Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнение за ''Fiat Stilo 1.9JTD

Featured Replies

Здравейте , искам да ви попитам какво впечетление имате от тази кола.2005 година е 115 коня.Мисля че е по добро решение от Голф 4 или Ауди а3 . Тъй като е по нова о тях и следователно би трябвало да е по добра от тях.Искам да ви попитам за мнение какво бихте казали вие за нея.Искам да ми дадете мнение от техническа страна не от страна на марката.Цената и не се различава от тази на голф-а и ауди-то дали е по добро решение.

Редактирано от stoian32 (преглед на промените)

Зависи как е карана и поддържана, какви са и реалните километри.

• Автор

150 000 според продавача и това което видях аз е доста поддържана,Внос от Италия има много добре водена сервизна история.

Редактирано от stoian32 (преглед на промените)

преди 29 минути, stoian32 написа:

Здравейте , искам да ви попитам какво впечетление имате от тази кола.2005 година е 115 коня.Мисля че е по добро решение от Голф 4 или Ауди а3 . Тъй като е по нова о тях и следователно би трябвало да е по добра от тях.Искам да ви попитам за мнение какво бихте казали вие за нея.Искам да ми дадете мнение от техническа страна не от страна на марката.Цената и не се различава от тази на голф-а и ауди-то дали е по добро решение.

Двигателя е хубав. Един от здравите двигатели на Фиат. Има повече информация в нета. Самият модел Стило, не е кой знае колко добър. Поне според германските техничеси служби. Имай предвид, че това е дизел, на неизвестни километри. Преди да я вземеш. закарай колата в сервиз. Но не някой квартален, е официален за марката.

Съединителя е демпферен, тоест 1000 лв струва. Турбото е консуматив и също струва 1000 лв. Дюзите си имат живот, а там едната струва 400-600 лв.

преди 3 минути, stoian32 написа:

150 000 според продавача и това което видях аз е доста поддържана,Внос от Италия има много добре водена сервизна история.

Значи я караш, в официалния сервиз на Фиат. Ако има сервизна история, там ще ти кажат всичко. И ако през 2012 година, колата е била на 160 000 км, а сега ти я продават на 'само' 150 000, си прави сметка.

• Автор

Ако бяхте на мое място и трябваше да избирате този фиат , голф 4 или ауди а3, кое бихте избрали.Като си направете сметка че фиат-а е много по нов от тях и поне според мен би трябвало и по добър,

Аз на марка не робувам. Взимам по-запазената кола. :) Ауди е много скъпа, за поддръжка кола. Все едно, караш Мерцедес. Без значение от марката, съединител, турбина, дюзи струват повече от колата.

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

на 24 февруари 2016 г. at 14:07, stoian32 написа:

Ако бяхте на мое място и трябваше да избирате този фиат , голф 4 или ауди а3, кое бихте избрали.Като си направете сметка че фиат-а е много по нов от тях и поне според мен би трябвало и по добър,

Нито едно от посочените. Голф4 - беля на главата, особено 1.6 - скоростните кутии късат нитове, после 500лв ремонт. A3 не го помня кво беше, дали нямаше халумин носачи. Фиат-а бива, евтини части, но си е чупеляк. Аз бих си взел VW Vento - лично мнение.  Има 115 коня бензин. Лесно се газифицира. Луда кола е. Има такива с клима и други благинки.

• Автор

Ако някой се пак следи темата за информация искам да кажа , че си взех Фиат Стило вече 2005 година 1.9 дизел 120 коня и просто не мога да си простя че сравнявах тази кола със голф 4 и ауди а3, коли който времето одавна им е минало.

Браво. Остави всички предразсъдъци и приказки за Фиат и т.н. Аз карам служебен Фиат и съм много доволен. Моя е Седичи и във фирмата купихме 30 бр. Нямат никакви проблеми, а направиха по 3 г. и средно по около 80 000 хил. км. 

С правилна поддръжка и експлоатация ще караш дълго. 

• Автор

И аз съм на това мнение че няма значение каква кола караш стига да си я вардиш и потдържаш както трябва.Но найстина спрямо ауди а3 и голф 4 колите който се двоумях да взема вместо нея.Фиата ги води по всички критерий според мен. Бързина , икономичност , возия . Да не говорим че е много по удобен и красив от тях поне според мен и мойте стандарти и много по нов , цената му е на тяхната заради марката че е по малко търсена.аудито а3 и голф 4 са коли който им е отминало времето според мен и когато си взимаш такава ти реално купуваш марката а не автомобила.

Така е колега прав си! Да ти е честита колата, а колегата по-горе ти предлага Венто? Вентото е 10години по-старо от въпросния фиат.Ти питаш за нещо по ново от А3 и Golf 4, а тoй ти предлага Венто, което е седан и е доста по-старо, да не говорим, че питаш за дизел... малко несериозен пост от страна на simtech. Поздрави

Редактирано от ivan93bg (преглед на промените)

на 24 февруари 2016 г. at 14:04, ghostBG86 написа:

Съединителя е демпферен, тоест 1000 лв струва. Турбото е консуматив и също струва 1000 лв. Дюзите си имат живот, а там едната струва 400-600 лв.

Тоз Фиат, наистина, ама наистина е много много по-евтин за подръжка то Голф 4 и А3, където съединителя може да се смени и с такъв за 300лв, турбото - 300 рециклиране(за смяна не съм се нитересувал, но го имам от скоро де). Дюзи? До сега не съм чувал някой да е сменял дюзи та Г4 или А3 заради повреда.

Относно съвета за венто: ами пробвай да го караш на изгоряло масло да видим колко ще издържи. Щото дизелът на венто държи - 20 годишен дизел ще издържи, а нов комън-рейл или помпа-дюза?

Все пак честита придобивка на автора и само безаварийни пътувания!!!

Редактирано от velinsl
дописване (преглед на промените)

• 1 година по-късно...

Здравейте, може да не ми е за тук въпроса, но ще питам все пак. Значи нямам дистанционно за централното и само с резбата отключвам, и както си рових из ибей и алиекспрес намерих едни Kit-ове, които са контролна кутия, 2 дистанционненца, нужните кабели и една лед лампичка. Гледах клипове и стават нещата обаче въпроса ми е такъв,  дали стилото ще може да пали с друг ключ, защото този има не гравирано перо и може да копираш твоя на този. Проблема е, че в ключа на стилото имало някакъв чип, който колата разпознава и така пали.. ии да знам дали има смисъл да си купя ключ с перо или само дистанционното.. Ето линк и на двата Kit-а с перо и без перо. Благодаря!!!

Eunavi Universal Car Alarm Systems Auto Remote Central Kit Door Lock Keyless Entry System Central Locking with Remote Control
http://s.aliexpress.com/EFZ3qm6Z
(from AliExpress Android)

Universal Car Alarm Systems Auto Remote Central Kit Door Lock Vehicle Keyless Entry System Central Locking with Remote Control
http://s.aliexpress.com/QR36Nb2I
(from AliExpress Android)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.