Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Смартфон за до 900 лв.

Featured Replies

Ще се ползва за най-вече за интернет с постоянно включен 3G,игри от време на време,желателно да държи поне 1-2 дни.Да не забива и да работи нормално.За сега съм се спрял на два модела: LG G4 и HTC One E9 plus.Мнение за тези два модела(чел съм много за тях,но искам ваше мнение).Може да предлагате нещо друго за този бюджет,но предпочитам да се придържам към познати марки.Ще се взима най-късно другата седмица от технополис или техномаркет.Благодаря предварително! :)

Редактирано от marto99 (преглед на промените)

• Отговори 73
  • Прегледи 5k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор
преди 10 минути, Stilian Hadzhiev написа:

+1 за Г4-то. Батерията е достатъчно голяма, изкарвам цял ден и ми остават ~25-30 %.

От колко време го имаш?

• Автор
преди 1 минута, Stilian Hadzhiev написа:

Разликата м/у кожата и пластмасата е... :Д само гърба :Д но иначе да

Е да :)

Ако не беше само от техномаркет и технополис можеше да се намери и Samsung S6 за под тези пари.

• Автор

Аз не искам да рискувам от сайтове знам,че някои ще кажат,че има и доказани магазини.

S6 и S6 Edge не са с лоши батерии.

LG G4 е добър вариант. Бих ти препоръчал Motorola Moto X Pure Edition... Горе/долу същия хардуер като LG-то, но е с доста изчистен интерфейст и получава бързи ъпдейти, което е доста важно и рядко в света на Андроид. Проблемът е, че не се предлага все още в България.

Sony Xperia Z5 Compact мисля, че струваше г/д толкова - хардуера е по-добър, но пък е с 4.7" (мисля) екран и може да ти дойде малък, не знам.

Хардуера на сонито НЕ е по добре :) снапдрагон 810 тротва при натоварване, а за батериите на с6, не мога да кажа от 1во лице, но един приятел има и много се оплаква.

• Автор

Значи за сега като вариант ми остава LG G4.

Аз предлагам да не се купува от технотата.

1. Цените са 2 пъти по-големи

Ами всъщност това е.

Иначе за тези пари - чакаш mate 8

A относно snapdragon 810 - щом казвате че е слаб, g4 е с 808 който е по-слаб така че....

Редактирано от Ultimate Computers (преглед на промените)

преди 4 минути, Stilian Hadzhiev написа:

Хардуера на сонито НЕ е по добре :) снапдрагон 810 тротва при натоварване, а за батериите на с6, не мога да кажа от 1во лице, но един приятел има и много се оплаква.

Не е точно по темата, но ще се радвам да обясниш какво имаш в предвид под "снапдрагон 810 тротва при натоварване". Как хардуера на сонито да не е по-добър? Хем по-мощен процесор, хем по-добра батерия.

Еми леко се преувеличава според мен. По новите модели, сред които е и Z5, са с по-нова версия на чипа и има подобрения спрямо първите устройства - LG G Flex 2, например. Вдига температура, но определено не надвишава границите. Играл съм си както с Z5, така и с Nexus 6P и след доста време игране и всякакви неща ръцете ми не пареха. Да, не  държи дай-добрите температури, но е с 2 ядра повече и с по-добро видео, ако не се лъжа.

Редактирано от M4R1Y4N (преглед на промените)

• Автор

Да питам само струва ли си покупка на смартфон който вече е на почти година?Не съм запознат много с това и затова се допитвам до вас.

преди 51 минути, marto99 написа:

Да питам само струва ли си покупка на смартфон който вече е на почти година?Не съм запознат много с това и затова се допитвам до вас.

Чакай малко mate 8!

• Автор
преди 11 минути, Ultimate Computers написа:

Чакай малко mate 8!

Аз видях,че официално е излязъл,но в България кога ще дойде?

преди 5 минути, Ziggs kojak написа:

LG G3 ? По евтин е с 300 лв. от G4 пък огромна разлика няма в двата телефона.

Ти сериозно ли?

преди 5 часа, marto99 написа:

Ще се ползва за най-вече за интернет с постоянно включен 3G,игри от време на време,желателно да държи поне 1-2 дни.Да не забива и да работи нормално.За сега съм се спрял на два модела: LG G4 и HTC One E9 plus.Мнение за тези два модела(чел съм много за тях,но искам ваше мнение).Може да предлагате нещо друго за този бюджет,но предпочитам да се придържам към познати марки.Ще се взима най-късно другата седмица от технополис или техномаркет.Благодаря предварително! :)

Добре де, спрял си се на един от актуалните топ модели, харедва ти и те устройва бюджета.
Тестван и проверен от потребителите модел с една от най-добрите камери в света.

За чий ти е да търсиш други модели, недоказани или нови, които тепърва ще си показват дефектите и странностите и ще се чакат ъпдейти за премахването им?
Не те разбирам...

• Автор
преди 17 минути, algor написа:

Ти сериозно ли?

Добре де, спрял си се на един от актуалните топ модели, харедва ти и те устройва бюджета.
Тестван и проверен от потребителите модел с една от най-добрите камери в света.

За чий ти е да търсиш други модели, недоказани или нови, които тепърва ще си показват дефектите и странностите и ще се чакат ъпдейти за премахването им?
Не те разбирам...

Значи реших ще се купува LG G4 вероятно другата седмица,а може и тази и когато се сдобия с него ще споделя с вас.Много ви благодаря за помощта,а и той е на промоция за 899 лв до 4 Февруари така че тогава най-късно ще съм взел :)

И още един въпрос: Аз ще го взимам с кожената версия а иначе от къде мога да си взема допълнителен пластмасов оригинален заден капак?

Редактирано от marto99 (преглед на промените)

преди 15 минути, marto99 написа:

Значи реших ще се купува LG G4 вероятно другата седмица,а може и тази и когато се сдобия с него ще споделя с вас.Много ви благодаря за помощта,а и той е на промоция за 899 лв до 4 Февруари така че тогава най-късно ще съм взел :)

И още един въпрос: Аз ще го взимам с кожената версия а иначе от къде мога да си взема допълнителен пластмасов оригинален заден капак?

Аз в моята кутия имам и пластмаса, освен кожения.
Иначе на много места има всякакви капаци и кожени и пластмасови.
Някой по-запознат с това какво има в дадените различни модели да те ориентира къде има кожа и пластмаса, за да търсиш конкретния модел.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.