Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Смартфон за до 900 лв.

Featured Replies

• Автор

Защото имам познат с Сони само,че Зед 5 и много хвали марката.

А каква беше разликата между кожената версия в черно и кафяво?

Редактирано от marto99 (преглед на промените)

• Отговори 73
  • Прегледи 5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Айде бе човек, още ли се маеш. Разлика няма. А аз от няколко дни съм с маршмелоу ;) Дойде ОТА. Говорят,че батерията е по-добре, но аз не мога да кажа все още, но може би 1 идея по-добре  :)

Редактирано от Stilian Hadzhiev (преглед на промените)

• Автор

Тази седмица ми казаха от Технополис,че ще им доставят модела и тогава ще купувам.Предпочитам да отида на място в магазина,но ако не им го доставят тези дни ще правя поръчка.

Айде със здраве, и да земеш да го махаш тая гума. :Д такова хубаво гръбче, а ти ше му сложиш гума за 2 лева.

• Автор
Току що, Stilian Hadzhiev написа:

Айде със здраве, и да земеш да го махаш тая гума. :Д такова хубаво гръбче, а ти ше му сложиш гума за 2 лева.

Иначе ще се износи или надраска затова.

• Автор
преди 2 минути, Stilian Hadzhiev написа:

Хахаха :Д Както и да е ;) Позлвай си го със здраве

Благодаря!Колко време да го зареждам за първи път?

• Автор
преди 3 минути, Stilian Hadzhiev написа:

Новите батерии не работят на същия принцип, както преди 10 години. Зареждай до 100 и си готов ;)

Ясно,а да минавам ли на андроид 6.0 или да стоя още на 5.1?И ако да колко време отнема защото имам 35% батерия?

Минавай докато още не си си направил всички настройки. Макар, че аз ползвах ЛГ Бекъп и ми върна всички настройки без проблем, дори си архивирах едно приложение, и ми го върна и си работи всичко точно :)

• Автор
преди 4 минути, Stilian Hadzhiev написа:

Минавай докато още не си си направил всички настройки. Макар, че аз ползвах ЛГ Бекъп и ми върна всички настройки без проблем, дори си архивирах едно приложение, и ми го върна и си работи всичко точно :)

А 35% батерия ще стигне ли да се надстрои до 6.0?

Ше стигне ама що да рискуваш ? Разреди го 1во до 0 , включи го за 2-3 часа да се зареди и чак тогава ъпгрейдвай ?

• Автор
преди 5 минути, Stilian Hadzhiev написа:

Ше стигне ама що да рискуваш ? Разреди го 1во до 0 , включи го за 2-3 часа да се зареди и чак тогава ъпгрейдвай ?

Добре благодаря ти за помощта! :)Само последен въпрос.Трябва ли да махам сим карта и картата с памет при ъпгрейда?

• Автор
преди 8 минути, Stilian Hadzhiev написа:

Не.

Добре.

• Автор

Как се прави скрииншот,че още не съм разбрал?

• Автор
преди 26 минути, Stilian Hadzhiev написа:

Quickmemo+ или Voldown + power едновременно

Мерси

Андроид 5.1 и 6.0 не се различават много според мен.

Голям съм индианец не мога да си създам папка за някои приложения.:no-no:

• Автор

Струва ли си да му сложа стъклен протектор?Според вас ще има ли нужда и смисъл от такъв?

преди 7 часа, marto99 написа:

Струва ли си да му сложа стъклен протектор?Според вас ще има ли нужда и смисъл от такъв?

Да струва си естествено (мое мнение) ! Стария ми телефон Samsung Galaxy S5 за 17 лева със слагането ( протектора е 15 лева а 2 лева е поставянето) и след 3-4 месеца ползване неволно го изпуснах на цимент и се пукна протектора махнах го и на другия ден отидох и си сложих пак същия ;)  Зависи какъв купуваш :) И след това си взех дебел силиконов гръб и просто е здравеняк отвсякъде :D Давам ти съвет просто а ти си решаваш какво да правиш :) Няма лошо да се подсигуриш се пак телефона ти не е за 200-300 лева :D 

Редактирано от ayo1337 (преглед на промените)

• Автор
преди 10 часа, ayo1337 написа:

Да струва си естествено (мое мнение) ! Стария ми телефон Samsung Galaxy S5 за 17 лева със слагането ( протектора е 15 лева а 2 лева е поставянето) и след 3-4 месеца ползване неволно го изпуснах на цимент и се пукна протектора махнах го и на другия ден отидох и си сложих пак същия ;)  Зависи какъв купуваш :) И след това си взех дебел силиконов гръб и просто е здравеняк отвсякъде :D Давам ти съвет просто а ти си решаваш какво да правиш :) Няма лошо да се подсигуриш се пак телефона ти не е за 200-300 лева :D 

Благодаря за мнението! :) Според някои не било добре да се слага защото при опит за активация трябва да повториш пак за да го отключиш и,че при опит за махане можело да се натроши стъклото и имало опасност да се отлепи тъча.Или ако го изтървеш с протектор имало вероятност при счупване да засегне и самия дисплей.Можеш ли да ми предложиш някой бг сайт от където мога да поръчам качествен такъв и мога ли да го поставя в домашни условия или да ходя в сервиз?

преди 1 час, marto99 написа:

Благодаря за мнението! :) Според някои не било добре да се слага защото при опит за активация трябва да повториш пак за да го отключиш и,че при опит за махане можело да се натроши стъклото и имало опасност да се отлепи тъча.Или ако го изтървеш с протектор имало вероятност при счупване да засегне и самия дисплей.Можеш ли да ми предложиш някой бг сайт от където мога да поръчам качествен такъв и мога ли да го поставя в домашни условия или да ходя в сервиз?

Пълни глупости са да мислиш че влияе по някакъв начин на дисплея на телефона ! Но от друга страна може да ако е някое менте или евтин може ;)  Значи не разбирам много от стъклени протектори :D Но ако имате в вашия град сервиз или магазин за аксесоари за телефони отиди там ;)  Ето и 2 предложения : http://xn--80aaonhzpeb.net/products/TEMPERED-GLASS-SCREEN-PROTECTOR-LG-G4.html и този : http://casebg.net/aksesoari-lg-g4/4292--tempered-glass-lg-g4.html  

Лек ден :) 

• Автор
преди 43 минути, ayo1337 написа:

Пълни глупости са да мислиш че влияе по някакъв начин на дисплея на телефона ! Но от друга страна може да ако е някое менте или евтин може ;)  Значи не разбирам много от стъклени протектори :D Но ако имате в вашия град сервиз или магазин за аксесоари за телефони отиди там ;)  Ето и 2 предложения : http://xn--80aaonhzpeb.net/products/TEMPERED-GLASS-SCREEN-PROTECTOR-LG-G4.html и този : http://casebg.net/aksesoari-lg-g4/4292--tempered-glass-lg-g4.html  

Лек ден :) 

И на теб.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.