Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Смартфон за до 900 лв.

Featured Replies

В комплекта си има пластмасов капак.

• Отговори 73
  • Прегледи 5k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор
преди 18 минути, M4R1Y4N написа:

В комплекта си има пластмасов капак.

А добре защото като гледах ревюта на модела в кутиите нямаше и затова питам.:)

Редактирано от marto99 (преглед на промените)

• Автор

Обаче като гледам никъде няма наличен в техномагазините G4 в Добрич.Имаше го в версията с кафява кожа,а сега самия артикул го няма.

преди 58 минути, marto99 написа:

Обаче като гледам никъде няма наличен в техномагазините G4 в Добрич.Имаше го в версията с кафява кожа,а сега самия артикул го няма.

Докато се наканиш да си го купиш ще няма и самия модел G4.

• Автор
преди 5 минути, * СТЕФАН * написа:

Докато се наканиш да си го купиш ще няма и самия модел G4.

Вчера го имаше.Както и да е ще търся другаде.

преди 6 минути, marto99 написа:

Вчера го имаше.

Не е важно "вчера" то е минало време. По е важно дали ще го има докато се наканите! Това е един много добър телефон и във кутийката му има и това, което искате. А нали като го купувате ще го отворите поне да го погледнете. Или на юнашко доверие?

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор
преди 6 минути, * СТЕФАН * написа:

Не е важно "вчера" то е минало време. По е важно дали ще го има докато се наканите! Това е един много добър телефон и във кутийката му има и това, което искате. А нали като го купувате ще го отворите поне да го погледнете. Или на юнашко доверие?

Разбира се,че за какво ще го купувам иначе.

преди 2 минути, marto99 написа:

Във форума лесно ги вършим нещата. Давай да видим наяве!

преди 1 минута, marto99 написа:

Човека с най добри намерения за да те предпази че тука в последно време имаше едни теми на прецакани или надцакани купувачи де ревяха като обрани евреи. Един си купил (платил)  немска фурна а му пробутали печка Раховец в бракувано състояние, друг си разменил телефона а получил скъпо не работещо устройство което може да служи просто за декорация, че така ...

Отваряйте си очите какво купувате имаше предвид *СТЕФАН*

• Автор

Явно ще изчакам докато имат в наличност в Добрич.

преди 43 минути, marto99 написа:

Явно ще изчакам докато имат в наличност в Добрич.

А защо не си го купиш онлайн, като имаш и безплатна доставка?

Пък като ти го доставят пак си го огледай, включи го и т.н. преди да го приемеш.

• Автор

Аз ще ходя утре на място в магазин на Технополис или Техномаркет.И само да питам това,че в онлайн сайта LG G4 не е в наличност в Добрич това не означава,че го няма в наличност в самия магазин на място?

на 1/26/2016 at 20:20, marto99 написа:

Аз видях,че официално е излязъл,но в България кога ще дойде?

Не знам, но съвсем скоро, не бързай с това G4

• Автор

Днес ходих в Техно магазините в Добрич,но имат само версията с 2 сим карти която е над бюджета ми и вероятно ще имат другата седмица в наличност и тогава ще отида.

преди 28 минути, marto99 написа:

Днес ходих в Техно магазините в Добрич,но имат само версията с 2 сим карти която е над бюджета ми и вероятно ще имат другата седмица в наличност и тогава ще отида.

Като го купиш напиши. Тук никой не те пита какво има и къде си ходил. Ще ти повярваме, ако те видим със него на снимка. Иначе си последният мечтател! Не е нужно да пълниш темите със спам!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 22 часа, * СТЕФАН * написа:

Като го купиш напиши. Тук никой не те пита какво има и къде си ходил. Ще ти повярваме, ако те видим със него на снимка. Иначе си последният мечтател! Не е нужно да пълниш темите със спам!

OFF

Голяма част от темите пускани тук обикновено са колкото да има какво да пишем. Рядко пускащите теми постват снимки и инфо какво са си купили.

Аз примерно си показвам винаги покупките и благодаря на хората насочили ме към дадена играчка.  

Колко от вас го правят? Колко от вас са благодарили и показали снимки на покупките си?

Който е безгрешен нека хвърли първия камък.

• Автор
преди 6 минути, П.е.т.ъ.р написа:

OFF

Голяма част от темите пускани тук обикновено са колкото да има какво да пишем. Рядко пускащите теми постват снимки и инфо какво са си купили.

Аз примерно си показвам винаги покупките и благодаря на хората насочили ме към дадена играчка.  

Колко от вас го правят? Колко от вас са благодарили и показали снимки на покупките си?

Който е безгрешен нека хвърли първия камък.

Когато го купя ще кача снимки с него.

преди 17 часа, marto99 написа:

Когато го купя ще кача снимки с него.

Аааа не говорех за теб. А по принцип

От 2003г. съм регистриран тук и съм видял какво ли не, рядко някои качва снимки на придобивките си.

А през годините имаше теми от тунинг на коли до компютри, телевизори за хиляди левове и накрая нищо. 

Лека вечер и дано намериш модела които търсиш. 

• Автор
Току що, П.е.т.ъ.р написа:

Аааа не говорех за теб. А по принцип

От 2003г. съм регистриран тук и съм видял какво ли не, рядко някои качва снимки на придобивките си.

А през годините имаше теми от тунинг на коли до компютри, телевизори за хиляди левове и накрая нищо. 

Лека вечер и дано намериш модела които търсиш. 

Благодаря!Лека и на теб.

• Автор

Извинявам се че продължавам да спамя в темата,но ще поръчвам онлайн а Sony Xperia Z3 е на промоция.Въпроса е дали си заслужава сонито или да поръчвам елджито?Дали си заслужава по-стар модел като Зед 3?Или да остана на варианта G4?

Еми  Sony Xperia Z3 е на ниво ЛГ Г3.Ама дай да видим промоцията има ли смисъл няма ли ?

При горе-долу еднакви цени, аз лично бих избрал LG.
Сони-то не е лош апарат, но в крайна сметка е въпрос на предпочитание и ако те кефи повече, взимай него.
Не очаквай някой да избере вместо теб, а иначе из форумите е писано много за Z3.
Прочети и избирай.

• Автор
Току що, algor написа:

При горе-долу еднакви цени, аз лично бих избрал LG.
Сони-то не е лош апарат, но в крайна сметка е въпрос на предпочитание и ако те кефи повече, взимай него.
Не очаквай някой да избере вместо теб, а иначе из форумите е писано много за Z3.
Прочети и избирай.

Да все пак избора е мой,но като характеристики LG е по добър все пак е 6 ядра а сонито 4.Аз не държа толкова много на дизайна,а на това което е вътре и затова ще взема LG-то като финален вариант и когато се сдобия с него ще постна снимки с него,за да не си помислите,че и аз правя като някои да пускам теми за убиване на време. :)

Ако не се лъжа и доколкото помня при Сони-то имаше един проблем и той е с разлепянето на дисплеите.
Може и да бъркам, но ще ме поправи някой, ако е така.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.