Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с преинсталация от win10 на 7

Featured Replies

преди 1 час, jhoro написа:

Ако е с Home Edition е още по-кофти - забелязахте ли, че в оня документ M$ говорят за даунгрейд само на Windows 10 Pro и Windows 10 Enterprise.

Аз мисля, че лаптопа си е лаптоп и HDD си е като HDD и ако на автора не му се нрави windows 10 не е проблем да се направи формат и да си сложи каквато си поиска ос.

преди 33 минути, nikolela написа:

Аз мисля, че лаптопа си е лаптоп и HDD си е като HDD и ако на автора не му се нрави windows 10 не е проблем да се направи формат и да си сложи каквато си поиска ос.

Ти си мисли, ама там някъде се крие кой ... BIOS-а. И той казва, че НИ МОЖИ.

преди 39 минути, _nib_ написа:

Novicorp Remove Windows 10 Spying Features 1.2.0000 Portable

http://www.ghacks.net/2015/08/05/donotspy10-configure-windows-10-privacy-settings/     Да следят,следят,колко да следят хората.

Видя ли какво са им писали от M$

Цитат

We strongly suggest customers do not install applications of this nature. These types of third-party apps can alter the way the system operates, creating future problems and changing important settings and features.

Ние силно препоръчваме на клиентите да не инсталират приложения от този характер. Тези видове приложения на трети страни могат да променят начина, по който системата работи, създаване на бъдещи проблеми и промяна на важни настройки и характеристики.

Нищо чудно след време, Уиндоус 10 с подобни корекции, просто да спре да работи.

преди 18 часа, jhoro написа:

Видя ли какво са им писали от M$

Нищо чудно след време, Уиндоус 10 с подобни корекции, просто да спре да работи.

Те по дефолт са длъжни да плашат гаргите.,,Ако ползвате нелегален уиндоус системата е изложена на риск,дрън дрън"Само требе някой да им вЕрва.Дет се вика Ако Мохамед не отиде при планината-сговорна дружина слепи ги ражда.

Редактирано от _nib_ (преглед на промените)

По тяхната логика, ако си изтегля 1 песен вече ми застрашава сигурноста.

преди 1 час, _nib_ написа:

Те по дефолт са длъжни да плашат гаргите.,,Ако ползвате нелегален уиндоус системата е изложена на риск,дрън дрън"Само требе някой да им вЕрва.Дет се вика Ако Мохамед не отиде при планината-сговорна дружина слепи ги ражда.

Много се отклонихме от темата. Дали на някой му харесва Уин10, защо и всичко останало - има си специална тема.

Даже е добре - ако наминава модератор насам - твоите два последни поста, моите два и още някой да се преместят във въросната тема.

• Автор

Добър вечер, мерси за съветите някой от тях ще ги имам на предвит, та днес бях до един сервиз, обясних му как възникна проблема и да ми форматира нарда. Но ми каза, че може да е изгоряло дъното или рама и зе да ми ги изрежда (За момент се стъписах, ама съм на 100% сиг, че не и от изброените неща, както и да е , каза ми да пробвам по гаранционен път да го оправя) понеже може да е бил прегрял, голям смях да прегрее на 20-тия ден :D (имам core temp + това има няква програмка за няква джаджа да ухлажда по-добре)  повече от 60° не е качвал  (играл съм euro truck 2 на ултра графика като гледам клипове и ползвам нета или няква програма държи 25-27°) но тва е друга тема, сега вече не знам, ще звънна тия дни като съм свободен на HP да му мислят все пак си има гаранция, и ще пиша като го оправят какъв е бил проблема,  искренно съм ви благодарен за отделеното си време, лека вечер и приятна седмица :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.