Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Уиндоус 10 и интернет

Featured Replies

Страшни прогнози имате... И какво като я спрат, все още не са я спрели и още няколко години няма да я спират.
До като не я спрат ще я ползвам, а като я спрат  ще си помисля дали още да съм  със 7 и да си я поддържам и отбранявам сам или да мина на най новото ако е достатъчно добро и може да се съчетае със хардуера ми.

Голям процент от тези потребители притесняващи се че ще спрат поддръжката  дори не ползват актуализации и поддръжка. 

Или са се пристрастили незнайно как да правят актуализации през няколко часа или всеки ден с 10 ;)

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 7 минути, Емил Костов написа:

Е нали виждаш колко е добра "новата и хубава версия". И колко още бъгове ще има особено ако не спрат да пускат critical Updates от 2-3 гигабайта.

Той и Андроида има много бъгове. Всяка ОС има някакви бъгове. За да са малко бъговете от Майкрософт трябва да направят техни компютри, както Епъл и да ги продават с операционната система.

преди 1 минута, sky1 написа:

Той и Андроида има много бъгове. Всяка ОС има някакви бъгове. За да са малко бъговете от Майкрософт трябва да направят техни компютри, както Епъл и да ги продават с операционната система.

Ще ти се, много се размечта нещо ;)

преди 10 минути, sky1 написа:

Аз разбирам отлично как мислят потребителите и знам техният манталитет. 

Ако нещо си работи отлично не го барай.

Ако имаш основателни причини да ъпгрейдваш да но без такива си е безсмислено.

Андроида и Windows-a не можеш да ги сравняваш. Не и в този вариант, операционна система за мобилни телефони и операционна система за компютърни системи, там архитектурите се разминават и спрямо приложението и възможностите също се разминават.

Спорът е безсмислен ако сте доволни от 10 ползвайте, аз ще ползвам 10 след месеци или година или две, когато актуализациите са по малко, когато вече има окончателни финални и стабилни бюилдове за чиста инсталация, тогава когато няма драйверни конфликти и софтуерни конфликти, тогава когато стигне нивото на една стабилна ос за масово използване.

До тогава се мъчете с машините си, и се учете като си блъскате главите, аз ще си разглеждам на виртуална машина за да не изостана, а вие не изоставайте като се мъчите и поствате теми, ама това не ми работи, ама това защо е така, ама това защо не става ... 

;)

При андроида не всичко зависи от андроид разработчиците, зависи и от производителите на смартфони и таблети, Не случайно има такива наблюдения на едни устройства  една версия на андроид е нестабилна а на друг производител устройството със същата версия на андроид  се държи отлично.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Не  е казано , че всяка ОС ще върви перфектно на всички машини има си предимства и недостатъци . Характеристиките  , които ги дават след всяка ОС не са напразно . Ето например на моя лаптоп 7 си върви перфектно избягвам 8 не защото не ми е симпатична , а защото незнам как ще върви на една от моите машини . На настолния също добре върви 7 но леко забива само леко . Така че бъдете сигурни , че не всички ОС може да вървят както вие си искате . Е от 4 дена ще върви перфектно ама след 4 месеца може и лаптоп да нямаш .

преди 15 часа, Емил Костов написа:

Не знам колко го използват в България, а и не искам да проверявам. Знам само, че никой за нищо на света не искат да го използват за мрежа. Все още Windows 8.1 се избягва и всичко кара на седмица.Това за мен е предостатъчно доказателство. 

Само за Windows 8.1 не е много сигурно това каде го казваш;)

• Автор

Днес се свързах с асистенти на Майкрософт! За моят компютър нямат контроладори, вероятно нямат и за други модели компютри от там идва цялата работа. Те самите ме посъветваха да се върна към предишната си версия!

Най умното което може да направи  един потребител е да купува операционна система когато купуват организации, правителства и корпорации вече съм го писал това един път. Най глупавото което може да направи потребител е да сложи най новото веднага.
Но добре че са те иначе Микрософт щяха да имат страшно много работа.  Сега имат значително по малко, защото потребителите знаейки или не знаейки им помагат със хардуера си и данните извлечени от тях.

За 8.1 какво да кажа... Пуснаха и версия за индустрията, за индустриални цели, който има достъп до Микрософт Дриймпарк  може да види че такава версия е достъпна за индустриални цели. Съответно пуснаха и нова сървърна операционна система за администриране на Windows 8.1 машини.

Като се съберат тези неща се стига до извода е 8.1  е стабилна и е готова и можеби се прилага вече в правителства организации и корпорации макар и да има още преход.

преди 3 минути, comic написа:

Днес се свързах с асистенти на Майкрософт! За моят компютър нямат контроладори, вероятно нямат и за други модели компютри от там идва цялата работа. Те самите ме посъветваха да се върна към предишната си версия!

Това е много показателно .

Сами си правете изводите.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.