Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Син екран

Featured Replies

Windows 7 , даде син екран след това не искаше да се стартира windows , преинсталирах и при преинсталацията ми изкара грешка 0x80070057 , която според майкрософт се fix-ва , чрез пълен формат на хард диска. Загубих много важни данни , искам да рабера в крайна сметка , каква е била причината.

IMG_20160403_135526.jpg

Пусни една проверка на системния дял:
Start->Search->напиши cmd и като се появи черна иконка, щракни с десен бутон по нея. Избери Run as Administrator. В новопоявилия се черен прозорец напиши:
echo y|chkdsk c: /F /R & shutdown /r /t 000 /d p:1:1
и натисни Enter.
Системата ще се рестартира, така, че преди да изпълниш тази команда, приключи отворените документи и незапазени браузъри.

За да публикуваш резултата от проверката:
Start->Search->напиши cmd и като се появи черна иконка, щракни с десен бутон по нея. Избери Run as Administrator. В новопоявилия се черен прозорец напиши:
powershell
и натисни Enter.
Копирай текста по-долу и го постави в черния прозорец:
get-winevent -FilterHashTable @{logname="Application"; id="1001"}| ?{$_.providername –match "wininit"} | fl timecreated, message

• Автор

Ами аз пресинталирах изцяло windows-а със пълен формат на диска , няма ли да е затрило информацията , която търсиш ти в момента с тези команди ?

преди 6 минути, Ralchev Beats написа:

Ами аз пресинталирах изцяло windows-а със пълен формат на диска , няма ли да е затрило информацията , която търсиш ти в момента с тези команди ?

Това ще е нова информация от проверката на диска. Имай предвид, че може да отнеме доста време.

Можело е да направиш това преди преинсталацията и да си запазиш евентуално данните и уиндоуса.

Редактирано от oavramov (преглед на промените)

• Автор
преди 50 минути, oavramov написа:

Това ще е нова информация от проверката на диска. Имай предвид, че може да отнеме доста време.

Можело е да направиш това преди преинсталацията и да си запазиш евентуално данните и уиндоуса.

Аз дори нямах намерение да преинсталирам , но не успях да вляза нито в Safe Mode , нито чрез невероятния "Windows Repair" да си открие сам грешките , принципно този scan ми го даде преди преинсталация ( преди около седмица , на целия хард ) направих го и накрая ми изписа , че всичко е 6 и не му обърнах внимание , но сега се оказва , че май е трябвало.

Ето ги резултатите от текущия 

(П.С.) Извинявам се за отрязаната 2ра снимка )

1.jpg

2.jpg

Редактирано от Ralchev Beats (преглед на промените)

• Автор

Те резултатите и преди инсталацията бяха същите , ExaFlop.Въпроса е синия екран и незареждането на Windows системата , по-каква причина са били?

Поради проблеми във файловата система, които отстрани с горните команди.

преди 24 минути, Ralchev Beats написа:

Те резултатите и преди инсталацията бяха същите , ExaFlop.Въпроса е синия екран и незареждането на Windows системата , по-каква причина са били?

Има лоши сектори на диска - не можеш да разчиташ на него. Възможно е така да изкара дълго време, но може пак да ти създаде проблем.

преди 4 часа, Ralchev Beats написа:

Windows 7 , даде син екран след това не искаше да се стартира windows , преинсталирах и при преинсталацията ми изкара грешка 0x80070057 , която според майкрософт се fix-ва , чрез пълен формат на хард диска. Загубих много важни данни , искам да рабера в крайна сметка , каква е била причината.

IMG_20160403_135526.jpg

С тази грешка се боря повече от 10 дни /някъде от 22 март/ и то. . . без резултат !

Вижте само колко теми съм пуснал тук с този проблем, но 

жалкото в случая е че и при вас, въпреки че сте стигнали до краен

предел т.е.ПРЕИНСТАЛАЦИЯ, нещата пак ви оставят в крайна сметка . . . нерешени !?

За това ви давам линк към една магия с "hosts.old" file, който се копира в System 32 и

евентуално може и да се получат нещата.

Мнението е на човек от Support екипа на Microsoft и е последното за сега:

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-update/error-code-0x80070057-security-update-030916/685bbe42-2df3-4fa4-b3e6-fdd4c4029a34?auth=1  

Редактирано от Optium (преглед на промените)

преди 2 минути, Optium написа:

Даденият линк няма нищо общо с посочени син екран!

преди 13 минути, ExaFlop написа:

Даденият линк няма нищо общо с посочени син екран!

Така е,

но нали е посочил тази проклета грешка . . .0х80070057 за

която вече обърнах Интернет с "главата надолу" и смятам идущата

седмица да  карам компютъра на ремонт !?

Забележка:

Не вярвам човека да открие по пресни данни от тези,

относно тази "идиотска грешка",

тъй като са от 9 март 2016 година !

Да, ама не - при него грешката ев възникнала по време на инсталация. А показаната на снимката грешка е 0х7А! Нея и борихме.

Така или иначе, Ralchev Beats, готви се за нов твърд диск.

преди 2 минути, ExaFlop написа:

Да, ама не - при него грешката ев възникнала по време на инсталация. А показаната на снимката грешка е 0х7А! Нея и борихме.

А горе относно изказването че съм омазал нещата с Компонентите на Windows сте прав,

защото върху лаптопа правих десетки експерименти /не знам как още работи "горкия"/,

заради отстраняването на тази грешка, с която сега се "бори" колегата . . !?

Но най-вероятно е да се срещнем най-скоро време,

в някои сервиз за компютри,

макар че не се познаваме лично с него !?  

Нека да пусне по една проверка с Hard Disk Sentinel и HD Tune, да видим те какво ще "кажат".

преди 17 часа, дръндю написа:

идея. която може и да е грешна ...ъ-ъ-ъ... да си разгледа диска с hiren и да види дали ще може да отреже дефектния участък

Моите проблеми , мисля че не са чак толкова сложни / поне така изглежда на пръв поглед/,

каквито са при колегата RALchev, защото обхващат два аспекта от тази отвратителна грешка 0х80070057:

1./ Трябва да си "ремонтирам" програмата Windows Update,

която не ми работи или в краен случай ако е възможно да ме упъти

някой как да си подбирам и свалям актуализациите на Windows . . . на ръка !?

2./ Да ми даде някой акъл как да накарам компютъра ми да се рестартира и изключва

/пробвах с номера да блокирам Windows Update от Управление на компютри но не се получава/.

преди 17 минути, ExaFlop написа:

Благодаря ви,

за програмата която ми предоставихте,

но да ли ще работи нормално на Windows 7 и как

да и вмъкна после и вашия превод !?

преди 3 минути, Optium написа:

но да ли ще работи нормално на Windows 7 !?

Защо продължавате да спамите в чужди теми? Пуснали сте достатъчно свои и още една няма да ви се опре.
Вашият проблем е друг и не е свързан с тази тема! Той е в предкомпютърното устройство.

преди 1 час, oavramov написа:

Защо продължавате да спамите в чужди теми? Пуснали сте достатъчно свои и още една няма да ви се опре.
Вашият проблем е друг и не е свързан с тази тема! Той е в предкомпютърното устройство.

Опитах се да му обясня във другият форум, че неговият проблем се дължи на тези три програми, които е инсталирал!

Advanced SystemCare 9
Driver Booster
Reg Organizer

Не ми повярва, за това търси помощ тук!

преди 33 минути, Digimon написа:

Опитах се да му обясня във другият форум, че неговият проблем се дължи на тези три програми, които е инсталирал!

Advanced SystemCare 9
Driver Booster
Reg Organizer

Не ми повярва, за това търси помощ тук!

И трите програми са ми подарък от KALDATA от Новогодишните им промоции,  

с нужните регистрационни ключове и са ми редовни !

Проблеми можеха да ми създават ако бяха "кракнати" и "префасонирани" !

Освен това аз съм сигурен че по време на промоцията им,

са ги взели поне още стотина души, наши колеги !

Защо никой от тях не "изписка" с подобен проблем . . !?

Редактирано от Optium
редактиране на текста ! (преглед на промените)

Приятелю:

Обясних ти във другият форум, ще обясня и тук:

Във момента твоята ОС е пълна каша!

/Направих проверка със Farbar Recovery Scan Tool/

преди 51 минути, Digimon написа:

Приятелю:

Обясних ти във другият форум, ще обясня и тук:

Във момента твоята ОС е пълна каша!

/Направих проверка със Farbar Recovery Scan Tool/

Ами,

начертайте ми основните параметри около които може да се работи,

за да му обясня и да извикам, един мой приятел специалист от сервиз "Стемо",

за да дойде и да ми оправи нещата !

/аз повече няма да пипам по този компютър и да си правя експерименти с него/ !

Редактирано от Optium
Корекции в текста. (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.