Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Не иска да актуализира

Featured Replies

В папката на Wsus Offline Update.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Да, програмата е била от две части, но след като пуснах инсталатора още на първия ъпдейт стоя и не мръдна 40 мин. и го спрях. Има ли друга по-надеждна програма и по възможност да се избират кои ъпдейти да инсталира?

• 2 седмици по-късно...

3-ден в търсене на актуализации:angry22:ще ми изгори дъното от напрежение.

Споко, отнемало ми е и седмица и след това омазва някой от ъпдейтите, връща се в изходна позиция и после наново и те така ........

Потребителите трябва да бъдат стимулирани да минат на 10:)

То не че там всичко е както трябва. Тия дни след нова инсталация, ъпдеит и дял от 50GB леко свърши. Оказа се че почистването на диска освободи едни 14GB......

Редактирано от pconline (преглед на промените)

Чакам ги до утре ако не излезнат ги спирам за винаги и това е.

на 30.04.2016 г. at 16:42, ExaFlop написа:

В папката на Wsus Offline Update.

Ползвайте Dism ++ - за час сте готови. Актуализира, почиства, ремонтира Windoows, има инструмент за настройка на Windows. Има и български интерфейс, но е частичен - не е обновен. Два официални линка за сваляне:

https://translate.google.bg/translate?sl=auto&tl=en&js=y&prev=_t&hl=bg&ie=UTF-8&u=https%3A%2F%2Fwww.chuyu.me%2F&edit-text=&act=url

9114314.jpg

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

преди 21 минути, KoiAzLiWe написа:

Аз съм го оправял с това https://www.kaldata.com/comments.php?catid=1&id=93310

Това е инструмент за ремонт на Windows, включително Windows Uptarte, когато е ПОВРЕДЕН!.

преди 3 часа, ExaFlop написа:

Ползвайте Dism ++ - за час сте готови. Актуализира, почиства, ремонтира Windoows, има инструмент за настройка на Windows. Има и български интерфейс, но е частичен - не е обновен. Два официални линка за сваляне:

http://cdn2.chuyu.eastal.com/Dism++.zip

http://dismfile.sourceforge.net/Dism++.zip

9114314.jpg

Здравей ExaFlop как става с тия актуализации преди малко пробвах изписа ми че са инсталирани погледнах в инсталирани актуализации няма ги.Да не би аз нещо да не правя като като хората.

Тръгнаха да се инсталират при втори опит;)

• 3 седмици по-късно...

Вчера намерих едни торенти на Windows 7 Pro с вградени ъпдейти до 15,05,2016г в един от нашите големи торент тракери.. Инсталира се успешно и при търсене на ъпдейтите веднага зареди и ми намери само няколко.. Или са оправили нещата от Майкрософт или просто като има много ъпдейти за точене се бави докато ги определи,,

преди 1 час, NOVEL EOOD Haskovo написа:

Вчера намерих едни торенти на Windows 7 Pro с вградени ъпдейти до 15,05,2016г в един от нашите големи торент тракери.. Инсталира се успешно и при търсене на ъпдейтите веднага зареди и ми намери само няколко.. Или са оправили нещата от Майкрософт или просто като има много ъпдейти за точене се бави докато ги определи,,

Препоръчвам сами да си налеете ъпдейтите и да си сглобите такава инсталация с микрософтски софтуерни инструменти за тази цел.

Не се доверявайте на торенти.

Относно ъпдетите, ако ОС-ът е актуализиран до 2016, разбира се че ще открие, и свали и инсталира по бързо останалите ъпдейти, тъй като са по малко.

Относно при чисто копие на ОС от Микрософт Теч Бенч, тогава можете да загубите от 24 часа до 48 за да успеете от нулата до днешна дата да актуализирате успешно.
В този случай използвам софтуерното решение "Dism++", което са дали китайците.

на 13.05.2016 г. at 19:08, ivan1975 написа:

Здравей ExaFlop как става с тия актуализации преди малко пробвах изписа ми че са инсталирани погледнах в инсталирани актуализации няма ги.Да не би аз нещо да не правя като като хората.

Тръгнаха да се инсталират при втори опит;)

Не гледаш където трябва.

Ако си ги инсталирал от този инструмент няма да ти се покажат в историята на Микрософт ъпдейт центъра, защото не си ги инсталирал от там. Случвало ми се е само веднъж и рестарт не ми е помагал. Може да е частен случай и да се случва рядко но не се показаха в тази история при мен.

За да си сигурен че са се инсталирали, се рестартира и се оставя да се конфигурират и финализират. След рестарта се влиза в тула, който ползваш и правиш нова проверка за актуализации, ако не ти покаже нищо значи са се инсталирали успешно.

А иначе относно това че не гледаш където трябва, с това имам в предвид че гледаш историята на Windows 7 ъпдейтъра, но там ще си е празно защото си използвал друг тул за ъпдейтване.

За да  видиш инсталираните ъпдейти в микрософт ъпдейт центъра трябва да кликнеш на инсталирани ъпдейти.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Абсолютно същия случай имах и аз - след нова преинсталация windows update увисва на 0% и svhost почва да ми смуче всичката  свободна РАМ, при мен около 2GB. И така няколко часа. След няколко дневно чудене, спиране пускане на ъпдейтите, сервизи и fix-ове от Microsoft, инталирах ръчно ъпдейтите 3102810 и 3083324 и всичко си тръгна както трябва да си е. Кой от двата е точно лекарството - не мога да кажа, но мисля че е първият. Надявам се да съм бил полезен.

преди 15 минути, Tanner Foost Foust написа:

няма да ти се покажат в историята на Микрософт ъпдейт центъра, защото не си ги инсталирал от там

Това не е вярно. Трябва да се виждат след рестарт на системата.

преди 11 минути, ExaFlop написа:

Това не е вярно. Трябва да се виждат след рестарт на системата.

При мен не се виждат в историята  на Windows 7 pro 64.
Но се виждат във инсталирани.

Отделно има опция тази история да бъде изтрита.
В случая не съм я трил.

Помниш ли Samsunga за който си писахме?
За него става въпрос.
В момента не е у мен за да ти покажа че това се е случвало.

Давам скрийншот от сървъра.

image.jpg

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.