Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Система инфектирана

Featured Replies

• Автор

Стъпка 2

Съжалявам, тази стъпка я обрках. Там където не трябваше да дам продължи, а просто да затворя програма, обърках и натиснах продължи .... Съжалявам :(

HitmanPro_20160312_2014.log

Редактирано от comic (преглед на промените)

• Отговори 58
  • Прегледи 3,7k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Стъпка 4

Results of screen317's Security Check version 1.014 --- 12/23/15  
   x64 (UAC is enabled)  
 Internet Explorer 11  
``````````````Antivirus/Firewall Check:`````````````` 
Windows Defender   
avast! Antivirus   
 Antivirus up to date!   
`````````Anti-malware/Other Utilities Check:````````` 
 Google Chrome (49.0.2623.87) 
````````Process Check: objlist.exe by Laurent````````  
 Malwarebytes Anti-Malware mbamscheduler.exe   
 AVAST Software Avast AvastSvc.exe  
 AVAST Software Avast avastui.exe  
`````````````````System Health check````````````````` 
 Total Fragmentation on Drive C:  % 
````````````````````End of Log`````````````````````` 

Стъпка 3 

scan_160312-210109.txt

Редактирано от comic (преглед на промените)

Всичко изглежда наред откъм наличието на зловреден софтуер. Явно сме го почистили добре.

Изтеглете следния файл => delete.bat

Кликнете върху него с десен бутон на мишката и изберете Run as administrator.

След като приключи той ще се самоизтрие.

Колкото до интернета да пробваме още нещо:

• Моля, изтеглете comintrep.zip и да го запишете на вашия работен плот.
  • Разархивирайте изтегления файл и стартирайте ComIntRep_x64.exe.
  • Поставете всички отметки и натиснете Go!
  • Игнорирайте  всички съобщения за грешки.
  • След като приключи натиснете OK, за да рестартирате компютъра си.
  • Проверете как е положението след това.

Проверете и как е положението в Device Manager-a и дали има устройства пред които има триъгълници с жълти удивителни.

http://www.computerhope.com/issues/ch000833.htm#windows-10

на 11.03.2016 г. at 22:47, comic написа:

Да, съгласна съм. Но каква е гаранцията, че ще тръгне както трябва.

Ами няма такава, но и също няма гаранция, че ще успеем да го оправим, защото, както казах счупена активация много трудно се поправя, а и щом спецовете от MS са ви казали, да преинсталирате мисля, че ще спестите доста време ако ги послушате. За момента за седмица работа няма много успех по този проблем, освен с почистването на заразата, която оправихме веднага.

Не забравяйте да качите снимките, които бяхте обещали.

• Автор

Прикачвам снимката. Как адаптора работи, в същото време не съм в интернет и в същото време в долен десен ъгъл е иконата за интернета, който е на макс.

Започвам да правя слеващите стъпки и да пускам резултати.

П.С. Опитах да сложа диска за преиснсталация, за да приключим драмата, но не стана. Излезе едно съобщение че на това дисково пространство не може да бъде инсталиран Уиндоус, защото е различен формат .. извини ме не записах какви формати са необходими,но мога пак да го пусна за да видя имената им. Достраша ме да форматирвам ...

Така, че за сега продлжаваме. Идеи за Office Packet имаш ли? Аз имах презаписан Офис на друг диск, така че възстанових файла, но не тръгва, а преди да дам великото Ресет тръгваше... Та така в този Уиндоус има бутон за Офис Пакет, но като дам на него за да си пусна пробния период и след това да си закупя ми излиза любимото съобщение Нямате връзка към интернет.

Честно да ти кажа нямам нищо против да те пусна да влезеш в моя комп и да видиш сам за какво говоря ....

pantalla.png

Device Manager всичко е наред няма жълти триъгълници. 

Вторият файл, зип файла ...не видях от къде да го изтегля...

преди 21 минути, comic написа:

в същото време не съм в интернет

Какво значи не си в интернет? Не можеш да отваряш страници в браузър? В кой браузър? Пробва ли друг?

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Нищо му няма на интернета ви. Това, което виждате е за ЛАН адаптера, който си работи и има драйвер за него, но няма RJ45 кабел в него, което е нормално щом интернета, който ползвате на него е само безжичен. Дори да изключите адаптера няма да е проблем. Това, не означава, че имате проблем с интернета.

Линк за програмата ще намерите тук - първия в зелено долу вдясно на страницата:

https://rizonesoft.com/download/complete-internet-repair/

Колкото до диска, ако той е на Windows 8, а сега сте с Windows 10 е нормално да не можете да преинсталирате. Трябва или да направите downgradе към Windows 8 или да преинсталирате с формат на системния дял.

Офис пакет не ползвам на MS. Ползвам LibreOffice, който е безплатен и съдържа всичко необходими за мен, но и аз не съм претенциозен там.

Поздрави!

преди 5 минути, ExaFlop написа:

Какво значи не си в интернет? Не можеш да отваряш страници в браузър? В кой браузър? Пробва ли друг?

Не, всичко може, дори инструментите си ги тегли през браузъра...говори за снимката и си мисли, че не е в нета, а просто няма кабел в буксата за лан-а и като е unplugged адаптера му слага червен хикс и тя си мисли, че има проблеми с нета. Единствения проблем тук е с активацията на Windows-a. Виж по-старите постове, и аз попитах това преди известно време. :)

• Автор

Нееее не говоря за адаптерите... Ето оградих къде пише че не съм в интернет. Нито една апликация не се включва към интернет!!!

pantalla.png

Възможно е проблема да е свързан с avast! и след обновяването до Windows 10 да се е получил някакъв конфликт.

Намерих подобна тема в която също се вижда, че WiFi работи и е свързан, но липсва списъка с адаптерите в network and sharing center:

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-networking/lost-internet-connection-after-recent-update-in/36cff7ae-3eba-4f68-b849-678efedc20a3

Кликнете с десен бутон върху Wi-Fi адаптера и изберете Properties => ако видите драйвер на avast там му премахнете отметката или изберете Uninstall и вижте след това дали проблема остава.

Ето пример за AVG

http://christianpayne.com.au/2010/11/24/windows-cannot-automatically-bind-the-ip-protocol-to-the-ip-stack/

Иначе като изключим този проблем имате ли други проблеми или да се ориентираме към приключване? Като цяло системата е почистена от зловреден софтуер и моята задача е изпълнена. За други проблеми относно Windows 10 по-добре си продължете темата в раздел Windows в която ви бях казал да не пишете докато не приключим тук, защото аз все още не съм се запознал отблизо с Windows 10 (и определено не искам да го инсталирам в близките 1-2 години), а там има потребители, които вече го ползват и могат да ви дадат по-подходящи съвети.

Относно проблема с активацията, както споменах във форума се забранява коментирането на т.нар. активатори за Windows и ще трябва да се справите с този проблем сама.

Поздрави!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.