Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на телефон

Featured Replies

Няма как при толкова мощ, с голям дисплей и снимки телефона да издържа 4-5 дена. Освен това и ти си една манджа с грозде. Менюто на Meizu и Xiaomi е много хубаво, ако изобщо си го хващал де.

• Отговори 60
  • Прегледи 4,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
Току що, П.е.т.ъ.р написа:
преди 1 час, ayo1337 написа:

Какво ?

преди 19 часа, ayo1337 написа:

Пиша от таблет, а мобилната версия е отвратителна. Натиснах и без да искам излезе празен пост. Ама така е като се мъча с китайски таблет, менюто му е манджа с грозде. Друго си е ако някой световно известен "производител" си беше лепнал името отпред.

преди 5 часа, niki292002 написа:

Няма как при толкова мощ, с голям дисплей и снимки телефона да издържа 4-5 дена. Освен това и ти си една манджа с грозде. Менюто на Meizu и Xiaomi е много хубаво, ако изобщо си го хващал де.

Като малките деца гледате мощ ? Аз говора за нормални нужди а не играене на игри и някакви тежки задачи ? Това за батерията се обърка много лошо :D  Кое му е хубавото не знам ? Апък за Huawei просто там положението е трагично относно иконите... се едно съм в децката градина на село... Не знам как имаш вкус за външен вид но ти е доста зле :D  !  А това за батерията : еми нормално ако гледаш Xiomi , Meizu  ще имаш да чакаш тези 4-5 дена и то доста ще ги почакаш :D   то не се гледа само МОЩ и да е китайче ми как е отимизирано от към софтуер и доста други работи :D  Да има телефони колкото щеш по големите вериги магазини апък българина тръгва да купува от китайски сайтове ? Това е се едно да имаш врата а да излизаш през прозореца ? :D  :D  :D  Не мога да ви разбера честно.... 

Редактирано от ayo1337 (преглед на промените)

преди 8 минути, ayo1337 написа:

Като малките деца гледате мощ ? Аз говора за нормални нужди а не играене на игри и някакви тежки задачи ? Това за батерията се обърка много лошо :D  Кое му е хубавото не знам ? Апък за Huawei просто там положението е трагично относно иконите... се едно съм в децката градина на село... Не знам как имаш вкус за външен вид но ти е доста зле :D  !  А това за батерията : еми нормално ако гледаш Xiomi , Meizu  ще имаш да чакаш тези 4-5 дена и то доста ще ги почакаш :D   то не се гледа само МОЩ и да е китайче ми как е отимизирано от към софтуер и доста други работи :D  

" Апък за Huawei просто там положението е трагично относно иконите... се едно съм в децката градина на село.."

Със или без иконите, ти наистина си си още в детската градина на село. Я да те чуем що за телефон имаш, на който иконите са ОК и батерията му кара по 4-5 дни! Личните пристрастия си ги запази за себе си.

преди 5 минути, ayo1337 написа:

Опа чакай да не намекваш че големите марки копират китайчетата :D  :D:D  тука вече ме уби ! 

Нямаш проблем : Sony Xperia Z3 Compact ;)  не ми гледай мощ ! не сме в Наса ! Погледни само това : http://news.smartphone.bg/klasatsiya-za-izdrazhlivost-zhivot-na-bateriyata/ Да вметна че държа доста на батерията не ме интересува параметри ама грам даже ;)   

Благодаря за отговора. Хубаво телефонче и на мен ми харесва. Правено къде? Също в Китай! Аз съм с два Huawei и нямам такова усещане като твоето. Ти сигурно си от NASA. А линковете са именно за такива, като теб. На мен не са ми необходими.

Ето желанието на питащият:  " Искам да ми помогнете с избора на телефон избрал съм някои модели но не мога да реша: Le 1S; Meizu MX5; Meizu MX4 ili pro ;iphone 5 ili 5s; приемам и предложения до 800лв. "

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Току що, * СТЕФАН * написа:

Благодаря за отговора. Хубаво телефонче и на мен ми харесва. Правено къде? Също в Китай! Аз съм с два Huawei и нямам такова усещане като твоето. Ти сигурно си от NASA. А линковете са именно за такива, като теб. На мен не са ми необходими.

Япония от кога стана Китай ? А я виж техника на Sony за какви цени говорим ? Не съм казал че са лоши телефони но не ми харесва външният вид на менюто просто изразявам мнение ? Дори и да не са ти необходими сега друг път може да са ти ;)  

преди 4 минути, ayo1337 написа:

Япония от кога стана Китай ? А я виж техника на Sony за какви цени говорим ? Не съм казал че са лоши телефони но не ми харесва външният вид на менюто просто изразявам мнение ? Дори и да не са ти необходими сега друг път може да са ти ;)  

Лъжеш се моето момче, че телефонът ти е "японски" Но темата не е да си говорим, а да напишем нещо, свързано с това, което му харесва на питащият или в най лошият случай да му дадем и ние някакво предложение и за други модели. Нали така?

" Дори и да не са ти необходими сега друг път може да са ти  "

Мен не ме мисли. Няма да питам за следващият, защото отново ще е HUAWEI!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 20 минути, * СТЕФАН * написа:

Нещо стана ... :D защо да се лъжа като се вижда как седят цените и мястото на пазара на Sony ? :D А и доста неща sony правят на другите марки ако си запознат де ? Само това ще ти дам като прост пример и спирам да пиша в тази тема :D - Наскоро си взех нов телевизор и се чудех между sony или samsung ? Същата големина резолюция но samsunga имаше доста повече екстри и възможности но и беше доста по евтин от sony-то защо ? 

преди 9 минути, ayo1337 написа:

Запознат съм много добре.И то не само със SONY а почти с всяка една компания, произвеждаща електроника, но явно все още не си забелязал!  Нищо лично към теб. Уважавам и съм длъжен да уважавам всеки един от ВАС! (множествено число)

Всичко се прави в Китай/Азия евтина работна ръка но и клалифицирана, няма какво да се лъжем натрупаха опит.

От китаец до китаец обаче има огромна разлика, найстина не е само до хардуер.

Вероятно следващият ми апарат отново ще е Xiaomi/Meizu не че не мога да си купя от тук, след два месеца ми изтичат договорите с мобилния оператор но китаеца ми дава двоино повече за парите ми. Довечера ако е актуална още темата ще кача снимки да видиш колко държи батерията на китаеца. Лек ден

преди 9 часа, ayo1337 написа:

Като малките деца гледате мощ ? Аз говора за нормални нужди а не играене на игри и някакви тежки задачи ? Това за батерията се обърка много лошо :D  Кое му е хубавото не знам ? Апък за Huawei просто там положението е трагично относно иконите... се едно съм в децката градина на село... Не знам как имаш вкус за външен вид но ти е доста зле :D  !  А това за батерията : еми нормално ако гледаш Xiomi , Meizu  ще имаш да чакаш тези 4-5 дена и то доста ще ги почакаш :D   то не се гледа само МОЩ и да е китайче ми как е отимизирано от към софтуер и доста други работи :D  Да има телефони колкото щеш по големите вериги магазини апък българина тръгва да купува от китайски сайтове ? Това е се едно да имаш врата а да излизаш през прозореца ? :D  :D  :D  Не мога да ви разбера честно.... 

Кога ще спреш да спориш срещу половината форум ? Мощ се гледа за в бъдеще. По-нова ОС - иска повече мощ. Много ясно, че ще купувам от китайските сайтове. Например, няма как да си купа дисплей от тук за 200 лева (въпреки, че пак е китайски) а няма да го взема директно от китай за 100. Също, както ти казах, магазините тука имат 200%, ако не и 300% надценка.

Отделно, че китайците доста бързо започнаха да завземат пазара. А, не само и мощ, получаваш качествена софтуерна подръжка, хубава визия, качествен дисплей на по-ниска цена. :) Кейсове за тях почти не се продават в България, но нищо не ти пречи да си поръчаш например от Aliexpress 10-15 за цената на която тук ще ти продадат 1-2.

П.П. Почти всички модели на Xiaomi ще получат ъпдейт до 6.0 Marshmellow.

Редактирано от niki292002 (преглед на промените)

преди 1 час, niki292002 написа:

Кога ще спреш да спориш срещу половината форум ? Мощ се гледа за в бъдеще. По-нова ОС - иска повече мощ. Много ясно, че ще купувам от китайските сайтове. Например, няма как да си купа дисплей от тук за 200 лева (въпреки, че пак е китайски) а няма да го взема директно от китай за 100. Също, както ти казах, магазините тука имат 200%, ако не и 300% надценка.

Отделно, че китайците доста бързо започнаха да завземат пазара. А, не само и мощ, получаваш качествена софтуерна подръжка, хубава визия, качествен дисплей на по-ниска цена. :) Кейсове за тях почти не се продават в България, но нищо не ти пречи да си поръчаш например от Aliexpress 10-15 за цената на която тук ще ти продадат 1-2.

П.П. Почти всички модели на Xiaomi ще получат ъпдейт до 6.0 Marshmellow.

Прав си в някой неща ! но доста от китайските смартфони са взели части от тук от там ? Това не го забравяй ! Гледат колкото се може за парите да получиш зверски параметри с deafult андроид и някоя тяхна добавка :)  НЕ спора а изразявам мнение ? И защо слагат толкова ниска цена според теб я се замисли толкова им е качеството ;)   Сега веднага ще кажеш че големите марки си надценяват смартфоните :D То е ясно кое се продава повече няма да пиша повече :D  който е в час с пазара ще говори друго ! Голямо хвалене : https://www.kaldata.com/%D0%A2%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D1%84%D0%BE%D0%BD%D0%B8/%D0%9F%D0%BE%D1%8F%D0%B2%D0%B8%D1%85%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D1%82%D0%B5%D1%85%D0%BD%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%82%D1%80%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-X-108126.html Новия Samsung Galaxy S6 Edge 2 :D  какво става не знам :D поне home копчето да беше тяхно и това не е :D май май само софтуера е техен в този случаи на новия Xiomi Mi5 :D Айде хвали си китайчетата лек ден ;)  

преди 13 минути, ayo1337 написа:

Прав си в някой неща ! но доста от китайските смартфони са взели части от тук от там ? Това не го забравяй ! Гледат колкото се може за парите да получиш зверски параметри с deafult андроид и някоя тяхна добавка :)  НЕ спора а изразявам мнение ? И защо слагат толкова ниска цена според теб я се замисли толкова им е качеството ;)   Сега веднага ще кажеш че големите марки си надценяват смартфоните :D То е ясно кое се продава повече няма да пиша повече :D  който е в час с пазара ще говори друго ! 

90% от електронните елементи се правят в Китай, Тайван и Сингапур и са си със същите параметри на тези, произведени от Philips, Siеmens, Valvo, Motorola и много други.То си има международен стандарт за производство във всяка една област, но явно и това не го знаеш. Защо използват камера на Sony?  Защото вече е направена, с по добри параметри и няма за кога да правят собствена за да произвеждат телефони със камери. A камерата na Sony е с лещи на обектива пък от Карл Цайс - Германия. Ниска е цената на електронните компоненти и модули и работната ръка. Ако се правеше твоето Sony в Америка, цената му на световния пазар нямаше да е като сегашната, а поне 2-3 пъти по висока. Американец не получава надник 5$ на ден, а минимум 50!. Защо визията им прилича на iPhone? Още по просто. Като погледнеш пред теб визията на едно Sony и един iPhon кое по ти харесва? Направи проучване и ще се увериш, 80% от народа ще избере IPhon - а а не Sony - то, което прилича на кутия.Хората си имат дизайнери, които са в крак с времето, как трябва да изглежда техния телефон, за да не стои по витрините на магазина.Самите телефони са направени на "модулният принцип" което ще рече, че една фирма е произвела един от най добрите WI-Fi модули за мобилни телефони и почти всички използват нейният.Не че на Sony или на Motorola са по калпави, но излизат по скъпи. И много други тънкости за които в един завод за телефони има звена от десетки инженери, които много добре обмислят всяко едно производство на нов телефон. Не зная доколко разбираш от такава техника, но явно не си наясно с много неща.А и сигурно си все още млад и не си ги "изучавал " в училище. Отвори си телефона и разгледай как е направен.На една или две основни платки са поставени по няколко модула , които са унифицирани като външен вид, за да се поставят на много изделия, не само от посочена фирма. Така се процедира в съвременния свят с електрониката.Имаш прототип на базов модел и след него следват серии с номера, които покриват различни параметри при различните модели. Има много за коментиране, но тук темата е за съвсем друго.И не на последно място трябва да поставяш китайците. При почти 2 милиарда население, все ще се намерят 20 милиона технически грамотни хора, които знаят много добре как се работи при едно поточно производство на електроника. Да си срещал друга страна по света, която може да се похвали с тези си успехи? Едно време, ако комунистите не бяха продали всичко на безценица, България щеше да е нещо подобно на Китай. Ама тези неща ти явно не можеш да ги видиш, а и не си се старал. Четем и пишем какво сме прочели и какво ни е казал някой си "професор" за телефоните, телевизорите и всичката електроника и не само за нея.Забелязвам че много обичате да спорите, но спорът ви няма никакви реални покрития на разбиране. Приятен ден. Дано си разбрал това, което съм написал за SONY - то.! Фирмата и аз я уважавам и зная много повече от теб за нея!

преди 7 часа, П.е.т.ъ.р написа:

Довечера ако е актуална още темата ще кача снимки да видиш колко държи батерията на китаеца. Лек ден

11988761_10205439271481535_4092450623364  12316561_10205439271961547_7265734982584  12313954_10205439271441534_4513975425538   12274547_10205439272641564_5725135721512

12279125_10205439273001573_1196130862421 

Апарата е Шаоми Редми Ноут 1w имам го точно от една година. 

Не изключвам Wi-Fi, 3G, често ползвам GPSа и слушам музика със слушалки по 4-5 часа на ден.

От месец имам смарт гривна и блутут е непрекъснато включен и пак изкарва по 36 часа.

Игри не играя но сърфирам поне по час дневно. Също и говоря доста, използвам и вайбър поне по час.

преди 4 часа, ayo1337 написа:

Прав си в някой неща ! но доста от китайските смартфони са взели части от тук от там ? Това не го забравяй ! Гледат колкото се може за парите да получиш зверски параметри с deafult андроид и някоя тяхна добавка :)  НЕ спора а изразявам мнение ? И защо слагат толкова ниска цена според теб я се замисли толкова им е качеството ;)   Сега веднага ще кажеш че големите марки си надценяват смартфоните :D То е ясно кое се продава повече няма да пиша повече :D  който е в час с пазара ще говори друго ! Голямо хвалене : https://www.kaldata.com/%D0%A2%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D1%84%D0%BE%D0%BD%D0%B8/%D0%9F%D0%BE%D1%8F%D0%B2%D0%B8%D1%85%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D1%82%D0%B5%D1%85%D0%BD%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%82%D1%80%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-X-108126.html Новия Samsung Galaxy S6 Edge 2 :D  какво става не знам :D поне home копчето да беше тяхно и това не е :D май май само софтуера е техен в този случаи на новия Xiomi Mi5 :D Айде хвали си китайчетата лек ден ;)  

Ако това не е спорене, то тогава аз съм трамвай. Използват части на други фирми, защото са добри. Например, в Iphone  процесорите са си изработка на Samsung. И почти навсякъде се ползва сензора на Sony. Също и в Xiaomi Yi. Размазва GoPro hero/hero + по цена и качество на картината. Все пак, не забравяй и факта, че доста от цената се дължи и на марката. А и какъо казах, в големите магазини цената на апаратите е с около 30-40% по-висока от тези на онлайн магазините.

Също така Xiaomi не харчат пари за реклами на ляво и надясно и точно за това телефоните им са много по-евтини. 

преди 7 часа, * СТЕФАН * написа:

90% от електронните елементи се правят в Китай, Тайван и Сингапур и са си със същите параметри на тези, произведени от Philips, Siеmens, Valvo, Motorola и много други.То си има международен стандарт за производство във всяка една област, но явно и това не го знаеш. Защо използват камера на Sony?  Защото вече е направена, с по добри параметри и няма за кога да правят собствена за да произвеждат телефони със камери. A камерата na Sony е с лещи на обектива пък от Карл Цайс - Германия. Ниска е цената на електронните компоненти и модули и работната ръка. Ако се правеше твоето Sony в Америка, цената му на световния пазар нямаше да е като сегашната, а поне 2-3 пъти по висока. Американец не получава надник 5$ на ден, а минимум 50!. Защо визията им прилича на iPhone? Още по просто. Като погледнеш пред теб визията на едно Sony и един iPhon кое по ти харесва? Направи проучване и ще се увериш, 80% от народа ще избере IPhon - а а не Sony - то, което прилича на кутия.Хората си имат дизайнери, които са в крак с времето, как трябва да изглежда техния телефон, за да не стои по витрините на магазина.Самите телефони са направени на "модулният принцип" което ще рече, че една фирма е произвела един от най добрите WI-Fi модули за мобилни телефони и почти всички използват нейният.Не че на Sony или на Motorola са по калпави, но излизат по скъпи. И много други тънкости за които в един завод за телефони има звена от десетки инженери, които много добре обмислят всяко едно производство на нов телефон. Не зная доколко разбираш от такава техника, но явно не си наясно с много неща.А и сигурно си все още млад и не си ги "изучавал " в училище. Отвори си телефона и разгледай как е направен.На една или две основни платки са поставени по няколко модула , които са унифицирани като външен вид, за да се поставят на много изделия, не само от посочена фирма. Така се процедира в съвременния свят с електрониката.Имаш прототип на базов модел и след него следват серии с номера, които покриват различни параметри при различните модели. Има много за коментиране, но тук темата е за съвсем друго.И не на последно място трябва да поставяш китайците. При почти 2 милиарда население, все ще се намерят 20 милиона технически грамотни хора, които знаят много добре как се работи при едно поточно производство на електроника. Да си срещал друга страна по света, която може да се похвали с тези си успехи? Едно време, ако комунистите не бяха продали всичко на безценица, България щеше да е нещо подобно на Китай. Ама тези неща ти явно не можеш да ги видиш, а и не си се старал. Четем и пишем какво сме прочели и какво ни е казал някой си "професор" за телефоните, телевизорите и всичката електроника и не само за нея.Забелязвам че много обичате да спорите, но спорът ви няма никакви реални покрития на разбиране. Приятен ден. Дано си разбрал това, което съм написал за SONY - то.! Фирмата и аз я уважавам и зная много повече от теб за нея!

Не говора къде са направени елементите и тем подобни сега ! Това ме дразни най-много гледат върхов смартфон на пазара и взимат от него каквото могат да прав си че визията на iphone по се харесва от sony но това не значи че трябва да копирват ? Нали повечето в този сайт хвалят китайските смартфони но защо копирват толкова много големите марки ? Защо не правят по различно от големите марки ? Опа да защото няма да се продаде ако не се копира... не говора кои кое използва а гледаи телефона виж https://www.kaldata.com/%D0%A2%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D1%84%D0%BE%D0%BD%D0%B8/%D0%9F%D0%BE%D1%8F%D0%B2%D0%B8%D1%85%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D1%82%D0%B5%D1%85%D0%BD%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%82%D1%80%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-X-108126.html  ? Какво е това ми кажи защо копирват толкова много неща ? Нали е Xiomi ? Безобразна работа направо поне home бутона да го бяха направили техен но и това не само софтуерният вид е само техен ? Защо хвалите толкова много и предлагате китайските телефони не мога да разбера ? Не говора кое къде се прави сега ! Сега всеки 2-ри китайски смартфон ще е копие на телефон от някоя голяма марка ? Защо трябва въобще да се хабя да пиша за копия на големите марки смартфони ? 

преди 6 минути, ayo1337 написа:

Защо трябва въобще да се хабя да пиша за копия на големите марки смартфони ? 

Кой според теб са големите марки?Ето каква е класацията на един от най популярните тестове.

21033149-content-png.png?w=600  

Цитат

Лидер на пазара е Samsung с дял от 24,3% от всички продажби, докато за същия период миналата година южноорейската компания държеше 20,1%.

Втора е Apple, която бележи отстъпление от 20,1% до 17,9%.

Челната тройка допълва Lenovo - делът на китайския производител също е намалял от 6,6% на 5,5%.

Четвърта позиция заема друг китайски гигант - Huawei, с дял от 5,1%, в сравнение с 6,6% година по-рано.

На пето място е поставена LG, която бележи ръст от 4,2% до 4,5%.

Китайскит доставчик Xiaomi държи шесто място, но отстъпва пазарен дял - от 4,6% до 4,4%.

Седми в списъка е още един китайски играч - ZTE, при който се наблюдава намаление на пазарния дял от 3,6% на 3,5%.

В челната десетка влизат още Coolpad/Yulong, TCL/Alcatel Onetouch и Vivo, докато брандове като Sony и Microsoft изпадат от класацията.

източник гугъл

преди 12 часа, П.е.т.ъ.р написа:

Кой според теб са големите марки?Ето каква е класацията на един от най популярните тестове.

източник гугъл

Е, то в Гугъл излизат милиард тъпотии, написани от болни мозъци.
Това значи ли, че можем да ги цитираме тук и да се позовем на тях за достоверност?

Хайде всички малко по-сериозно да подхождаме, че раздела се омаза вече тотално.

• Автор
на 5.02.2016 г. at 13:25, ayo1337 написа:

А кога ще излезе  Xiomi Mi5

на 24 февруари ще го обявят официално но ще мине поне месец докато излезе в продажба.

Иначе инфото което изтече в мрежата показва доста добре изглеждащ апарат.

Ако не ти се чака два месеца  XiaoMi RedMi Note 3 - Snapdragon version вече е в продажба.

Xiaomi Redmi Note 3 Phone Snapdragon 650 Hexa Core 5.5" 1920x1080

Очертават се доста страдания за тн. големи марки,  има сериозна възможност сегашните най-големи Самсунг и ЛГ, да ги сполети съдбата на японските гиганти от 90-те години, гореспоменатите две фирми изпревариха японците, предлагайки по-широка и по-дълбока продуктова линия с по-ниско качество, но на по-ниски цени. Сега се очертава да ги сполети същата съдба, китайците вече ги удрат доста сериозно в най-популярната сред потребителите технология смартфоните, съвсем скоро, то дори е и факт ще-ги ударят и с телевизорите. Единствено Apple не са особено застрашени защото имат изключително твърда и консулидирана целева група от потребители, нещо повече те могат да утежнят допълнително съдбата на Самсунг и Лг, ако решат да произвеждат продукти конкуриращи въпросните марки. Самсунг направиха грешката да си мислят, че могат да се конкурират с Apple при смартфоните и това доведе до сериозно затягане на коланите при тях, реално Епъл прибира над 90 процента от печалбите в бранша, те могат да си позволят да слагат големи надценки- другите не- андроид потребителите не са толкова консолидиани по отношение на определена марка, те претеглят възможностите и и стината е че за около 200 долара те могат да вземат телефон, който може да прави всичко, което и един самсунг за 1000- 1500 лв., да след 3 години той ще е в по-голяма степен амортизиран от Самсунг-а, но тогава пак за няма и 200 долара се купува нов телефон, който евентуално ще е по-мощен. В този бранш всичките модели са потребителски клас техника, те не залагат на на някакво невероятно качество на вложените материали, труд и контрол-с други думи са на ръба на стандартите за качество-нямат някакви вътрешно производствени свръх високи стандарти, както е при някои марки в други отрасли. В този ред на мисли големи надценки могат да си позволят само Apple, не защото са много по- добри, а заради целевата им група. Почти съм сигурен, че тази група в момента в който Apple навлезе на пазра на телевизори, веднага ще сменят настоящите си с такива на ябълките.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.