-пал) ако иска парите му и личните му данни да останат конфиденциални и лични такива.

''Your Account is on hold!
You can resolve this now.

Suspicious activity have been spotted using your account from : IP : 210.02.15.103 , Tunisia , 01/03/2016 

It looks like someone else may have acces to your account, so we've temporarily locked it to keep your personal informations in safe. To unlock your account, you may need to pass a security check. Note that attempting to access someone else's account is a violation of PayPal's terms. It may also be illegal.

To reset your account access please click "Reset my account" and provide the information needed to reset your account and help us secure your transactions:''

• 1 година по-късно...

направих си регистрация чрез сметка преди няколко дни, но се оказа, че не работят с пощенска банка, защо регистрацията ми се осъществи в такъв случай, не мога и да прехвърля пари в баланса на пей  пал

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.