Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на телефон

Featured Replies

преди 10 часа, algor написа:

Е, то в Гугъл излизат милиард тъпотии, написани от болни мозъци.
Това значи ли, че можем да ги цитираме тук и да се позовем на тях за достоверност?

Хайде всички малко по-сериозно да подхождаме, че раздела се омаза вече тотално.

Антуту се използва от милиарди потребители и не мисля че резултатите са 

Цитат

написани от болни мозъци

Както и да е според същия този тест към момента 6 и 6S плюс са с най-много точки и размазват конкуренцията, но съвсем скоро това ще се промени.

преди 10 часа, algor написа:

Хайде всички малко по-сериозно да подхождаме, че раздела се омаза вече тотално.

Имате правата да изтриете, преместите и да вкарате всичко в ред. Е този ред няма да се хареса на всички но какво да се прави, такъв е живота.

Мисля си че е крайно време да си имаме тема в която на воля да си спорим, да показваме резултати от тестове и да сравняваме апаратите който имаме.

• Отговори 60
  • Прегледи 4,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 16 часа, spielberg написа:

...Единствено Apple не са особено застрашени защото имат изключително твърда и консулидирана целева група от потребители...

...Почти съм сигурен, че тази група в момента в който Apple навлезе на пазра на телевизори, веднага ще сменят настоящите си с такива на ябълките...

На това му се вика фенщина, не разбиране от ''техника''.

преди 24 минути, skalata_73 написа:

Така е, но е факт. А и от много години качеството (наистина високото и съответно струващо много) не е рентабилно особено за големите компании-печелят тези с качествения маркетинг  и това е в почти всички браншове(пример: и Хайнекен е дълече от добра бира, но не им пука особено). Apple са си извоювали този статут и ще си берат плодовете- до кога, не е сигурно и тяхната сигурно няма да е вечна. 

преди 1 час, skalata_73 написа:

Навремето почти за без пари се сдобих с 4S оператора чиито услуги ползвах ми го даде за едно евро.

Така и не му свикнах, липсваше ми Българскя език в менюто, навигация с която бях свикнал и си имах отметки, разни приложения на който така и не намерих алтернатива ...........и го бутнах в чекмеджето.

И да съм по темата

Цитат

Искам да ми помогнете с избора на телефон избрал съм някои модели но не мога да реша: Le 1S; Meizu MX5; Meizu MX4 ili pro ;iphone 5 ili 5s; приемам и предложения до 800лв.

Телефона да няма дори българки интерфейс, да нямам свобода да инсталирам и трия каквото ми се прииска, да съм ограничен в обема на паметта и т.н

Не знам къде спи комисията за защита на потребителите но според закона нямали БГ меню и описание на български език не могат да го продават в България.

преди 1 минута, П.е.т.ъ.р написа:

Навремето почти за без пари се сдобих с 4S оператора чиито услуги ползвах ми го даде за едно евро.

Така и не му свикнах, липсваше ми Българскя език в менюто, навигация с която бях свикнал и си имах отметки, разни приложения на който така и не намерих алтернатива ...........и го бутнах в чекмеджето.

И да съм по темата

Телефона да няма дори българки интерфейс, да нямам свобода да инсталирам и трия каквото ми се прииска, да съм ограничен в обема на паметта и т.н

Не знам къде спи комисията за защита на потребителите но според закона нямали БГ меню и описание на български език не могат да го продават в България.

Къде го пише това ?

Преди време имах спор с бг. търговец след намесата на комисията за защита на потребителите върнах апарата с основание че няма БГ меню.

Апарата беше за възрастен роднина и без български не ми вършеше работа а в описанието пишеше че има.

Току що, П.е.т.ъ.р написа:

Преди време имах спор с бг. търговец след намесата на комисията за защита на потребителите върнах апарата с основание че няма БГ меню.

Апарата беше за възрастен роднина и без български не ми вършеше работа а в описанието пишеше че има.

На IPhone-те някъде да е споменато, че има българско меню ?

Цитат

Чл. 5. (1) Търговецът е длъжен да предоставя информацията за стоката или услугата в писмена форма или по друг подходящ начин, който позволява възприемането й от потребителя. Когато се предоставя в писмена форма, информацията задължително трябва да е на български език и да е изразена в единиците на величините от Международната система единици SI.

Цитат

Чл. 9. (1) Търговецът е длъжен да предлага на потребителите стоки с етикети на български език или и на български език, с изключение на случаите, когато информацията по ал. 2 може да бъде предоставена чрез използването на широко разпространени символи, като пиктограми и други знаци, които са лесно разбираеми за потребителите, или чрез използването на наименования за произход на стоките, които са общоизвестни.

не си намирам кореспонденцията със Защита на потребителите но според тях освен описание на Български, електрониката телевизори и т.н трябва да има и Бг меню.

преди 16 часа, П.е.т.ъ.р написа:

Антуту се използва от милиарди потребители и не мисля че резултатите са 

Както и да е според същия този тест към момента 6 и 6S плюс са с най-много точки и размазват конкуренцията, но съвсем скоро това ще се промени.

Имате правата да изтриете, преместите и да вкарате всичко в ред. Е този ред няма да се хареса на всички но какво да се прави, такъв е живота.

Мисля си че е крайно време да си имаме тема в която на воля да си спорим, да показваме резултати от тестове и да сравняваме апаратите който имаме.

Може би грешно се изразих, но сега ще се опитам да се поясня.
Видях картинката какво касае, но имах предвид да се цитират резултати, данни и прочие не просто с надписа "източник гугъл", а с линк към конкретния сайт, от който ползвате картинката, данните и всякакви резултати.
Пише си го и в правилата на форума ясно и отчетливо как трябва задължително да посочим източника, от който е взет цитата/картинката/резултата и т.н.

Не, няма да трия мненията ви, защото сте един от потребителите тук, които не само помагат с обосновани и аргументирани мнения, но се стараете и да сте обективен и да бягате от безмисления спам просто ей така за спорта.
А последното ми изречение беше не само към вас, а към всички потребители на раздела, но пък използвах отговора и стана все едно само на вас го казвам.
Извинявам се, ако съм ви обидил по някакъв начин, но е било неволно и не ми е била това целта!

Относно темата за нашите апарати: няма проблем да си я пуснете и вие (който и да е потребител), когато прецените и не виждам нищо лошо в това, но след като го маркирате така, сега ще го направя.

Поздрави и лек неделен ден!

Току що, algor написа:

Може би грешно се изразих, но сега ще се опитам да се поясня.
Видях картинката какво касае, но имах предвид да се цитират резултати, данни и прочие не просто с надписа "източник гугъл", а с линк към конкретния сайт, от който ползвате картинката, данните и всякакви резултати.
Пише си го и в правилата на форума ясно и отчетливо как трябва задължително да посочим източника, от който е взет цитата/картинката/резултата и т.н.

Не, няма да трия мненията ви, защото сте един от потребителите тук, които не само помагат с обосновани и аргументирани мнения, но се стараете и да сте обективен и да бягате от безмисления спам просто ей така за спорта.
А последното ми изречение беше не само към вас, а към всички потребители на раздела, но пък използвах отговора и стана все едно само на вас го казвам.
Извинявам се, ако съм ви обидил по някакъв начин, но е било неволно и не ми е била това целта!

Относно темата за нашите апарати: няма проблем да си я пуснете и вие (който и да е потребител), когато прецените и не виждам нищо лошо в това, но след като го маркирате така, сега ще го направя.

Поздрави и лек неделен ден!

Често пиша от таблет и ми е трудно да давам линкове, от как обновиха форума мобилната версия хич я няма.

Не сте ме обидили и е вярно, че често прекаляваме та затова предложих да се създаде такава тема в която да си спамим на воля.

Лек ден и на вас.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.