Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Смяна на автостъкла?

Featured Replies

Здравейте! Един камион, движещ се пред мен, ми хвърли камъче, което удари по предното стъкло и го спука от дясната страна. Пукнатината е доста голяма и определено се вижда. След три седмици мъжът ми се прибира от чужбина и искам до тогава да съм го сменила. Моля ви да ми препоръчате читав сервиз, който да се справи навреме. Близо до нас има сервиз на Pilkington и се чудех дали да не го пробвам. Някой от вас ползвал ли е услугите им? Иначе съм чувала добри отзиви за сервизите на "Кобра". Ще се радвам да прочета мнения по темата от патили си. Предварително благодаря :)

Редактирано от ostavime (преглед на промените)

преди 3 минути, SisyIv написа:

Здравейте! Един камион, движещ се пред мен, ми хвърли камъче, което удари по предното стъкло и го спука от дясната страна. Пукнатината е доста голяма и определено се вижда. След три седмици мъжът ми се прибира от чужбина и искам до тогава да съм го сменила. Моля ви да ми препоръчате читав сервиз, който да се справи навреме. Близо до нас има сервиз на Pilkington и се чудех дали да не го пробвам. Някой от вас ползвал ли е услугите им? Иначе съм чувала добри отзиви за сервизите на "Кобра". Ще се радвам да прочета мнения по темата от патили си. Предварително благодаря :)

Здравейте!

И при мен се случи абсолютно същото :) Камъче изпод гумите на товарен камион, и имам около 15см. пукнатина на предното стъкло. Мислех да не го сменям, но ме посъветваха, че пукнатината ще се увеличи от неравностите по пътя и вибрациите от тях..

Днес звънях в Кобра, като за моета старо Волво ми казаха 160лв. което включва демонтаж/монтаж и разлепяне на винетка, застраховка и преглед от старото и залепянето им на новото..

Стъкло от морга ще е най-евтино,разбира се след като го огледате добре.Мъжът ви така или иначе ще разбере ако си познава колата :) .

Не казахте каква е колата и от кой град сте !

Аз не мога да разбера, защо трябва да се крие от мъжа си, след като няма вина за инцидента. Подобно нещо може да се случи на всеки водач. По-добре да звънне на мъжа си и да каже какво се е случило. Той като си дойде ще оправи повредата. Иначе ще стане по-лошо.

преди 4 часа, Емил Костов написа:

Аз не мога да разбера, защо трябва да се крие от мъжа си, след като няма вина за инцидента. Подобно нещо може да се случи на всеки водач. По-добре да звънне на мъжа си и да каже какво се е случило. Той като си дойде ще оправи повредата. Иначе ще стане по-лошо.

Мъжът ѝ, преди да замине, може да е казал - "Да не си пипнала колата", обаче... и сега... :)

Иначе, аз от "Кобра" не съм доволен, макар че ми го препоръчаха. Миналата Коледа някакви келеши счупиха задното стъкло на колата на брат ми. Влязох в сайта на "Кобра", изпратих им запитване, като попълних всичко, което се изисква и така и не дочаках отговор.

И трябва да се крием ли. Ще стане по-лошо. Не искам да коментирам връзката на дамата, но е смешно мъж да каже, да не си пипнала колата. Да не кажа, че е трагично просто.

преди 3 часа, Емил Костов написа:

И трябва да се крием ли. Ще стане по-лошо. Не искам да коментирам връзката на дамата, но е смешно мъж да каже, да не си пипнала колата. Да не кажа, че е трагично просто.

Ами, ако дамата и преди е имала разни произшествия с колата, може и до забрана да се е стигнало. Не, че нещо против нея, просто си приказвам. :)

• Автор
на 2/3/2016 at 18:04, Богатир написа:

Здравейте!

И при мен се случи абсолютно същото :) Камъче изпод гумите на товарен камион, и имам около 15см. пукнатина на предното стъкло. Мислех да не го сменям, но ме посъветваха, че пукнатината ще се увеличи от неравностите по пътя и вибрациите от тях..

Днес звънях в Кобра, като за моета старо Волво ми казаха 160лв. което включва демонтаж/монтаж и разлепяне на винетка, застраховка и преглед от старото и залепянето им на новото..

Лелее, 160 лв., ужас! Ще се влиза в разходи... :(

Иначе колата е Рено, аз съм от София.

Благодаря за информацията! Май ще е най-добре да отида на място в сервиз тогава.

Ти нямаш ли Каско! Ако имаш, то си завеждаш щетата, а повечето застрахователи предлагат замяна на пукнатото стъкло в определен сервиз! Ако нямаш Каско - лошо! И да не си хукнала към официалният сервиз на Рено, че ще ти потъмнее косата   (гледам аватара ти на блондинка) ;)

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...
Иначе колата е Рено, аз съм от София.

То хубаво Рено, ама какво? Рено имат една камара модели.

на 4.02.2016 г. at 18:28, Black Power написа:

И да не си хукнала към официалният сервиз на Рено, че ще ти потъмнее косата   (гледам аватара ти на блондинка) ;)

В сервиза на Рено (на Христо Ботев) ми показаха табела "Цена за труд - 42 лева на час" (ако правилно съм запомнил).

преди 2 часа, jhoro написа:

То хубаво Рено, ама какво? Рено имат една камара модели.

В сервиза на Рено (на Христо Ботев) ми показаха табела "Цена за труд - 42 лева на час" (ако правилно съм запомнил).

40 лв на час искат в оторизиран сервиз на Опел в Благоевград.

Току що, A.com написа:

40 лв на час искат в оторизиран сервиз на Опел в Благоевград.

Това беше преди година - година и нещо, значи ... инфлация. Сори.

преди 40 минути, jhoro написа:

Това беше преди година - година и нещо, значи ... инфлация. Сори.

Ами, и моята информация е за края на лятото миналата година.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.